Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Mikor lesz szúnyogírtás?

2017. május 31. - A Polgi

Mikor lesz szúnyoggyérítés?szunyoggyerites0001.jpg

Kimegyek a kertbe sötétedéskor és ellepi a karomat a szúnyogfelhő.  Honnan a fenéből van ennyi szúnyog? Miért nem fagytak meg télen a mínusz húszban?

Két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy csapadékos volt a tavasz és biztosan ezért szaporodtak el ezek a dögök. A másik Matula bácsi bölcsessége, mikor azt mondta Tutajosnak: maga is mindig éhes, ha felkeltik.

Azért ez mégiscsak tarthatatlan! Gondoltam megérdeklődőm, hogy mi a helyzet!  Mivel a szúnyogirtást is államosították, ezért levelet írtam a Katasztrófavédelemnek, ahonnan ezt a választ kapta: „Előzetes tervezés szerint a 23. héten (június 5-9 között) kerül végrehajtásra a szúnyoggyérítés”

Az ügyintéző azt is leírta, hogy a BM OKF honlap megfelelő részén tudok tájékozódni a heti ütemtervekről. Azonban legnagyobb sajnálatomra ez a rész még nincs feltöltve.

Ettől függetlenül elégedett vagyok a gyors válasszal.

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr6012554245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása