Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Pénzt a jobbiknak?

2017. december 10. - A Polgi

ado.jpg

Mostanság gyakran gondolom azt, hogy nincs lejjebb. A politikai élet mindig rám cáfol. Mindig van lejjebb. És most nem Pócs János disznajára gondolok, hanem a Jobbik kinyírására. Az Állami Számvevőszék 330 milliós büntetéssel sújtotta a Jobbikot. Az ok tiltott támogatás. Valószínűsíthető, hogy a NAV jelentette fel a Jobbikot azért, hogy a piaci árnál olcsóbban kapta a párt a plakáthelyeket Simicska Lajos plakátcégétől.

Elfog a hányinger, mikor azt érzem, hogy ennyire kilóg a lóláb! Vajon politikai megrendelést kaptak az elvileg független hatóságként működő szervezetek vezetői? Mert hát a NAV elnöke az a Tállai András, akinek focicsapata még a TAO önrészt is TAO-ból fizette ki. Az ÁSZ elnöke pedig az a Domokos László, aki fideszes parlamenti képviselő korában úgy trükközött a költségtérítéssel, hogy parlamenti pályafutása alatt 15 millió forint lakhatási támogatást vett fel, miközben a pénzt nem lakásbérlésre fordította.

Hogy a fenébe van az, hogy korábban még egyetlen párt önbevallásos költségvetését sem vetette össze az ÁSZ a valósággal? Azt szövegelték, hogy meg van kötve a kezük! Ezért nem vizsgálták azt, hogy 2014-ben a Fidesz 2 milliárddal túllépte a kampányköltségvetés törvényi keretét?

Persze most jönnek a rám állított trollok, akik leírják majd, hogy ez régen volt. Azóta megváltozott a jogi környezet. Megtisztult a közélet. Ráadásként az urak már meggyóntak mindent és feloldozást kaptak.

Elmentek ti a büdös francba! Egy kormánytag, Rétvári Bence államtitkár, a permanens fideszkdnp-s kampányban úgy osztogat krumplit Vácon, hogy annak eredetéről semmilyen papírt nem tud felmutatni. Csak azt ismételgeti a feltett kérdésre, hogy adományként kapták. De azt, hogy kitől azt nem mondja meg. Természetesen ez véletlenül sem tiltott pártfinanszírozás ugye?

Na itt lett tele a hócipőm! Hol van itt a tisztességes eljáráshoz való jog? Nem vagyok Jobbik szimpatizáns, de nem tűrhetem el azt, hogy ennyire aljas módon korlátozzák a választási szabadságot. Úgy vagyok a Jobbikkal, ahogy Voltaire volt Helvétiussal.

„Egyetlen szavával sem értek egyet, de az utolsó leheletemig harcolni fogok azért, hogy véleményét szabadon elmondhassa.

Ezért vagyok szolidáris a Jobbikkal és ezért fogom őket pénzadománnyal segíteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr8913468889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.10. 13:07:07

Mindig van lejebb. Meg se álljatok, míg 5 % alá nem süllyedtek.

Gonoszgólya 2017.12.10. 14:51:24

Már megint ugatsz birkegeci? Na látod pöcsfejkém, erről beszéltem. Jössz, beugatsz, és annyi. Amire kéne nem reagálsz, nem válaszolsz, csak ilyeneket pofázol. Az egészhez csak ennyit tudsz hozzászólni.
Rühes , ócska , geci egy fidesztroll vagy faszarckám. Semmi több.

Bodor Zoltán 2017.12.10. 14:54:23

Valaki mondja már meg, hogy havi 3000 db plakátnak hónapokra előre leszerződve, mennyi a piaci ára?

röf 2017.12.10. 15:13:46

Semmi gáz, Simicska kifizeti, és az élet megy tovább.
Simicska meg Orbántól kapta anno a pénzét, ami most bekerül a költségvetésbe, a helyére.
Teljesen rendben van.
Mit kell ezen csámcsogni.

HorseFucker 2017.12.10. 16:12:36

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Mindig van lentebb: kerülj végre a föld alá rohadt oroszbérenc hazaáruló geci !

HorseFucker 2017.12.10. 16:13:42

@Gonoszgólya: Egy hazaáruló fizetett rohadt troll ! Hogy rohadna meg az anyja ravatalán a mocskos férge !
süti beállítások módosítása