Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Egyszeri polgármester a pride-on

2018. június 14. - A Polgi

szivarvany-szinei-sorrendben.jpg

 

Tele voltam előítélettel. A tévében néztem, hogyan vonulnak, mit vonulnak, vonaglanak apácának öltözve a buzik. Újra és újra bevágták a képsorokat. Meg voltam győződve arról, hogy valami hatalmas tömeg vonul végig az Andrássyn és (jobb)szélről meg adják a tanácsot a szkinhedek arról, hogy mit és hova tegyenek. Apám is azt mondta, hogy ne menjek oda, mert valami bajom lesz!

A tavalyi évben egy barátom elhívott. Gyere haver, vonuljunk mi is! Elmentem és nem értettem azt, hogy hova kerültem. Jellemzően olyan Magyarországon letelepedett külföldi multik dolgozói voltak ott családosan. Volt, aki babakocsival, volt aki nagyobb gyerekkel bicajjal. Volt öt teherautó, aminek a platójára valamilyen installáció volt téve és szólt a zene. Az egyiken szeletelős techno a másikon a „nézését meg a járását” ment. Szűrreális volt a zenék keveredése. Úgy rémlik, hogy egy olyan meleg férfit láttam, akin valamilyen csipkés kombiné volt. Elindult a menet. Kevesebb ember volt ott, mint egy békebeli Omega koncerten.  A Nagymező utcánál kordonnal elzárva kiabált vagy húsz lilafejű nyugdíjas. Lobogtatták az árpádsávos zászlókat. A maroknyi ember hangja elveszett a zenében. Arra gondoltam, hogy mekkora meló a médiamunkásoknak úgy vágni a Pride-ról készült felvételeket, hogy abból az jöjjön ki, hogy itt tömeg van.  Még nagyobb meló lehet találni egy jelmezbe öltözött felvonulót, vagy smároló pasikat azért, hogy azzal riogatni lehessen a báránylelkű polgárokat. Az ellentüntetőkről készült felvételekkel is meg kell küzdeni. A legtöbbnek több füle van, mint foga. Biztosan kiáztatta a pia. Ugyan ki ijed meg egy ilyen alaktól?

Összefoglalva. Ami máshol családi esemény, az nálunk néhány multi dolgozóinak találkozása egymás családjaival. Az ünneptől, a manipulált tévéfelvételekkel módszeresen elidegenítették az átlagmagyart. Kevesen vannak a felvonulók és maroknyian az ellentüntetők. De egyben biztos vagyok. Most, hogy illiberális helyett kereszténykonzervatív országot épít a párt, még több és még jobb felvételek lesznek a migránstévén (M1). Ha máshogy nem, hát jelmezbe öltöztetnek fidelitászos feltörekvőket. Talán ezért kap most 600 milliót jelmezre az Operaház�

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr2514047264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.14. 11:27:56

"Magyarországon letelepedett külföldi multik dolgozói voltak ott"

Ki voltak vezényelve. Ne bántsd őket, munkahelyi kötelezettség volt kimenniük. Ők is ugyanolyan homofóbpk azonban a lelkük mélyén, mint minden más normális ember.

Ez van, Kelet-Európa népét nem sikerült betörnie a háttérhatalomnak. Ma Fal ereszkedett Európára, mely húzódik az Odera Balti-tengeri torkolatától Triesztig, az Erkölcs Vasfüggönye ez a hatalmas fal. E vonaltól keletre vannak Közép- és Kelet-Európa államainak összes fővárosai — többek közt Varsó, Berlin, Prága, Budapest, Belgrád, Bukarest és Szófia- ahol a brüsszeli befolyás csekély, ezek a nemzetek még szabadon dönthetnek sorsukról. Míg a vonaltól nyugatra perverz, liberális, emberellenes körök zsarnokoskodnak az embereken, filantlopós gazemberek és globálkuákok szipolyoznak. Majdnem minden esetben itt szakértői bankárkormányok vagy az oligarchák pártjai uralkodnak. Nyugaton immár sehol sincs igazi demokrácia. S most ezek az
erők arra törekszenek, hogy megszerezzék a totális ellenőrzést az egész kontinens felett. De nem fog menni, mert a büszke keleti népek élet-halál harcot folytatnak a nyugati agresszió ellen.

A Polgi 2018.06.14. 14:25:00

Az agybaj lehet liberális meg illiberális? Phüü

2018.06.14. 16:55:31

Rühellem a buzikat. Ez van...

Szalay Miklós 2018.06.14. 17:28:49

Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról:

egyvilag.hu/temakep/051.shtml

diliba 2018.06.14. 18:36:21

Amikor extrém fotókat látunk a felvonulásról, azok külföldről lettek importálva. Egyik évben pl. konkrétan mutatták az egyik fotó eredetijét, ami a brüsszeli felvonulásnál készült...

6.Lenin a láncfűrészes lopott fa orgazda 2018.06.14. 18:59:26

Hatalmas buli volt! Este még nagyobbat csaptunk az új ismerősökkel a Széchényiben!

balazsman 2018.06.14. 20:54:30

Én a futballhuligánoktól vagyok rosszul, ha a tombolásukat látom, afrikai páviáncsapatok viselkedése jut eszembe meg az orkok a Gyűrűk urából. Kimegyek focimeccsre, foglalkozom azzal, mikor merre járnak az ultrák?
Nem, illetve csak annyira, hogy elkerüljem őket.

Ha nem tetszik valami, ami a társadalom része és nem tudom megváltoztatni, máshova nézek, azzal foglalkozom, amit szeretek. A büszke heterókat miért zavarja, hogy 2 férfival kevesebbel kell versenyezniük a nőkért, mert azok egymást szeretik? Titokban ők is erre vágynak vagy a nők amúgy sem foglalkoznának velük?

Éhesló 2018.07.12. 18:08:45

@Éhes Ió: Te itt csak egy szánalmas elmebeteg nicktolvaj vagy, aki a nevemben az L betűt nagy I re cserélve buzul szakmányban.
A karakterlapodra nézve bárki láthatja mennyire perverz beteg állat vagy.

Takarodj a tetves kurva anyádba!
süti beállítások módosítása