Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

A Polgi nősülne!

2018. május 28. - A Polgi

index.jpg

Láttam egy videót! Pontosabban A VIDEÓT! Megérintette 2rule szárnyon szárnyaló lelkemet. A megmaradásunk kérdései a retinámba égtek. Még éjszakai is ezeket látom:

Úgy véled, rendben van az, hogy majd mások gyermekei kitermelik a nyugdíjadat? Gondoltál már arra, hogy te is megöregszel és egy gyermektelen idős ember milyen kiszolgáltatott?

Tagja vagy az állatkínzás elleni mozgalomnak? Harcolsz a bébifókák és az elefántok kihalása ellen? A kutyád a kanapén alszik? Küzdesz a tengerimalacok boldogságáért, de nem zavar az abortusz? Nem zavar, hogy naponta száz magzatgyermeket gyilkolunk meg?

Úgy véled, rendben van, hogy mi eldöntjük, hogy mi történjen a testünkben lévő emberi élettel?

Zavar a migráció? Őrjöngsz, hogy afrikai kannibálok árasszák (sic!) el Európát? Úgy véled, látod a bajt és szeretnél tenni ellene? Ez szép. És van egy jó hírem. A migráció elleni harcban te is részt vehetsz. Na, nem úgy, hogy megosztasz egy posztot a Facebookon, hanem a lehető legboldogabb és legegyszerűbb módon: vállalj gyermekeket, akik majd benépesítik a Kárpát-medencét, és nem hagyják, hogy idegenek elfoglalják azt. Enélkül harcias kiállásod üres fecsegés csupán.

Szükség van rád, nélküled nem fog menni. Magyarország megmaradása rajtad is múlik.   

Különösen megijedtem az afrikai kannibáloktól. Ez így nem mehet tovább! Lépnem kell, hogy megakadályozzam egyrészt a magyar nemzet természetes fogyását, másrészt azt, hogy azok a rohadt afrikai kannibálok felfalják a szaporodásképtelen magyar embertársaimat.

Megnősülök, mert ezt kéri - mit kéri - követeli tőlem a haza! Gyermekeket akarok nemzeni, ezért ez úton teszem közzé házassági hirdetésem:

Génvizsgálattal bizonyítottan ősmagyar származású - kicsit már leharcolt - magyaros kosztot kedvelő (szalonna, hagyma) vidéki polgármester keresi annak a honleánynak szimpátiáját, aki legalább olyan elkötelezettséget érez Magyarország megmentésére, mint én. Feltételek: orvosi igazolás a termékenységről. Hosszú, szőke haj. 90-60-90-es testméretek. Legyen a honleány maximum 25 éves és bevállalós és új dolgokra nyitott. Szépségversenyen első három helyezés elérése ugyan nem feltétel, de előnyt jelent más jelentkezőkkel szemben. Próbanászéjszaka elengedhetetlenül fontos! (gondolj csak bele, ruhát sem veszel fel próba nélkül, hazát sem lehet menteni hűbelebalázs módjára) Honleányok! Ezt tessék komolyan venni! Ez véletlenül sem szexpartnerkereső hirdetés!

Ez egy magyar hazafi önfeláldozó cselekedete hazánk megmaradásáért!

Válaszokat a „ dolgozó népet szolgálom” jeligére a hirdetőbe kérem.

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr1714007744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ad Dio 2018.05.29. 11:30:24

Két eszement véglet a videó és a cikk... mi lenne ha erról a témáról - scak egyetlen egyszer! - lefolytatnánk egy normális, józan társadalmi vitát...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.29. 11:45:43

Ez van, a normális ember családot akar, hiába Soros szirénaóbégatása.

Bloodscalp 2018.05.29. 11:57:38

@maxval balcán bircaman: szabad még arról dönteni hogy kiscsaládot vagy nagycsaládot csupa lányt esetleg pár fiút? Vagy majd ez a normális kormány majd diktálja tervbe ?

Kampfer 2018.05.29. 12:13:20

"Láttam egy videót! Pontosabban A VIDEÓT! Megérintette 2rule szárnyon szárnyaló lelkemet."

Látni lehet, hogy láttad, de hogy egy hangot sem értettél a lényegből, az ziher! Sebaj, ez a te kudarcod... Dicsekedni vele elmekórtani eset.

"Különösen megijedtem az afrikai kannibáloktól."

Adj hálát az Égieknek, hogy neked VAN lehetőséged megijedni, esetleg felkészülni. Nyugat-Európában nem néhány tucat áldozatnak még megijedni sem volt ideje, vagy a rémület volt az utolsó, amit életükben éreztek! De te ezt se fogod fel... Sebaj, ez is a te bizonyítványod.

"Megnősülök, mert ezt kéri - mit kéri - követeli tőlem a haza!"

TŐLED??? :-D Szerintem ilyet senki nem kér tőled... Nőhöz meg sok sikert...! Szerintem indulj is el a kannibálok közé! Ott esetleg...

"Gyermekeket akarok nemzeni..."

Idézzem Hofit? :-) Hidd el, a magyarság és az emberiség is jobban jár úgy...!

"Génvizsgálattal bizonyítottan ősmagyar származású..."

A fogalmat se érted. Csak aztán nehogy megdöbbenj attól a génállománytól!

Szerintem inkább: térkép, 'gugli', repülőjegy és irány 'Kannibália'! :-) Jól leszel te ott is! És mi itt sokkal jobban! Nem is beszélve honleányainkról.
Kamp.

Bloodscalp 2018.05.29. 12:18:03

@Kampfer: fél magyarországon már kannibáliában van, gondoltam szólok

Bloodscalp 2018.05.29. 12:19:59

@maxval balcán bircaman: na, akkor ez most mit jelent? Mi a normális? És akkor mi is az elvárt db ? Taigetosz hegy is lesz? A nem normális gyereket meg selejtezitek?

A Polgi 2018.05.29. 12:20:14

@Kampfer: Akinek van humora, mindene van. Akinek humora nincs, az bármire képes! :)

Kampfer 2018.05.29. 12:20:24

@Bloodscalp: És lesz ez még rosszabb is, ha így haladunk. Talán ezért kellene máshogy csinálni! Nem?
A mondatszerkesztésed röhejesen siralmas. Gondoltam szólok...
Kamp.

Kampfer 2018.05.29. 12:23:01

@A Polgi: Ezt végre jól látod! A humor mellé jól jöhet némi belátás és mérlegelés is. Egy provokatívnak tetsző propaganda lényegi mondandóját lehet humorral kezelni, de ahhoz a lényegén is el kellene gondolkodni! Szerintem...
Kamp.

Bloodscalp 2018.05.29. 12:23:30

@Kampfer: Magyarorszag-autocorrect.
Te simán hülyeséget írsz, szerintem az rosszabb. Mondjuk egy élhető országot, nem ilyen kamu riogatós paranoiás megosztó társadalmat kezdetnek.

Kampfer 2018.05.29. 12:29:44

@Bloodscalp: Ami neked kamuriogatás, az számomra a valóság volt. Szerintem te írogatsz ordenáré faszságokat, de a te bajod, nem frusztrál. Minden hibája ellenére élhetőnek találom az országot. Nem mondom, hogy ne lehetne jobb vagy élhetőbb, de az elmúlt hat évben számomra érezhetően pozitív változások történtek. Továbbra sem állítva, hogy minden flottul működik! A kérdéses pont ott van, hogy kinek hiszem el, hogy jobban is tudná csinálni... Jelenleg senkinek.

A megosztottságról csak annyit, hogy ez mindaddig nagyon jól van így, amíg a törésvonalak a jelenleg pontok mentén rajzolódnak ki. Addig nem zavar a megosztottság. Polginak valamiért azzal nem volt baja, mikor szadesz vezérlettel ment húsz éven át a cigánytenyésztés???
Kamp.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.29. 13:33:49

A gyerekvállalás hasznos és elengedhetetlen feltétele a nemzet fennmaradásának.

Lehet mellette szinte bárhogy érvelni. MIndenki más szempontok miatt szeretné, ha magyar maradhatna ő, a gyermeke, és az unokája.

Lehet a nemzet pusztulása mellett is érvelni. Mindenki más szempontok miatt szeretné, ha a magyar nép eltűnne a föld felszínéről.

De félreértés ne essék. Vagy ezen az oldalon vagy, vagy azon.

Bloodscalp 2018.05.29. 13:54:03

@Rettegek mert ballib vagyok: a nemzet pusztulása mellett ki mikor hol érvelt? De ha már felhoztad...teljesen egyértelmű hogy a fideszetekkel ez a nemzet pusztulni fog.

Bloodscalp 2018.05.29. 14:02:52

@Kampfer: téged sem zavarnak azok a ciganytenyészetek választások előtt,mert igen olcsón meglehet őket venni ugyebár ez köztudott dolog.

Nyilván az a baromi nagy ellentmondás sem zavar hogy lehet élhető egy ország ha ekkora megosztotság van...te megélsz-meg a haveri kör mindenki más le van szarva

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.29. 14:03:00

@Bloodscalp:

Mint ahogy írtam a gyerekvállalási kedv erősítése a nemzet fennmaradásának peremfeltétele.

Aki ellene érvel, az vagy mérhetetlenül ostoba, vagy a magyar nemzet pusztulása a célja.

Bloodscalp 2018.05.29. 14:04:23

@Rettegek mert ballib vagyok: hát én arról írok miért is ilyen alacsony ez a kedv. Ezt nem nehéz értelmezni.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.29. 14:06:00

@Bloodscalp:

A megosztottság azért van, mert a Soros által vezérelt média, szeretné a ballibeknek átjátszani a hatalmat, és ez nem jött össze, a magadfajta agyhalottak meg gyűlölködnek, pattognak, ahogy szoktak.

Szerencsére az általad rendkívül mód lesajnált vidéki szegény rétegek pontosan tudják hogy melyik kormány alatt volt könnyebb dolguk, melyik kormány alatt éheztek kevésbé, hisz épp 8 évet éltek az elkúrók és 8-at a Fidesz legutóbbi kortmánya alatt.

Bloodscalp 2018.05.29. 14:09:59

@Rettegek mert ballib vagyok: hogy a faszba lehet ilyen kimért kommentet összeírni

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.29. 14:18:35

@Bloodscalp: Hogy kell ezeket az emoji-kat beilleszteni ?

Bloodscalp 2018.05.29. 14:21:08

@Rettegek mert ballib vagyok: ja, amúgy én hol sajnáltam le a "vidéki rétegeket"-erre mondják egyes helyeken hogy látszik hogy valami füstös belpesti kocsmábol írsz

Thunder_th 2018.05.29. 14:34:02

Polgi! Én is láttam a videót. Nem mondod, hogy az a nő komolyan mondta azt a sok eszeveszett baromságot? A ruhájából ítélve én azt gondoltam, hogy valami ostoba cosplay. Mondjuk nem gondolkodtam rajta, kit utánoz. De most cask rákerestem erre megint, most már látom nem is lehet kommentelni. Mindenesetre a like-dislike arány elég árulkodó. Ezek szerint tényleg komolyan mondta? Ha igen az óriás facepalm. :)

Kampfer 2018.05.29. 16:36:08

@Bloodscalp: "téged sem zavarnak azok a ciganytenyészetek választások előtt..."

Hogyne zavartak volna! Akkor is zavart, előtte is és most is. Semmi okom sem volt és most sincs örömködni miattuk.

"...mert igen olcsón meglehet őket venni ugyebár ez köztudott dolog."

Sosem vettem még közülük és nem is tervezem. Kerülöm őket, amennyire csak lehet. Ergo általam nem 'köztudott'. Ha a szavazatukra gondolsz, az minden párt által köztudott, hogy olcsóak. Van párt, amely élt ezzel a lehetőséggel (sajnos...). És vannak, amelyek még ehhez is lusták és/vagy ostobák voltak. Ez nem menti őket (sem)!

"Nyilván az a baromi nagy ellentmondás sem zavar hogy lehet élhető egy ország ha ekkora megosztotság van..."

Nem tudok tenni ellene. Épp ezért én ezt a tényt 'beáraztam' és úgy próbálom alakítani az életem, hogy ez a megosztottság minél kisebb mértékben hasson rá. Persze hatással van, ez is tény, de nem tudok tenni ellene. Mélyek a törések.

"te megélsz-meg a haveri kör mindenki más le van szarva"

Megélek, mert munkaviszonyban vagyok, nincs hiteltartozásom, a lehetőségeimhez igazítottam az életvitelem és az igéyeim, illetve a jövedelmeimet addig próbáltam növelni, amíg elfogadható feltételek szerint tudok élni. Ez megvalósult, a mindennapok körökkel gondtalanabbak, mint akár 6-7 éve (szándékosan nem 8-at írtam)! Nem beszélve arról, hogy ma már nem számít szitokszónak a 'magyar' (ellentétben a megyó, a csótány és a libatolvaj regnálásával)! Számomra ez fontos. Ahogy az is, hogy ne kapjon valaki csak azért ingyenpénzt a semmire, mert kitolt féltucat purdét! Legyen támogatás. Adókedvezményekkel!
Kamp.

Bloodscalp 2018.05.29. 16:49:31

@Kampfer: hát ez egy kurva szánalmas komment volt fideszkém

Kampfer 2018.05.29. 16:56:27

@Bloodscalp: " hát ez egy kurva szánalmas komment volt fideszkém"

Mennyei atyám! És ezt képes voltál ebben a semmitmondó, szánalmas szar mondatodban a szememre vetni? :-)
Konkrétumok nélkül csak a helyeden tudlak kezelni téged... Agyhalott, libbant nyomorult vagy. De ez nekem nem fáj, a te problémád és a környezetedé. Idióta...
Kamp.

bankvezér 2018.05.29. 18:01:07

Szüljetek sok gyermeket, neveljétek fel őket állami támogatással! Merítsétek ki rendesen az ország erőforrásait!!!
Ha a gyermekek már nagykorúak nyugatra mennek és és többet nem jönnek, csak legfeljebb látogatóba, kint dolgoznak, ott élnek és ott is szülnek.
Magyarország gazdag ország, mert ingyen neveli más országok számára a hasznos, dolgozó, polgárokat.

Bloodscalp 2018.05.29. 20:38:25

@Kampfer: egészén sokáig visszatartottad a liberáliskommunistajakobinuszsidó hazaáruló mantrát, már hiányzót.

Valami új is van azóta a sorvezetőben?
A migránssimogató idegenszívű brüsszelitát ki ne hagyd ám

Kicsikelevendula 2018.06.20. 09:21:18

Szörnyű, hogy egy olyan "Polgi"derül ezen a témán a legjobbakat, ahol a településen semmi nem ösztönzi a párokat a gyermekvállalásra, vagy esetleg a többedik gyermek vállalásra.Csak hogy pár példát említsek:az óvodába csak azokat a gyerekeket veszik fel akik 2018 szeptemberéig betöltik a 3. évüket, az üres helyeket a szomszédos települések gyerekeivel töltik fel.Azoknak a szülőknek akiknek gyermeke 2018 későbbi hónapjaiban(vagy bármikor a 2018/2019-es tanévben) tölti be a 3. életévét, azt javasolják, nézzenek körül a szomszédos településeken! (Vajon az a szülő, aki elviszi gyermekét máshova óvodába visszahozza-e a településre iskolába, vagy a jól ismert közegben iratja majd be?)
Megvette a már működő, bölcsődét és azt állítja, hogy bölcsődei férőhelyeket biztosít. A 7 fős minibölcsőde jelenleg arra jó, h a törvényt letudja, továbbra is 7 gyerek járhat a településen bölcsődébe (hogy is mondják?:adtunk a ....-nak egy pofont?) Tehát a gyermekek elhelyezését tekintve nem történt semmi.A kismamák bizonytalanok, nem tudnak visszamenni dolgozni, hiszen nincs hova tenni a gyermeket.
Van egy csomó játszótér, megint épül egy, de egyik sem megfelelő: A Bálnáson lyukas kerítés, évek óta ottfelejtett raklap kiálló szögekkel az árnyékoló minősége is kifogásolható, törött a csúszda stb., Az Erdein nem kapu hanem csak egy korlát védi a gyerekeket az autó alá rohanástól, az Új játszótér kb 75 cm-es kerítésdróttal van körbekerítve, amelynek fonatai az 1-2 éves korosztálynak szemmagasságban állnak ki.A Kapu egy 14 hónapos gyermeknek sem okoz akadályt hogy kinyissa.Ja és sehonnan nem vezet út a játszótérre.
Folyamatos útépítésekről hallunk, de egyik útkereszteződést sem sikerült babakocsival könnyen vehetőre csinálni, még a vadonatúj út tér sem akadálymentes
Remélem drága jó Polgink ezt is megmondja.
süti beállítások módosítása