Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Utóvizsgán elhasalt a kormány..

2017. április 04. - A Polgi
college-lecture-hall.jpgElfogyófélben vannak a migránsok, kell az új ellenség azért, hogy a gyűlölködés lángja elvakítsa az emberek tisztánlátását.
A miniszterelnöki ellenséggyártás újabb epizódja a CEU, vagy ahogy ők emlegetik, a "sorosegyetem".
Tegnap este néhány percig néztem a a köztévét. Walter Matthau mondása jutott eszembe: "tudatmódosítók nélkül nem tudok köztévét nézni!"
Victor Ponta, román miniszterelnök facebook oldaláról idézték be ezt a hírt: "Helyes döntést hozott a magyar kormány a külföldi egyetemekkel kapcsolatos jogszabálymodósítással!!"
Az M1 hírszerkesztői ezt a hírt úgy állították be, hogy a nép egyszerű lelkű fia gondolja csak azt, hogy bizony, bizony. Nagy igaza van Orbán Viktornak, hiszen Romániában is van ilyen probléma és lám csak a másik Victor, a Ponta, megerősíti a mi Victorunkat.
Van azonban ennek a Ponta-féle bejegyzésnek egy másik vetülete is, amit az agymosó tévé nem említett meg. Vajon véletlenül vagy szándékosan?!
Ez pedig az, hogy Romániában alig várják, hogy a Fidesz megszavazza a CEU ellenes törvényt és abban a pillanatban kibasszák Romániából - ugyanilyen jogalapon - a két magyar egyetemet, a  Babes-Bólyai Egyetemet és a Sapientia Egyetemet.
Erre a két egyetemre közel annyit költ a magyar kormány, mint az egész hazai felsőoktatásra.
Erre mondják, hogy szívás! Egy nem kellő módon végiggondolt, arrogáns politika végeredménye ez lehet!

A magam részéről akár meg is vonhatnám a vállam. Mit érdekel ez engem. De emberek!

Ezt TI fizetitek, MI fizetjük és nem Orbánék! Ébresztő!

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr10012399671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 17:42:16

A lipsik ismét hazudnak.

Utoljára azt hazudozták a népszavazás előtt hogy NINCS IS KVÓTA

de van www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

Toadwart66 2017.04.04. 17:58:32

@dunántúli gyerek: Orbán hazudott. Ő is megszavazta, csak itthon kezdett el nagypofájúskodni. Kibasznak minket az EU-ból, aztán kezdőthet megint a szovjet uralom. Neked is továris dunántúli.

Brained 2017.04.04. 18:45:28

Nem értem! Ebben mi a jó?
De biztos én vagyok a hülye!

Úgy állok itt szájtátva, zavartan nézegetve a többiekre, mint a "Bukásban" a vezérkar tisztjei, amikor a Führer Steinert emlegette...

Vegyétek már észre, baszki, hogy Berlinért folyik a csata, és a Főnök egy álomvilágban él, és vezeti csatába a rég nem létező hadosztályait!

Ha ez így halad, senki nem akar majd Erdélyben magyarul tanulni, mert még ők is szégyelni fogják ezt az ámokfutást.

Alick 2017.04.04. 19:57:57

Nem tudom mi Orbán terve, de fidesz-szavazó ismerőseim szerint is elcseszte.
Ha tárgyalni akar a jenkikkel, valószínűleg csalódnia kell majd, mert egy nagyhatalom már csak elvi okokból sem igazán szereti, ha egy pöcsnyi ország jogi túszszedéssel indítja az alkudozást.
Ha Orbán kibassza a CEU-t, jópár magyar kulturális intézményt kibaszhatnak innen-onnan, már csak a miheztartás végett. Ponta-ról nem is beszélve.
Ráadásul ez megnehezítené az információszerzést is a liberós szellemi műhely működéséről...

Artie 2017.04.04. 20:16:17

@dunántúli gyerek: ne zavarjon, hogy csak azokat kell befogadni, akik jogosultak menekültstátusra, és nem egész 1300 embert.

Te csak szopkodd Putyin faszát, ők nem fogadnak be senkit, nem engednek be senkit, nem is robbantanak iszlamista terroristák. Oh wait.

morph on deer 2017.04.04. 21:05:56

Mert ki az a szerencsétlen, aki valaha is feltételezte orbánról, - igen, mától kezdve csupa kisbetűvel - hogy egy percig is valóban érdekli, mi is történik a határon túli magyarokkal?

Ő az, aki sikeresen újra szétválasztja a trianoni határok mentén a népet, és nem csupán a kerítéssel! Csak tovább kell óberkodni az EU-val, és pillanatokon belül sikerülni fog teljesen megoldania!

És még most sem fogják fel a határon túliak, hogy mindössze a szavazatuk kell, ráadásul a bizalmukkal pont egy hazaárulót segítenek hatalomban tartani!

Igen, az árulók nevét írták kisbetűvel...

sic! 2017.04.04. 21:06:24

A Babes-Bolyai a román állam egyeteme, amelynek magyar nyelvű képzései is vannak, a romániai adófizetők pénzéből tartják fenn, és nem fogják kibaszni sehová, mert a sajátjuk. A két magánegyetem a Sapientia és a Partiumi Keresztény Egyetem, és a minőséget illetően náluk a CEU-val ellentétben azért lenne hova felzárkózniuk.
süti beállítások módosítása