Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

A szerelmes képviselő

2017. július 23. - A Polgi

gergokitti.jpg

 

Amikor a sződligeti képviselő-jelölteket kerestem különösen nagy gondot fordítottam arra, hogy a lakosságot minél inkább reprezentálja a testület. Gondolok itt arra, hogy legalább annyi nő kell, hogy legyen benne, mint amennyi férfi. Legyenek benne fiatalok, középkorúak és idősek is. Legyen elméleti és gyakorlatias tag is. Sokan azt gondolják az önkormányzati munkáról, hogy valami piszok száraz dolog. Összeülnek a képviselők és vitatkoznak olyan keveseket érdeklő ügyekről, mint az adókintlévőségek, vagy arról adjanak-e tulajdonosi hozzájárulást az útbontáshoz, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Ez többé-kevésbé igaz is.

Azért vannak olyan üdítő kivételek is, mint dr. Gergely Kitti pénzügyi bizottsági tag és Ritzl Gergely képviselő szerelme.

Egy évzáró ünnepi vacsorán a sződligeti Üvegház étterembe hozta úgy a sors, hogy egymás mellé ültek, majd a gyorsan érkező téli sötétségben a lovagias Gergő hazakísérte Kittit. Milyen rendes srác - gondoltam - és nem is foglalkoztatott tovább a dolog. Később már azt vettem észre, hogy egyszerre érkeznek, és együtt mennek el a bizottsági ülésről. Egy éve pedig bejelentették az eljegyzést és az összeköltözést. Szombat reggel pedig már házastársként ébredtek!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

gergokitti74.jpg

 fotó: Bányavári Pál

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr5512682343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása