Minden, amiről beszélni kell...

Célkeresztben vagyunk, fussunk?!

2017. január 14. - A Polgi

kilo_ve_s.png

Vajon a mi civil szervezetünk, a Tiszta Forrás Szövetség is rajta van a halállistán?

Minden bizonnyal! Mi a bűnünk? Egy 5000 lelkes Pest megyei településen kétszer elkentük a fidesz száját az önkormányzati választáson. Nem kicsit, nagyon. Nem holmi kétharmad, hanem úgy istenigazán százszázalékosan.

2010-ben egy fideszes országgyűlési képviselőt és csapatát billentettünk ki a székből és küldtünk hosszú pihenésre. Pedig úgy kampányolt, hogy előttünk Sződliget, mögöttünk kormány. 2014-ben ismét teljes győzelem. A fidesz a futottak még kategóriában.

Biztosan rajta vagyunk a kivégzendő halállistán.

Elképzelem, hogy akár már holnap Bakondi György bejelenti, hogy úgy tudja, a Tiszta Forrás Szövetség tagjai Belgrádban simogatják a migránsokat és bíztatják őket, hogy jöjjenek elvenni a magyarok munkáját. Holnapután Rezsiszilárd elmondja a migránstévében (M1), hogy szinte biztos forrásból tudja, hogy külföldi ügynökökkel tartjuk a kapcsolatot a befagyott Duna jege alatt beszélgetve. A vajnatévé kideríti rég elhunyt Édesanyámról, hogy még most is részt vesz földárveréseken.

Bármikor bárkit le lehet járatni és nincs senki, aki azt mondaná, hogy állj! Én ismerem ezt az embert! Ez egy tisztességes ember!

2010-ben Sződligeten azzal riogatta a község lakosait  a kormánypárti jelölt, hogy ha nem fideszes lesz a polgármester, akkor felkopik a település álla, mert egy huncut garas pályázati pénz nem fog leeseni Sződligetnek.

Ehhez képest mi hoztuk el az egy főre eső legnagyobb támogatási pénzt a kistérségben.

A hazugságspirál folytatódott. Szórólapokon, plakátokon hirdették a barackosi telkek percellázásakor, hogy a területekre 400 migránst akarunk beköltöztetni, akiknek ingyen adjuk a telkeket. Persze saját ötlet is volt arra, hogy mit lehetne tenni ezzel a területtel: helikopter leszállót kellett volna építeni. (Hátha Rogán miniszter urat erre eszi a fene). Ehhez képest kisgyermekes családok vásárolták meg a telkeket, néhányuk megkezdte a tereprendezést és tavasszal már kezdik is az építkezést.

Hadházy Ákost személyesen ismerem. A korábbi fideszes önkormányzati képviselő ősbűne a trafikmutyi leleplezése. Becsületes ember, akinek tisztelem a korrupcióellenes kiállását.

A Tiszta Forrás Szövetség civilszervezet által delegált képviselőtestület hat éve vezeti a települést. A hat év alatt egy végletekig eladósodott településből, ahol a brezsnyevi pangás konjukturális pezsgésnek tűnt, mostanra egy biztos anyagi lábakon álló nagyközség lett. Ami kellett hozzá az a hozzáértés és a civil kurázsi. A tudást – az iskolarendszer lebutításával - már devalválták, most pedig megindult a támadás a civilek ellen. Nincs migráns, kell az új ellenség. Mi kerültünk a célkeresztbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr5512120323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Larry Silverstein 2017.01.14. 20:26:34

biztos nagyon fog hiányozni pár professzionális civil

libsi nóta bárki unja 2017.01.14. 20:43:41

Mingyár mekhalok a rettegéstől

pamut 2017.01.14. 21:56:04

Na amíg ezen ment a duma, a maffia ma is ellopott 5 milliárdot tőlünk.
De ez nem baj, hisz ezt támogatjátok.

MACISAJT 2017.01.14. 22:48:18

Valójában alábbiak (a teljesség igénye nélkül) első körben:

1 Amnesty International
2 Athena Intézet
3 Demos Magyarország Alapítvány
4 Eötvös Károly Intézet
5. Energia Klub
6 Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI)
7 Gazdaságkutató Intézet (GKI)
8 Greenpeace Magyarország
9 Habsburg intézet
10 Hallgatói Hálózat
11 Hálózat a Tanszabadságért
12 Hayek Társaság
13 Haza és Haladás Alapítvány
14 Hetényi Kör
15 Intézet a Demokratikus Alternatíváért IDEA
16 KLUBHÁLÓ - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata
17 K-Monitor Közpénzfigyelő Iroda
18 KOPINT- TÁRKI Konjunktúrakutató Intézet Zrt.
19 Költségvetési Felelősség Intézet Budapest
20 Magyar Helsinki Bizottság
21 Magyar Progresszív Intézet
22 Magyartanárok Egyesülete
23 Martin Luther King Egyesület
24 Méltányosság Politikaelemző Kör
25 Mérték Médiaelemző Műhely
26 Munkáért Alapítvány
27 NANE
28 Négy Mancs állatvédő alapítvány
29 Oktatói Hálózat
30 Pallas Páholy
31 Pénzügykutató Zrt
32 Policy Agenda Kft
33 Policy Solutions
34 Political Capital
35 Political Spectrum
36 Politikatörténeti Intézet
37 Publicus Intézet
38 Republikon Intézet
39 Szabadság és Reform Intézet
40 Soteria Alapítvány
41 SZEMA
42 Szolidaritás
43 Táncsics Alapítvány
44 Társaság A Szabadságjogokért
45 Tegyünk Egészségünk Színvonaláért Alapítvány TESZ
46 Transparency International

Ezek bizony a sorosi háttérhatalom ötödik hadoszlopai Magyarországon...

bkkzol 2017.01.14. 23:18:16

Nem értem a hiszti lényegét? Szépen odaírják kötelezően, hogy honnan , mennyi pénzt kap a "civil szervezet". Vezetőiktől vagyonnyilatkozatot kérnek..... mehetnek is Szíriába iskolát, kórházat építeni vagy Brüsszelbe tüntetni, feljelentgetni.
Ugye azt nem gondolja senki, hogy nagy részük politika mentes civil szerveződés?! Ha ezt gondolná valaki az vagy mélységesen naiv vagy mélységesen ostoba.

A Polgi 2017.01.15. 12:12:42

A vélhetően fizetett trolliok hozzászólásai szerint vannak hallállisták. Erről ez jut eszembe:
"Először a zsidókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Azután a kommunistákért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Azután a szakszervezetiekért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok szakszervezeti. Azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna." (Martin Niemöller német protestáns lelkész szavai. Niemöllert náciellenes tevékenysége miatt a Gestapo letartóztatta. Négy évet töltött börtönökben és koncentrációs táborokban)
Bocsássanak meg trolljaim, de én szólni fogok!