Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Milliomos faláb!

2017. november 10. - A Polgi

 

halottpenz.jpg

Én szeretem a focit…

… mondom: a FOCIT!

 Azt, amit mostanság a közpénzből kitömött magyar labdakergetők focit imitálva elővezetnek kabaré gyanánt, azt viszont rühellem!

Igaz, semmi bajom nem lenne vele, ha a sportág egy érdekes mutációját, a magyarfocit értékének megfelelően kezelné a rezsim, megírná róla a legalább közelítően a közvélekedésnek megfelelő véleményét a „szaksajtó” és a királyi sportcsatorna önmagát sorozatosan lejárató „szakértői” nem pufogtatnák rendre a szervilizmusból hol röhögtető, hol bicskanyitogató hülyeségeiket. Igaz, ők is meg szeretnének felelni a hatalomnak és persze a miniszterelnökként is a korábbi focista pályafutásához hasonló nívón teljesítő vezérnek.

És a kormány (vagy parlament – végül is ganz egal) most ezeknek a profiknak mondott focistáknak adózását könnyítené?! Például a „luxemburgi hősökét”. Hogy esetleg még a magyarok össznépi kincse, bizonyos Dzsudzsák Balázs is haza tudjon térni az araboktól – Orbán kérésének megfelelően - és az ottani pénzét meg tudja keresni kishazánkban is.

Igaz, a Balázska által vezetett társaságnak egy éven belül „sikerült” lezakóznia olyan futballnagyhatalmak ellen, mint a 77 ezer lakost számláló Andorra Hercegség és a harmadnyi budapesti népességet számláló Luxemburg Nagyhercegség válogatottja.

Természetesen a nem a LABDARÚGÁSÉRT, hanem a LABDARÚGÁSBÓL élő mamelukhad meg fogja találni a magyarázatokat. Valami ilyesmiket: emútnyócév, kommunisták, Soros, Storck, műfű, igazi fű, időjárás, Gyurcsány, Kádár, Rákosi, Juncker, balszerencse, igazságtalanság, légnyomás a labdában, sajtó, sajtó, sajtó, kommunisták, Soros, Gyurcsány …

Vajon hányan merik majd kimondani a valódi okokat? Ki mer említést tenni a korábban sosem látott korrupcióról, a legendalopásról, a teljesítménytagadásról, a teljesítmény nélkül adott szemérmetlenül pofátlan fizetésekről, a tehetség száműzéséről, a hazudozásról, a közpénzek ellopásáról, a TAO-hazudozásról, a felcsúti valóságról és a határt nem ismerő, agymosásra használt propagandaáradatról?

Várom a magyarázatokat a magyarázhatatlanra, várom a bizonygatását annak, hogy ez így rendben van és előbb-utóbb a végeláthatatlan milliárdokért megépített stadionokba betérő csőcselék addig késeli egymást, míg végül esetleg az egészségügy is profitál a dologból.

Azzal, hogy fideszék már kénytelenek lesznek kórházakat is építeni az ellátásukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr5313229481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2017.11.11. 14:43:54

"Természetesen a nem a LABDARÚGÁSÉRT, hanem a LABDARÚGÁSBÓL élő mamelukhad meg fogja találni a magyarázatokat. Valami ilyesmiket: emútnyócév, kommunisták, Soros, Storck, műfű, igazi fű, időjárás, Gyurcsány, Kádár, Rákosi, Juncker, balszerencse, igazságtalanság, légnyomás a labdában, sajtó, sajtó, sajtó, kommunisták, Soros, Gyurcsány …"

Pedig ez a kulcsa hülye blogger, ha már benyomtad a szar politizálásodat! Ez a ballib felfogás telepedett rájuk, mintha Kovács László lenne az edzőjük! MERNEK KICSIK LENNI!
süti beállítások módosítása