Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Magyarország világbajnok?

2018. július 14. - A Polgi

magyar_foci_labda_1.jpg

A mai napon kiderül, hogy Magyarország a foci vébén elhozza az aranyérmet, vagy megelégszik az ezüsttel. A biztos bronzérem már meg van. Ennél csak jobb lehet! Hogy miért is?

Belgium 2:0-ra legyőzte Angliát és így biztos dobogós helyet szerzett. A bronzérem szépen csillog, nincs abban hiba. Bevallom, hogy én bizony a belgáknak drukkoltam, hiszen ugyanahhoz az Európai Unióhoz tartozunk mindketten, amihez az angolok már nem annyira. Az EU himnusza, Beethoven Örömódája is arról szól, hogy …testvér lesz minden ember… Ezért a lényegét tekintve a belga válogatott, és mi testvérek vagyunk. Mint testvérek, természetesen ugyanahhoz a futballkultúrához tartozunk, még ha most meg sem tudjuk közelíteni Belgium focijának színvonalát.

De akárhogy is nézzük, egy alomból van a belga foci és a magyar foci! Ezért bátran kijelenthetjük – és legyünk rá nagyon büszkék – Magyarország tegnap ismét jól teljesített!

Ééés....! Van még esélyünk világbajnoknak lenni is! Hiszen a legmagasabb helyről tudjuk, hogy 'a horvátok sikere persze a horvátoké, de egy picit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha most a horvát zászlót is kell most a magasba emelni" A horvát foci is a "mi kutyánk kölyke"!

Mi csak nyerhetünk! Mint mindig!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr2514113329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása