Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Az elit vírusa

2020. március 29. - A Polgi

eltunt.jpg

Az elején megpróbálták migránsokra fogni, ma már csak a külföldiekre. Észrevetted, hogy állampolgárság alapján betegszenek meg hazánkban az emberek? És azt, hogy a gyógyultak között csak magyar van? Megdöbbentő, de a fertőzött irániak száma állandó! Az ugye világos, hogy ezek az iráni egyetemisták az iráni elit tagjai? Persze van néhány ösztöndíjas, de a többségük családja megerőltetés nélkül fizet ki félévente egy-két millió forintot tandíjként, és még egyszer ennyit lakásra.

Pedig milyen jól illene az évek óta tartó migránsozásba. De a vírus forrása Kína. Nem a szír, afgán, kurd menekültek hozták Európába, hanem az elit. A politikusok, az üzletemberek, az ipar moguljai, a főnemesi családok, a királyi családok. A protokolláris események, fogadások, hátsó szivarfüstös szobák volt az a közeg, ahonnan terjedt.

Talán még emlékszel az első hírekre, miszerint egy Ázsiában élő egzotikus állatról, a tobzoskáról került a vírus az emberekre. Hát képzeld, a tobzoskát sem a csórók eszik. A tobzoska húsa, vagy egyes testrészei Kínában luxuscsemegének, vagy hagyományosa varázsszernek számítanak. Luxuscsemegét nem a szegénynegyedekben szoktak enni. Úgy, ahogy az erdőjáró gombavadász sem eszi meg a szarvasgombát, hanem eladja és az árából vesz olcsó és nem túl egészséges ételeket, mint például zsírszalonnát és fehér kenyeret.

Ma reggeli hír volt, hogy elhunyt Bourbon-parmai Mária Terézia spanyol hercegnő, aki a járvány első áldozata egy uralkodói házból. Károly herceg szintén fertőzött. Ahogy fertőzött a Boris Johnson, vagy a brazil miniszterelnök és a kanadai miniszterelnök felesége is. Az iráni helyettes egészségügyi miniszter is elkapta a kórt. És vajon hogyan hordta szét a világ minden pontjára az elit a vírust? Erre a legjobb példa Amara, a fertőzött marokkói miniszter, aki néhány nappal ezelőtt magyar politikusokkal tárgyalt Budapesten. A találkozó alkalmával kezet is fogott Pintér Sándor belügyminiszterrel és dr.Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkárral, illetve országbemutató gyanánt elvitték a marokkói politikust Szentendrére, ahol ezt követően házi karanténban volt két hétig a teljes városvezetés.

Persze a halálos áldozatok többsége nem az elitből fog kikerülni.  Egyrészt biztos lehetsz benne, hogy őket rendszeresen szűrik és pozitív teszt esetén azonnal megkezdődik a gyógykezelésük. Másrészt az elitbe tartozók sokkal jobb egészségnek örvendenek, mint az átlagember. Ők meg tudják fizetni az egészséges ételeket, a személyi edzőt, a síelést Aspenben, vagy a téli taknyos időben egy utazást Maldívra. Ja és nem robotolnak két műszakban azért, hogy eltartsák magukat és a családjukat.

Amikor elolvasod  Boris Johson, vagy Tom Hanks pozitív tesztjének a hírét, tudd azt, hogy nem egy törökországi menekülttáborban ölelgették a migránsokat, hanem valamelyik Hiltonban, egy igen előkelő vacsorán – ahová te soha nem fogsz bejutni - ráztak kezet egy Vuhant megjárt üzletemberrel és így kapták el.

Őket tesztelték és vigyáznak rájuk. Te, átlagmagyar – hiába vannak tüneteid - akkor jutsz teszthez, ha visznek a mentők. Te végig fertőzheted a családodat, barátaidat, ismerőseidet. Te csak magadra számíthatsz. Maradj otthon. Az a biztos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr9215569520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása