Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

A karaktergyilkosok!

2019. január 03. - A Polgi

pl3.jpg

 

Azt hiszed a szemetes cég kivégzése a szemétről szólt? Hát tévedsz! A gödöllői polgármester, Gémesi György elhiteltelenítése volt a cél azért, hogy az őszi önkormányzati választáson a kormánypárt megszerezze a gödöllői polgármesterséget. Ugyan mit számít ilyenkor párszázezer család szemétbiztonsága?

Ugyanez történik Szegeden, amikor olyan cikkek jelennek meg a szegedi kormánypárti médiában, hogy a „város migrációspolitikája” vállalhatatlan. Biztos vagyok benne, hogy van olyan túliskolázott, aki elhiszi azt, hogy egy településnek lehet, sőt van migrációs politikája. Falvaknak meg biztosan van űrkutatási politikája ugye? Csak egy röpke pillanatig kell gondolkodni ahhoz, hogy megvilágosodjon az értelem, és rájöjjünk, hogy ez is a közelgő önkormányzati választásról szól.

De ne menjünk túl messze Szegedtől, csak a szomszédos városig, Hódmezővásárhelyig. Márki-Zay Péter polgármestert lejárató plakátok jelentek meg nemrég Hódmezővásárhelyen. Háromféle is van belőlük: az egyik azt állítja, hogy a polgármester migránspárti, a másik, hogy Soros György embere, a harmadik pedig arról szól, hogy Márki-Zay magyarellenes. Mindezt egy "civil" egyesület pénzeli, közel 860.000 forintból, amit a városukat féltő egyesületi tagok adtak össze. Najahhh! Mert a civilek tele vannak, mint a déli busz.

És a végén egy saját tapasztalat. Az elmúlt 2 hónapban, három alkalommal szórólapozták meg a települést, ahol dolgozom. Bűnöm az, hogy két – ma már megszűnt – pártnak tagja voltam. Ha jól belegondolok, az én nézeteim nem változtak. Ugyanazok az értékeke mellett álltam ki végig. Nem úgy, mint a pénzeszsákék, akik az SZDSZ ifjúsági szervezetéből lettek, több stáción át nemzeti kamupárttá.. Fejemre olvasták - még kimondani is szörnyű – azt is, hogy nem tisztelem az idős embereket, mert lemamókáztam egy blogomban a fideszre szavazó néniket. Persze -ha teljesen idióta lennék - gondolhatnám azt, hogy az  erkölcsi leckéztetés a célja a sokszázezerbe kerülő szórólapozásnak. De inkább az a véleményem, hogy van egy párt, amelyik tele van pénzzel, és karaktergyilkolással megkezdte az önkormányzati választási kampányt. Megijedtem! Ezért bocsánatot kérek minden fideszre szavazó úrinőtől, és jószándékom és tiszteletem jeléül beemelem egy fideszes mamóka úrinő újévi jókívánságokat tartalmazó kommenjét, mindannyiunk okulására.

mamoka.png

 

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr9714531240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.01.03. 18:27:21

A 116 település által alapított nonprofit kft már évekkel ezelőtt (még a kukholding előtt) becsődölt és azóta sem volt képes normális szolgáltatásra.
Amint azt helyesen leírták, gémesi és sameszai kifizetőhelyeként működtették, pofátlanul magas árakkal:
magyaridok.hu/belfold/gemesi-politikai-jatszmaja-3625166/

"Közel 32 millió forintért egy ötven férőhelyes használt buszt vásárolt a közelmúltban az Északkelet-Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás, a 116 térségbeli településen a szemétszállításáért felelős Zöld Híd B. I. G. G. Nonprofit Kft. többségi tulajdonosa.
Úgy tudjuk, a busz az október 28-i hétvége előtt érkezett meg a Zöld Híd telephelyére, nem sokkal azután, hogy a cég október 26-án bejelentette, hogy a következő hétfőtől határozatlan időre felfüggeszti a hulladékszállítást a működtetés pénzügyi feltételeinek hiánya miatt."
magyaridok.hu/belfold/hulladekszallitasra-nem-de-autobuszra-meg-futotta-3660002/

Gondolom a többi állításod is ennyi igazságot tartalmaz, amin - a megszűnt pártod okán - nem is csodálkozok.
Remélem eltakarítanak.
Úgy majd többet tudsz blogolni.

hamorijenci 2019.01.04. 11:00:00

Már majdnem komolyan vettem a beírásodat Hungryhorse, de látom, honnan vetted az idézeteket, kik azok, akik "helyesen leírták". Úgyhogy elegendő ennyit veled foglalkozni.

2019.01.13. 09:10:44

én mekk hatóttam...
O1G
süti beállítások módosítása