Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Majom a küszöbön.

2018. december 09. - A Polgi

londonimetro.png

 

Réti néger Londonban!

A szülői munkaközösségben ismerkedtünk össze. Júliából ügyész egy vidéki kisvárosban. Gréta elhagyta az országot és lakberendezéssel foglalkozik Londonban. Ameddig a gyerekek általánosba jártak, sok volt a közös program. Szerveztünk osztálykirándulásokat, ahová kisérő szülőként mi is eljártunk. Esténként egy pohár vörösbor mellett váltottuk meg a világot. Ahogy a gyerekek középiskolába mentek, eltávolodtunk, de annyira nem, hogy ne tudjunk egymásról. Havonta, fél évente – mikor hogy jött ki a lépés – összefutottunk és ott folytattuk a beszélgetést, ahol utoljára abbahagytuk. Politika nem nagyon jött szóba. Ki nem mondott gondolat volt, hogy politikai meggyőződését, mindenki tartsa meg magának.

Gyerekeink is jóban voltak. Gimnazista lányom Júli Katájával gyakran lógott együtt. Akár barátnőknek is mondhatnám őket.

Júlia egy hónapja felhívott, hogy vett három fapados jegyet Londonba és örömmel elvinnék a lányomat is magukkal. Hétfőn mennek és szombaton jönnek. Gyerekem odáig volt, meg vissza. Egyrészt London, másrészt nem kell suliba járni. Beleegyeztem, hálából vállaltam a reptéri transzfereket is. Miután felpakoltam őket a gépre, felhívtam Grétit is, hogy ő, mint tizenéve londoni, nézzen már rájuk néha.

Az első gyanús jel az volt, hogy Júli a második nap végén felhívott, hogy már mindent láttak és van-e valami ötletem? British múzeum? Kérdeztem gyanútlanul. Jaj, már voltunk. Másfél óra múlva kijöttünk. Nincs ott semmi látnivaló!

Gréti is hívott skypon. Te, mi lett ezzel a nővel? Nem száll fel olyan buszra, ahol más bőrszínű ember is van. Azt mondja, hogy ő nem utazik együtt egy küszöbmajommal. (A küszöbmajom kifejezés az porch monkey szó tükörfordítása. A déli rabszolgatartók használták az afrikai származású, tornácon parancsra várakozó rabszolgákra). Küszöbmajomnak nevezi a pakisztánit, az indiait, meg mindenki mást is, aki nem fehér bőrű. Ha visszaér, kérlek magyarázd el neki, hogy Brit birodalomnak hol voltak a határai és a brit birodalmi szemlélet alapjait. Mond el azt is - amit én itt naponta megtapasztalok -  hogy egy általa lenézett pakisztáni, mindig inkább lesz brit, mint én a tízéve ott élő, sutyerák keleteurópai. Londonban nem szokás ez hangnem! Nézzem a meg a metróplakátokat. Szívesen látnak a britek mindenkit, a föld bármelyik pontjáról is érkezett. Mi a fene van nálatok?

Miután megérkeztek a gimnazista lányom csak annyit mondott: Olyan ciki volt az egész. Mondtad, hogy nagyvárosnyi magyar él Londonban. Júli néni egyfolytában küszöbmajmozott. A buszon a metrón, mindenhol. Leküszöbmajmozta a múzeumi teremőrt is. Én meg attól féltem, hogy lesz ott valamilyen magyar, aki hallja és érti is ezt. Annyira gáz.

Azt nem tudom, hogy Júliával megmarad-e a barátság, de azt tudom, hogy még egyszer nem engedem el vele a lányom.

Az meg végképp elkeserítő, hogy egy egyetemet végzett, városi értelmiségi így gondolkodik. De tényleg, akkor miért is csodálkozom a falusi parasztasszony félelmein, hogy majd este jön a migráns és olyat tesz vele…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr3414465790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.12.09. 18:36:03

Júliának igaza volt.
London szar hely, egy paki űz a maradék fehér lakosságából gúnyt, rekord bűnözést, terrort zúdítva a nyakukba, aki nem mellesleg csak "küszöbmajom", aki 40 éve még labdaszedő se lehetett volna egy polgári klub teniszpályáján.

A Polgi 2018.12.09. 19:48:21

@Éhesló: Rasszista vagy, Igazi keleteurópai surmó.

Hungryhorse 2018.12.09. 21:19:46

@A Polgi: a rasszistázás ugyan olyan alapjog, mint a küszöbmajmozás. A cenzúrád pedig csak egy szánalmas pótcselekvés.
De passzol a fajtádhoz mesüge.
Ennyire telik.
A surmózás pedig csak a szokásos liberális gőgből fakadó taplóságod, mely azt a téves látszatot kelti, hogy csak a beteg liboldó fajtád előjoga a másik sértegetése.
Nos ez nem így van
Ezért bátran elmehetsz a kurva anyádba rasszistázni, surmózni és , keleteurópaizni is.
De eltakarodhatsz a pedofil erőszak világbajnokaihoz a kies pakisztánba is, ott talán értékelik az egyoldalú rajongásodat a pakisztáni alpári vallási és népszokások iránt, miközben elnyiszálják a torkodat.
Felénk magyaroknál a középeurópaiság - mert Magyarország közép Európa része te szerencsétlen mesüge mesüge - kisebb hátrány, mint paki küszöbmajomnak lenni.
Bár te lehet az utóbbi létet kívánnád inkább.
De ez legyen a fajtád baja mesüge.
Szíved joga.
A surmóság pedig felénk ott kezdődik, amikor az érvek hiányát három megbályegzésre szánt személyeskedő taplósággal véled helyettesíteni.

A Polgi 2018.12.09. 21:41:28

Ember! Te beteg vagy! Fordulj orvoshoz!

Hungryhorse 2018.12.10. 07:28:18

A távdiagnózisod nem csak szánalmas, hanem téves is.
Szerintem a cenzúrád szánalmas, mint minden cenzúra.
Szánalmasabb, mint a téged és az európai identitást elpusztítani ideérkezett küszöbmajmok iránti rajongásod.

A Polgi 2018.12.10. 08:33:46

Mondom, hogy beteg vagy! Kormányzati trolltoborzón nincs elmekórtani vizsgálat? Minden lököttet felvesznek?: Ne mááá.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.10. 11:00:46

viszonylag szar story, ahhoz kepest hogy kamu

clemens 2018.12.10. 11:19:46

Még gyakorolnod kell az igaznak tűnő történetek kitalálását.
Ez most nem sikerült.

Csíki Pista 2018.12.10. 11:29:45

A küszöbmajom azért tényleg túlzás. Annyi más jelző is létezik rájuk. De az is tény, hogy aki huzamosabb időt kint tölt, vagy szélsőséges konzumliberalista válik belőle, pláne ha önértékelési zavarokkal küzdő, túlsúlyos fehér nő és az EU-állampolgárság reményében valami nigériai fiatalember "meglátja benne a szépséget". A másik véglet, amikor nem a szerencsés végére kerül a dolognak és a negatív tapasztalatok miatt megutálja a hazudozó pakikat, az ingyenélő, túlszaporodott fekákat, a minden sarkon kolduló romániai/magyarországi/bulgáriai cigányokat, a zavarosban seftelő törököket. Néznél te is nagyot, amikor tíz nap alatt három angollal találkozol, azok meg jobban gyűlölnek minden más népet, mint azt te a levadabb rémálmaidban gondoltad volna. Vagy ha végigmész Stamford Hill-en és csak a házicselédek (szó szerint értsd!) nem zsidók.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.10. 11:37:28

A rasszizmus zsákutca. A népeknek egyesülniük kell a globálkulákság ellen, persze megtartva mindenki a mag nemzeti, kulturális sajátosságait. De ami a háttérhatalom elleni fellépést illeti csak a liberális nagyurak, celebek, filantlopó gazemberek, s más szemét érdeke, hogy egymást faji, nemzeti alapon szidjuk.

A Polgi 2018.12.10. 11:41:09

Uraim! Nem lehetne, hogy nekem is dobjanak valamit a honorból? Mi lenne magukkal nélkülem? Önálló gondolatot nem nézek ki magukból!

Fülig José 2018.12.10. 11:50:06

na csak ideértek az orbánmajmok, ezzel a agyzseni éheslófasszal az élen! ember! elképesztő sötét parasztok vagytok! jártatok volna iskolába retkes csürhe, nem lennétek tele komplexussal. na takarodjatok vissza a pöcegödörbe, ahonnan kibújtatok, patkányok!

kodacx 2018.12.10. 12:02:17

Hát nem tudom...ha én kb. azonnal elcserélnék 300 000 otthon ülő, egy napot nem dolgozott, a semmire gyereket csináló, sittes magyar cigányt 300 000 dolgos, törvényeket betartó kínai, indiai, pakisztáni, vagy akármilyen fekete orvosra, mérnökre, szakmunkásra, villanyszerelőre, ápolóra, tanárra, stb. akkor én most rasszista és kirekesztő vagyok, vagy csak szimplán hazaáruló?!?

AZ EMBEREK IGEN IS NEM EGYENLŐEK, NEM EGYFORMÁK, NEM EGYFORMA ADOTTSÁGOKKAL, TEHETSÉGGEL, ESÉLLYEL, SŐT, JOGOKKAL RENDELKEZNEK...CSAK ÉPPEN AZ EMBERI MINŐSÉGET NEM A BŐRSZÍN TESZI!

bandiras2 2018.12.10. 12:13:59

@kodacx:
afrikaira... igen. a búrok. kiváló 5let! dolgos népek, fegyvertartáshoz szokottak, és láttak eleget négert ahoz hogy megbecsüljék a színfehér magyar környékeket.
amúgyis, épp most húzzák ki alóluk a talajt ott dél afrikában, szó szerint. a maradék földjeiket kompenzáció nélkül államosítják, és kioszják a feketéknek. fogadjuk be őket, ezzel az eu/ensz pofáját is be lehetne tömni, hisz befogadtunk 300 000 afrikait.

kodacx 2018.12.10. 12:14:18

@kodacx:
Ja, és még egy kis kiegészítés:
Qrvára bírom és tudom díjazni, amikor egy hófehér fajmagyar - ugye minimum az urál környékéről származunk, vagy türk népektől - nyíltan rasszista, vagy retteg pld. a MIGRÁNCSOKTÓL, amikor:
- ITTHON pár hófehér, fajmagyar honfitársunk szarrá rabolja magának az egész országot
- ITTHON, nálunk, a nagy büdös kulturált Magyarországon, kb. 14 naponta ver agyon egy nőt a HÓFEHÉR, FAJMAGYAR élettársa, férje
- egy parlamenti képviselő 8 napon túl gyógyulót ver az asszonyra - ugye-ugye, vak komondor - és ezt minden komolyabb következmény nélkül elviszi szárazon
- egy évszázadok óta már a határainkon belül és velünk élő, és azóta is asszimilálódni teljes egészében lényegében képtelen, a társadalom 10%-se alkotó - ráadásul egyre szegényedő - kisebbség pár decens tagja adja a köztörvényes bűnözőink kb. 60%-át, és ezek az egyének olykor akár 70-80 éves néniket, bácsikat is kirabolnak, agyonvernek, megerőszakolnak...

...de egy rakás hófehér, fajmagyar honfitársam továbbra is és egyre jobban a "fekáktól", "vágott szeműektől", "homoki niggerektől" fosik...úgy, hogy lehet, hogy soha nem is járt külföldön, eggyel nem beszélt, egyet nem ismer...hát gratulálok!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.10. 12:15:15

Kinyílt a szeme Grétinek a sok negatív tapasztalat után. Egyre többen vannak ezzel így Európában..;)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.10. 12:17:40

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Illetve Julinak (Grétinek ehhez lehet hogy kell még egy kis tapper meg ujjazás néhány réti néger jóvoltából..:)

kodacx 2018.12.10. 12:18:15

@bandiras2: Azért azt az apróságot ne felejtsd el, hogy azokat a "dolgos" búrokat Dél Afrikában mostanában éppen azoknak a leszármazottai, gyerekei, unokái gyilkolgatják lefele, akiktől anno elvették a földet, modern tűzfegyverekkel, kutyákkal irtották, börtönbe zárták, kínozták, agyonverték, rabszolgasorban tartották, 70 évnyi apartheid...
Hát nem t'om, nem lehet, hogy ezért zabosak egy picit?!?
Meg úgy azért ezt úgy kb. 100 évvel látni lehetett, hogy ez lesz belőle...

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.10. 12:21:00

@kodacx: Ez a hozzaallas eddig is remekul bejott az ellenzeknek.

Szerintem sztarok lennenek az europai lipsik ha megadnak az afrikaiaknak a szavazati jogot.

Pettyes Szfinx 2018.12.10. 12:21:24

Júlia vagy Juli. Olyan nincs, hogy Júli.

morph on dear 2018.12.10. 12:23:00

@A Polgi: "Rasszista vagy, Igazi keleteurópai surmó. "

A keleteurópaizás az micsoda, csak nem valaki születési helyéből akarsz levonni valami általánosító igazságfélét? :D Na látod, ha neked lehet, másoknak is lehet, csá.

Bkkzol 2018.12.10. 12:23:19

@Csíki Pista: Igen, látható már mindenhol, hogy a huszonéves fekete fiúk "megtalálták a rejtett első értékeket" az elhanyagolt fehér rinocérosz asszonyokban. Ezzel semmi gond, szolgáltatóipar az is, de azért nem kell szentet csinálni belőlük. A pakik meg anglia muszlim cigányai minden értelemben. Első lépésben már megtették, hogy átvették egy világváros vezetését.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.12.10. 12:26:13

@kodacx: Olyan remek hely lesz Afrika legfejlettebb allamabol feherek nelkul mint az egyetlen nem feherek uralta karibi shithole-bol, Haitibol.

Persze innen Europabol egetobb gondnak latszik az europai varosok gettosodasa.

morph on dear 2018.12.10. 12:29:48

@kodacx: ."ha én kb. azonnal elcserélnék"

Én is azonnal elcserélnék, pedig én a "rasszisták" táborát erősítem. De kénytelen vagyok észrevenni, hogy a fenti cserélős esetben te nem kizárólag a származást jelölted meg, hane mindenféleg végzettséget meg hasznosságot is.

Bocsi de szerintem egy "rasszista" sem tagadja hogy vannak okos és hasznos négerek, cigányok, pakik. Sőt egyes nációk akár még jobbak is lehetnek, mint a fehérek, gondolok itt főleg a távol-keletiekre. Hanem a "rasszizmus" alapja az, hogy ameddig a börtönben tíz emberből kilenc cigó, vagy amcsiban néger (jó nem tízből kilenc, de messze a népességarányán felül), addig ami ebből engem érint, az az hogy ha egy cigó szólít meg az utcán, addig nagyobb eséllyel lesz bajom, mint ha egy fehér teszi ugyanezt.

Ha csak véletlenszerű eseteket veszünk, és nem teszünk mindenféle kitételt, akkor átlagosan a "rasszista" úgy látja, hogy jobban jár fehér munkatárssal/utazótárssal/bármivel, mint színessel. Nem mindig, de nagyobb arányban jár így jól, mintha színvak lenne. Ez nem ugyanaz, mikor azt hiszi valaki hogy "minden nigger lusta" meg ilyesmi.

kodacx 2018.12.10. 12:32:02

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Kövezzél meg, de engem tényleg qrvára nem érdekel, hogy Afrikában mi van, ellenben nekem sincs egy szemernyi kételyem sem, hogyha Dél-Afrikában kiirtják az utolsó fehéret, gazdaságilag eltűnnek a süllyesztőbe...mert az lesz!
Ez a büntetésük!
Az egyenes következménye annak, amit tettek!
A búroké azért, mert bementek egy-sok nép hazájába és szörnyűségeket műveltek, erőszakoskodtak több száz évig, az ottani feketéké meg azért, mert sértettségükben, önérzetükben, ostobaságukban nem tudják értékelni azt a technikai, technológiai fejlődés löketet, amit ezáltal kaptak...és ami menni fog a lecsóba!
Ez nekem mind tökre ok...csak ne tegyünk úgy, senki, ők se, mintha ezt nem lehetett volna előre látni. :)

kodacx 2018.12.10. 12:37:48

@morph on dear: Eltaláltad én az EMBERI MINŐSÉGET nézem, MINDENKINÉL! A "SAJÁT FAJTÁMNÁL" IS.
Fáj is, nem kevésszer.

"Hanem a "rasszizmus" alapja az, hogy ameddig a börtönben tíz emberből kilenc cigó, vagy amcsiban néger (jó nem tízből kilenc, de messze a népességarányán felül), addig ami ebből engem érint, az az hogy ha egy cigó szólít meg az utcán, addig nagyobb eséllyel lesz bajom, mint ha egy fehér teszi ugyanezt. "
Úgy esetleg, talán, mit tesz isten, nem lehet, hogy azért van több erőszakos, viselkedni nem tudó, deviáns cigány a társadalmunkban, mert a nagyrészük mélyszegénységben él, és otthon olyanok a szülők, a családi és anyagi körülmények, hogy ESÉLYE NINCS MEGTANULNI azokat a viselkedési normákat, formákat, amikkel boldogulhat, kisebbségként, egy többségi társadalomban? :)

És ez bizony a "MI" felelősségünk, már 40-50 éve, hogy azokat a cigánygyerekeket, akik ilyen körülmények közé születtek - a gyerek soha nem tehet arról, hogy hová születik!!! - azokat akár a törvény erejével, de nem szakítjuk ki ezekből a családokból!

ekat 2018.12.10. 12:45:19

you can take the girl out of the country but you can't take the country out of the girl

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:45:36

@Éhesló: Júlia azzal cáfolja magát, és téged, hogy ott an, te idióta náci! Júlia szerint London messze jobb, mint Magyarország, hiszen elég sok nehzség árán is oda menekült.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:47:08

@Hungryhorse: "rasszistázás ugyan olyan alapjog, mint a küszöbmajmozás."

miután olvastuk a büdös náci bejegyzését, a rasszistázás ténymegállapítás. a küszöbmajmozás meg csak egy frusztrált náci fröcsögése, ami őróla mutat képet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:48:24

@Hungryhorse: érvek hiánya nálad, van, te büdös náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:50:02

@Hungryhorse: egyébként azt végképp nem értem, amikor az idióta nácik sorozatban hisztiznek, hogy ők nem nácik, és ezt sorozatban olyan kommentben teszik, amelyben mellékelik is a bizonyítványukat azzal, hogy fröcsög belőlük a fajelmélet. de hisztiznek, hogy nem nácik.

mégis, mit gondolsz, ki a jó édes kurva anyád fogja azt bevenni, hogy nem vagy náci, amikor az egész kommented totál náci?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:53:17

@Csíki Pista: elég komoly bajod van neked, amikor nagyjából minden népet utálsz, különösképpen azokat az angolokat, akik ugyanolyan nácik veled, mint te másokkal. gondolkodj el eze, kis büdös nácikám, hogy csak azt kapod a náci elvtársaidtól, amit te adsz másoknak! milyen a nácifasz másik végén lenni?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:54:25

@maxval balcán bircaman: látom, te egy amolyan vasfüggönyös, fényes jövőt álmodtál a világnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:55:04

@maxval balcán bircaman: látom, te egy amolyan vasfüggönyös, fényes jövőt álmodtál a világnak. miközben magyarként, Bulgáriában te is csak migráns vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:56:36

@kodacx: én a 2,8 millió, ingyenélő, idióta, 4 elemis Fidesz szavazót is becserélném pakisztánira. de még a maradék Jobbikos nácit is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 12:57:25

@kodacx: " AZ EMBERI MINŐSÉGET NEM A BŐRSZÍN TESZI! "

akkor ennyit a cigányozásodról, büdös náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:00:05

@morph on dear: nem mondta, hogy minden kelet-európai surmó, azt mondta, hogy az a surmó kelet-európai, ennek az állításnak mindkét része tényen alapul, konkrét, és igaz. nem általánosítás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:01:04

@Bkkzol: abban a szolgáltatóiparban a magyarok jeleskednek.

Ösztövér kutágas, hórihorgas gémmel 2018.12.10. 13:01:40

"Júliából ügyész egy vidéki kisvárosban." - Fura egy mondat ez.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:03:41

@morph on dear: amíg minden 10 Fidesz szavazóból 9 4 elemis, idióta, addig nem szavazunk a Fideszre!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:05:01

@morph on dear: a kemény statisztika azt mutatja, hogy a nácik és a Fidesz szavazók Magyarország legalja, a képzetlen zsákfalusi selejt.

Mezőbándi 2018.12.10. 13:05:35

Csak szerényen megkérdezném, hogy ha Londonban nem szokás ez a hangnem, akkor hol ragadt Júliára egy ilyen echte angol kifejezés?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:06:38

@kodacx: nekem nincs szemernyi kétségem afelől, hogy ha Magyarországot továbbra is ez az idióta náci vezeti, akkor tönkremegy. az EU nem fogja akármeddig segílykén tartani ezt a mocskos, ingyenélőt!

N. Barbie 2018.12.10. 13:07:43

"Az meg végképp elkeserítő, hogy egy egyetemet végzett, városi értelmiségi így gondolkodik. De tényleg, akkor miért is csodálkozom a falusi parasztasszony félelmein, hogy majd este jön a migráns és olyat tesz vele…"

Azert ne keverjunk itt ossze dolgokat. A falusi parasztasszony szinte biztosan eleteben nem latott eloben migrit. Felelmeinek alapja a csucsra jaratott haborus kormanypropaganda.
Ellenben a tizeneve Londonban elo baratno nyilvan nem veletlenul nevezi a szineseket azoknak, amik. Mert elegszer latta Londonban szemelyesen, hogy mit muvelnek.
Ahogy en is. 8 evig volt "szerencsem" latni a szinesekbol allo drogbandakat a kozeli jatszoteren teriteni az arut ugy fenyes nappal, mint este vagy ejszaka, kb. havonta volt estenkent rendorsegi helikopteres razzia. Es lass csodat, az osszes diler szines volt. De a kornyeken ejszaka bandazo galerik is mind feka, arab, paki es hasonlok. A sajat szememmel volt szeremcsem latni mit muvelnek szamtalanszor.
Csak azert mondom, hogy aki elt Londonban (vagy barmely mas hasonlo adottsagu varosban) es latta mi megy, azt ne eloiteletesezzuk mar, mert az mar reg nem az, hanem utoitelet a latottak alapjan.
Nyilvan ezt nem tudhatja egy otthon, szines hordak nelkul elo csladanya, o csak megrokonyodhet azon, hogy a baratno kuszobmajmozik. De el kell fogadni, hogy nem veletlenul teszi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:11:00

@N. Barbie: aki olyan idióta, hülye náci, mint például te, annak a helyi tapasztalat sem számít, hiszen szelektív az agyad. mindegy, hogy milyenek a drogdealerek, te mindet feketének látod. a fehér drogdealereket már nem is látod.

szerinted a Hős utcában is négerek a drogdealerek, te idióta, náci fasz?!

Terézágyú 2018.12.10. 13:12:36

@N. Barbie:
Félreértetted a szöveget. Éppen, hogy a kint élő nem rasszista, és a magyar kisvárosi értelmiségi, aki előszöt volt Londonban, az az.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:14:15

@maxval balcán bircaman: "mi a gond azzal, ha az ember migráns? "

nekem semmi, csak a migránsok nagy tömegei elősegítik azt, hogy a nemzeti, kulturális sajátosságok keveredjenek és eltűnjenek. magadnak mondasz ellent.

te, amikor azt hiszed, hogy a 21. században meg lehet akadályozni a globalizációt, és a etnikai-kulturális keveredést, akkor idióta vagy. ezt csak drasztikus vasfüggönnyel lehetne megakadályozni, de annak 50%-os GDP esés volna az eredménye, és óriási világválság, éhinség, zavargások. egy ilyen rendszer 5 év alatt összedőlne.

bandiras2 2018.12.10. 13:14:25

@math0:
tegyük helyre a nácitémát végre!
náci az aki a rasszista ÉS szocialista.
én rasszista vagyok, de a minimális állami beavatkozás, és a szabad kapitalizmusban hiszek, a szocialistákat a baloldal többi részével együtt idiótának tartom beleértve a nácikat is, a gazdasági felfogásuk miatt.
Én nemzeti kapitalista vagyok, és a náci jelző sértő annal szocialista vonatkozása miatt.

és aklor a rasszizmusról pár szót: rasszista az aki nem akar cigány szomszédot.
érvényes ez a barna bőrűekre általában.
érdekes módon a dolgos kínai/japán/koreai bevándorlókat a qtya se b@sztatja.
az őshonos kínai banán néven gúnyolja a magyarországon felnőtt tisztavérű fajtársát, mert az csak kívül sárga, de belül fehér. túl kevesen vannak egy rendes kínai negyedhez, így asszimilálódnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:16:17

@kodacx: "Úgy esetleg, talán, mit tesz isten, nem lehet, hogy azért van több erőszakos, viselkedni nem tudó, deviáns cigány a társadalmunkban, mert a nagyrészük mélyszegénységben él, és otthon olyanok a szülők, a családi és anyagi körülmények, hogy ESÉLYE NINCS MEGTANULNI azokat a viselkedési normákat, formákat, amikkel boldogulhat, kisebbségként, egy többségi társadalomban? :)"

azt nem értem, hogy miért akartad akkor te elcserélni ezeket a cigányokat más népekre? azok a más népek pont ugyanilyen sorsra jutnának, vagy ha iszonyat sok pénzt fektetsz az esélyeik megteremtésére Magyarországon, annyi erővel a cigányokat is fel lehetne emelni normális szintre.

szóval mi a faszomnak cigányoztál te itt, te idióta?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:18:23

@bandiras2:

tegyük tisztába a dolgot!

1) náci az, aki a fajelméletet vallja

2) aki nem akar cigány szomszédot, az általában a fajelméletet vallja. kevés az olyan, aki azt mondja, hogy csak azért nem akar cigány szomszédot, mert jó szomszéd lehet az, csak szegény.

tehát aki nem akar cigány szomszédot, az általában náci. a gazdasági nézetei ebbeől a szempontból irrelvánasak.

ennyikeh, idióta baromkám!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 13:19:24

@bandiras2: "érdekes módon a dolgos kínai/japán/koreai bevándorlókat a qtya se b@sztatja."

dehogynem basztatja. csak te egy tudatlan, idióta, náci fasz vagy. fingod nincs a világról.

Fülig José 2018.12.10. 13:20:18

@N. Barbie: " a csucsra jaratott haborus kormanypropaganda."
ne reménykedj: ahogy lankad az agyhalott fideSSzombik figyelme és/vagy elfogadottá válik az uszító, gyűlölködő, hányó bajorvitéz a mesefilm reklámblokkjában, úgy fogja a csúti cigány tekerni felfelé a potit. ez a mocskos hulladék egyben utolérhetetlen: újra és újra alul tudja múlni önmagát.

qwertzu 2018.12.10. 13:21:15

Azért Londonnak sikerült elérnie azt a Nyugat-Európában egyedülálló dolgot, hogy a gyilkossági ráta a magyarországi szintre emelkedett. Grat srácok szép munka volt.

Sir Galahad 2018.12.10. 13:30:10

Az, aki kint él Londonban és nap mint nap találkozik a "köszöbmajomként" emlegetett emberekkel, valószínűleg életközeli, személyes tapasztalatai alapján mond véleményt. Aki meg itthonról lerasszistázza őt ezért, az nem. Innentől elég egyszerű eldönteni, kinek a szava hitelesebb.

BiG74 Bodri 2018.12.10. 13:30:20

A polgi!
Bocs, de olyan a postod, mint egy nagy adag szagos lószar!
Nem a minőségére mondom, félre ne értsd. A hatására!
Mindig érdekes volt számomra, ha az ember kinyit egy üveg bort, még karácsonykor is megjelenik rövid időn belül néhány muslinca. Ha bedobsz egy ilyen írást, pillanatok alatt megjelennek a szaros nyelvű döglegyek. Aztán csak donganak, donganak ...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.10. 13:37:25

@math0:

A migráció olyan mint a bor: 1-2 pohárral segít, több üveggel romlásba dönt.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2018.12.10. 13:39:49

Megjött gendermatyi is, rögtön védi a sok pakit aki kúrja

LebensraumamOsten 2018.12.10. 13:43:37

@Éhesló: Most ki a faszt érdekel egy hozzád hasonló zsidracigány sutyerák véleménye. A moszlimok úgyis sokkal többen vannak és bizony ki fognak benneteket irtani rövid időn belül. Még kaptok egy pár évet Júliával (seggében a csokirúddal bruhaha) hápogni, aztán annyi nektek.
Mondjuk meg is érdemlitek. Meg aztán az arabok legalább szoktak fürdeni, tisztálkodni. De ti. Pffff! Büdösek vagytok, mint a görények. Elnézést a görényektől, hogy az illibbancsokhoz hasonlítottam őket.

LebensraumamOsten 2018.12.10. 13:48:29

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Hát zsidókám, azért megnézném a pofikádat majd ahogy ortodox nagyikádat lendületből defenesztrálják majd a pakik az ötödik emeletről. Az egy jó nap lesz. Eggyel kevesebben lesztek. Utána már csak téged kell majd megtalálniuk és befejezik a melót amit Polt Petya elmulasztott a dosszié kapcsán. Fellebbezhetsz az ítélet ellen, ha tudsz. De háhá már nem tudsz, mert semmit nem tudsz majd, ha törölközősök keblükre ölelnek. :DDD

LebensraumamOsten 2018.12.10. 13:54:31

Mellesleg Júli irigykedik, mert olyan rusnya és okádék külsejű,hogy egy afrikai sem akarja csokirúddal megkínálni, lévén az illibbancsok a kis szutyok minicerkájukkal még soha nem tudták úgy megrakni Júlikát, hogy füstölgött volna utána a muffocskája és tehetetlenül pihegett volna az ágyikóján - konyhaasztalon, szénakazalban, mosógépen, vasúti kocsiban, ahol épp rátört volna a vágy.
Szegény milyen szar lehet neki. Még életében egyszer sem döngették meg úgy istenigazából amiről a barátnőitől hallott. :DDDD

bontottcsirke 2018.12.10. 13:57:06

Először is írás után végig kéne olvasni, mert tele van értelmetlen mondatokkal,de julianak valszeg több esze van mint a blogironak

N. Barbie 2018.12.10. 14:01:58

@math0: A szanalmas alpari szemelyeskedesed nem helyettesiti az erveket. En leirtam mit lattam a sajat szememmel, a te valaszod meg annyi, hogy naci. Ennyit tudsz.
Majd meg magyarazd is meg, hogy en nem is azt lattam, amit irtam, hanem feherek voltak azok, csak kaprazott a szemem. Na ne nevetesd ki magad.

LebensraumamOsten 2018.12.10. 14:03:46

Elnézést a többi fidesznyalógéptől, ha nem tudtam minden klónozott illibbancs profilhoz az intelligenciaszintjéhez igazodó elmés, sziporkázóan szellemes, kellően barátságos megjegyzést tenni, de sajnos veletek ellentétben nekem ez nem fő állás, csak a magyarok életminőségének javítására irányuló politikai és társadalmi felvilágosító valamint véleménykifejező nonprofit tevékenység, ugyanis nekem - tőletek eltérően - van igazi munkahelyem is, ahol hasznos tevékenységet kell végeznem, hogy megélhessek belőle - na ebben is más vagyok, mint ti paraziták. Szóval kreáljatok további profilokat és próbáljátok meg úgy feltüntetni, mintha többségi véleményetek lenne. Hahaha! Sok sikert!

LebensraumamOsten 2018.12.10. 14:05:32

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Dehogyis ki csótánykám. Te is Jahve teremtménye vagy, még ha elég undorító és kártékony is. Sőt a pakik is azok, bár ti ezt a zsinagógában kétségbe vonjátok. De sebaj, azért majd lassan találkozol egy néhánnyal és megszeretgetnek benneteket. .DDDD

N. Barbie 2018.12.10. 14:06:43

@Terézágyú: Az lehet, hogy felreertettem. En ugy ertelmeztem, hogy a MO-i anyuka lanya kiment Londonba es az ott evek ota elo volt baratno kisergette oket, es ez a baratno kuszobmajmozott. Nem?

LebensraumamOsten 2018.12.10. 14:09:44

@bandiras2: Azt ugye tudod, hogy mi lesz veletek, ha valahol a közelben nemzetiszocialisták hatalomra jutnak? Először tapsoltok mert olyan birkák vagytok, hogy azt hiszitek, ők is a csúti röfi szövetségesei lesznek.
Aztán beleverik a kis kapitalista fejeteket a padlóba és a hátralevő kis időtökre megvilágosodtok. Persze akkor már késő lesz. És nemzetikapitalistából hirtelen nemzeti koldusokká váltok. A többit a fantáziádra bízom.

Tom66 2018.12.10. 14:11:30

@LebensraumamOsten: Semmi probléma. Ismét megpróbáltad, de sajna most sem sikerült sziporkázni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:13:20

@qwertzu: hazudsz, büdös náci!

Londonban a gyilkosságok száma és a ráta csökken

en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_London

BiG74 Bodri 2018.12.10. 14:13:53

@LebensraumamOsten:
Tévednék tán, hogy ön politikai hitvallásának néhány jellemző eleme a szélsőséges jobboldalról származik? Már az adott nép folyamatos emlegetése révén.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:14:21

@Sir Galahad: szerintem a két londonié a postból, akik értelmesebbek. de te, hülye vagy, neked az egy hülye a hitelesebb.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:15:26

@Sir Galahad: "ki kint él Londonban és nap mint nap találkozik a "köszöbmajomként" emlegetett emberekkel, valószínűleg életközeli, személyes tapasztalatai alapján mond véleményt. Aki meg itthonról lerasszistázza őt ezért, az nem. Innentől elég egyszerű eldönteni, kinek a szava hitelesebb. "

btw. aki Londonban él, és tapasztal, és küszöbmajmozik, de Londonban él, az eleve NEM HITELES. érted, büdös, náci faszfej?! azzal cáfolja magát, hogy LONDONBAN ÉL.

seol 2018.12.10. 14:15:48

@N. Barbie:

Semmi gond, érthető, ha fél- és funkcionális analfabétaként nem igazán erősséged a magyar mondatok értelmezése.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:16:32

@BiG74 Bodri: bezzeg a 888 "hiteles" történetei és döglegyei!

BiG74 Bodri 2018.12.10. 14:16:55

@N. Barbie:
Akkor marad a fentebb már feltett kérdés. Julika honnan vette alapvető szókincsébe az ominózus kifejezést?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:17:48

@maxval balcán bircaman: mivel Európában vészes demográfiai helyzet és munkahiány van, ezért még az 1-2 gyűszűt sem értük el. de te már nem bírod, mert beteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:19:48

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: na mi van, leszálltál az anyádról, miután seggbeasztad?! a videót kitetted a netre?!

BiG74 Bodri 2018.12.10. 14:20:22

@math0:
Te math jó fejed van, csak kár, hogy szinte azonnal elönti a düh, és onnantól csapkodsz, rúgsz-vágsz, szitkozódsz. Kár!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:22:11

@bontottcsirke:

"Először is írás után végig kéne olvasni, mert tele van értelmetlen mondatokkal,de julianak valszeg több esze van mint a blogironak "

Először is, beküldés előtt végig kéne olvasni a kommentedet, mert tele van helyesírási hibákkal, de a blogírónak valószínűleg több esze van mint neked. Sőt, a leghülyébb londoni pakisztáninak is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:24:56

@N. Barbie: Én az ellenkezőjét láttam a saját szememmel. Az érv a Hős utca volt. Nem is tudtál rá válaszolni, büdös náci, csak letagadni!

Azt nem fogod fel, faszfejkém, hogy ha ideböfögöd, hogy mit láttál, mert az egy elfogult ember szubjektív élménye, amely tele van szeletív érzékelési és emlékezési hibákkal, és hazugsággal.

Azt brki ide tudja böfögni, hogy volt Felcsúton, és az összes Orbán kúrja az anyját.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:26:15

@BiG74 Bodri: Te sajnos már a dühkitörés előtt is hülye vagy.

morph on dear 2018.12.10. 14:26:40

@kodacx: "És ez bizony a "MI" felelősségünk,"

Jaj de szar szöveg. Ha a cigány család rosszul neveli, az a fehérek felelőssége, de ha a fehér család rosszul neveli a kölykét, az is a fehérek felelőssége, ez egy ilyen mágikus dolog, mindig a fehérek felelőssége hogy miért van egy csomó szegény meg képzetlen cigány :D

seol 2018.12.10. 14:27:32

@BiG74 Bodri:

'30 éve ilyen, nem fog megváltozni.' :)

BiG74 Bodri 2018.12.10. 14:27:45

@math0:
Lehet.
Pszichológus látott már?

morph on dear 2018.12.10. 14:28:47

@kodacx: "Úgy esetleg, talán, mit tesz isten, nem lehet, hogy azért van több erőszakos, viselkedni nem tudó, deviáns cigány a társadalmunkban, mert a nagyrészük mélyszegénységben él, "

Az a helyzet hogy engem kibaszottul nem érdekel, hogy azért rabol ki, mert szegény nem tudja hogy ilyet nem szabad (ha-ha), vagy mert olyan napja van, vagy mert a jóisten súgta neki. Én annyit látok, hogy barna = nagyobb eséllyel baj. A végén én meg valahogy ki vagyok rabolva. És szerinted most már én is vagyok a felelős az egészért.

Na elmész már te is a kurva anyádba, de komolyan.

qwertzu 2018.12.10. 14:29:31

@math0: Azért nagyon komoly hogy a belinkelt forrásod szerint a 2013-as 86-ról 2017-re 131-re nőtt a gyilkosságok száma. És idén tuti több lesz mint 2017-ben.

De még ki is fejtik neked szövegesen:
"The number then fell in each and every year between 2004 and 2014 to a new low of 83. They then rose sharply to 118 in 2015, followed by a fall to 110 in 2016. In 2017 there was a further rise to 131, ..."

Legalább olvasnád el, amit linkelsz.

seol 2018.12.10. 14:29:53

@BiG74 Bodri:

Valamiért utálod a pszichológusokat? Mesélj! :)

morph on dear 2018.12.10. 14:32:03

@math0: "a kemény statisztika azt mutatja, hogy a nácik és a Fidesz szavazók Magyarország legalja, a képzetlen zsákfalusi selejt. "

A kemény statisztika azt mutatja, hogy ezekben a rétegekben 2-3-5%-kal nagyobb a Fidesz népszerűsége. De a Fidesz a legnépszerűbb a diplomások közt is, csak 2-3-5%-kal kevésbé. Erre veritek magatokat, hogy a "fidesz a hülyék pártja". Elég szánalmas, hogy akkor ezek szerint a hülyék vernek szarrá titeket sorozatban harmadszor.

sityak 2018.12.10. 14:33:00

@Éhesló: Elképesztően jól illusztrálod az ótvar, tahó magyart.

BiG74 Bodri 2018.12.10. 14:33:36

@seol:
Hát jelen esetben sajnálnám az agyturkászt, az biztos!

morph on dear 2018.12.10. 14:33:48

@qwertzu: matyika azt is linkelte, hogy idén már biztos bedől az ország, mert akkora az augusztusi hiány.

Érdekes, szeptemberben meg októberben már nem linkelgette.

N. Barbie 2018.12.10. 14:34:33

@math0: Minek az ellenkezojet lattad? Majd be akarod meselni, hogy a ciganylerakat Hos utcaban amugy kizarolag feher dilerek mukodnek? kerlek hazudj meg nagyobbat te szerencsetlen. :DD

Ertem, tehat ha a sajat szememmel, evekig azt lattam, ami a libsinacinak nem fer bele a vilagnezetebe, akkor azt nem is lattam, vagy nem jol lattam, csak azt akartam latni stb. :DDDD Micsoda megdonthetetlen erveles te szanalmas majom te. :DD
Bocs, de ha egy darab feher dilert se lattam evek alatt, nem fogom azt irni, hogy megis, csak, hogy neked megnyugodjon a budos libsi problemaletagadason alapulo lelkivilagod.

Jaja, tudom, ismerem a szokasos vitakeptelen libsik kovetkezo "ervet", mikor kifogynak a municiobol: nem is lattad, nem is elsz ott, nem is jartal ott, csak kitalalod.
Ennyi vagy.

sityak 2018.12.10. 14:34:41

@Éhesló: Elképesztően jól illusztrálod az ótvar, tahó magyart.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:35:05

@morph on dear: "Ha a cigány család rosszul neveli, az a fehérek felelőssége, de ha a fehér család rosszul neveli a kölykét, az is a fehérek felelőssége, ez egy ilyen mágikus dolog, "

valójában persze ha cigány, ha nem cigány rosszul neveli a gyerekekét, az a szülő felelőssége. csak ugye nem ennyiről van szó, hanem arról, hogy:

1) nem a cigány cégvezetők azok, akik nem vesznek fel fehér embereket
2) nem a cigányok azok, akik nem adnak ki fehéreknek lakást
3) nem a cigányok azok, akik szegregált, szegény fehér iskolákról döntenek

és összességében, bár persze a szülő felelőssége a konkrét gyereke, de a fehér emberek Magyarországon már évszázadok óta nyomják el a cigányokat, gy az a szülő is örökölt valamit.

seol 2018.12.10. 14:36:01

@morph on dear:

Mondjuk falusi verekedésekben is nagyobb eséllyel indulnak a helyi hülyék -- ciki, de ez van.

morph on deer 2018.12.10. 14:36:22

@BiG74 Bodri:
”Julika honnan vette alapvető szókincsébe az ominózus kifejezést?”

Az én tippem, hogy a drága nagymamától, aki a tornácon ácsorogva várta, hogy megint hívják..
“Julis! Még egyszer!”

morph on dear 2018.12.10. 14:39:59

@math0: "1) nem a cigány cégvezetők azok, akik nem vesznek fel fehér embereket
2) nem a cigányok azok, akik nem adnak ki fehéreknek lakást
3) nem a cigányok azok, akik szegregált, szegény fehér iskolákról döntenek
"

Viszont
1. többségükben a cigányok azok, akik munkamorálja kérdéses
2. a cigányok lakják le a lakást aztán nem lehet kirakni őket mert akkor visítanak hogy jájágyerek diktátúrá
3. a cigányok gettósítják el a nem-szegregált iskolákat amikből menekülnek a fehérek

De persze mint megtudtam, ezekért mind nem ők a felelősek, hanem a fehérek. A cigányok csak úgy élnek, az hétszentség hogy ők nem felelősek, ezek a dolgok csak úgy varázslatosan kialakultak a gonosz fehérek miatt, akik nyilván a saját pénzük ellenségei ha nem veszik fel a jelöltet és nem adják ki nekik a lakást, és imádják a gyereket a távolabbi suliba hurcibálni, mert a fehérek azok ilyen nácik.

N. Barbie 2018.12.10. 14:40:04

@math0: Na persze, a szokasos ciganymentegeto duma: habar pontosan ugyan olyan problemak vannak veluk minden orszagban, ahol nagyobb szamban elnek, ok akkor se felelosek soha semmiert, mindig csak az a szemet nacifasisztarasszistamasiniszta magyar/szlovak/cseh/roman/lengyel/spanyol/olasz stb. tobbsegi tarsadalom. Egyik orszagban se hagyjak szegenykeket tanulni, dolgozni pedig mindenhol a labukat torik ugy rohannak. Ja, nem.
Hat ennyi az ertelmi keppeseged oreg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:40:40

@N. Barbie: " Hos utcaban amugy kizarolag feher dilerek mukodnek?"

hvg.hu/itthon/20180208_dilerek_akadtak_horogra_a_hos_utcaban

akárhogy is nézem, a videóban szereplő drogdealernek úgy világít a karja, mint amilyen sötét a te "agyad". és a "Henrik" tipikus cigány név.

az a helyzet, bizony, húgyagyúkám, hogy idióta vagy. és pontosan azért vagy te náci, mert idióta vagy. egy hülye, hazudós baromállat, aki csak azt látja, amit látni akar, vagy ha nem, akkor letagadja.

j.a.r.v.i.s 2018.12.10. 14:42:13

Mond még egyszer, hogy Júli, bazmeg...

erkölcsi hulla 2018.12.10. 14:43:12

Tényleg küszöbmajmok, csak kár hogy nem maradnak ott.

Egyébként, már rasszista vagyok, mint minden MINDEN egészséges ember bőrszínre való tekintet NÉLKÜL, nem a bőrszínükkel van bajom főleg, hanem az ISZLÁM kecskebaszó hitükkel, hogy gyűlölik a fehér embert és az egész modern nyugati kultúrát, és MINDEGYIK támogatja a terrorizmust, mivel A HITÜK ELŐÍRJA. NINCS MODERÁLT ISZLÁM, csak terroristák, és passzív támogatóik vannak.
Lenézik a nőket, legszívesebben megölnék a fehér férfiakat, és sharia törvényért vinnyognak az általuk elfoglalt városrészeken.
Dióhéjban.

Ráérek 2018.12.10. 14:43:37

@kodacx: ja persze... minden a fehérek hibája...
LOL
Álságos módon "ne szakítsuk ki őket" - így aztán még 6- 7 generáció múlva is a deviáns magatartási formákat fogják továbbörökíteni...
Gratulálok! :-s

Etniez 2018.12.10. 14:43:46

Olvasom ezt a sok rasszista papucsállatkát és arra gondolok, milyen jó, hogy ti nem vagytok itt velem Londonban, a "küszöbmajmok között".

Én is ismerek itt egy rasszista honfitársat, nem is keresem a társaságát. Azért a többség kinövi a fajgyűlöletet, mint a gyerekek a pubertás kort.

morph on deer 2018.12.10. 14:43:46

@morph on dear:
Nem únod még, pubi?
Ráadásul elég rosszul gondolod, ha azt hiszed, sikerül rám kenned a fideszbarát hisztit.
Ebből is látszik, hogy te is az általad említett 3-5%-hoz tartozol.
Látod, ilyen nehéz az imitátorok sorsa!
:)

morph on dear 2018.12.10. 14:45:27

@math0: "egy hülye, hazudós baromállat, aki csak azt látja, amit látni akar"

Öreg NBarbie azt mondta, hogy "nem csak fehér díler van"

Erre hozol egy talán fehér dílert, és azt hiszed, megcáfoltad

ecsém, te tényleg szét vagy csúszva

N. Barbie 2018.12.10. 14:45:49

@seol: Bocs, tevedhetetlen mester, elnezest, hogy egy eleg erthetetlenul megfogalmazott posztot 1 perc atfutas utan beneztem, tudom, ez veled soha nem fordult elo eletedben.
Ja, dehogynem. De akkor magadat is funkcionalis analfabetaztad. Ja, azt mar nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:46:42

@N. Barbie: a cigányok indiaiak. nincs velük baj Indiában. a cigányok azonban azok a indiaiak, akik elvándoroltak, és mindegyik országban az olyan nácik miatt van baj "velük", mint amilyen te vagy.

morph on dear 2018.12.10. 14:47:13

@morph on deer: nem, de nem szoktam rád gondolni miközben írom, most ez a nickem van beállítva és lusta vagyok átállítani

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:47:55

@N. Barbie: de most egyébként tényleg, megkérdeznélek már őszintén, te tényleg azt hiszed, hogy a sötétebb bőr génje az valamiért a drogdealerséget is kódolja?! te tényleg ilyen idióta, náci, barom fasz agyhalott vagy?!

seol 2018.12.10. 14:51:04

@N. Barbie:

Hát igen, az lehetett a gond, hogy 'érthetetlenül van megfogalmazva'. :-D Érdekes, pár rasszista idióta kivételével mindenki tudta értelmezni, de ezzel ne is foglalkozzunk, bonyolult volt és kész. Meg hát így jöttek ki a bemagolt panelek ugye.

morph on dear 2018.12.10. 14:51:24

@math0: "te tényleg azt hiszed, hogy a sötétebb bőr génje az valamiért a drogdealerséget is kódolja?"

te tényleg azt hiszed, hogy a sárgább bőr az valahogy a laktózérzékenységet is kódolja?

Nem bazdmeg, nem ezek kódolják, hiszen attól hogy összefüggés van köztük, ez az összefüggés nem ok-okozati. Hanem az ázsiai gének kódolják a sárga bőrt IS meg a laktózérzékenységet IS.

Sir Galahad 2018.12.10. 14:51:44

@math0: Az édes jó anyukáddal beszélj ilyen hangnemben. Köszönöm.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:52:02

@erkölcsi hulla: ha igazad lenne, akkor legfeljebb konvergálnának hozzád görénységben, de az a helyzet, hogy a muszlimok nagy része ugyanolyan normális ember, mint a keresztények nagy része. egy részük meg elborult fasz. az iszlám semmivel nem rosszabb a kereszténységnél.

N. Barbie 2018.12.10. 14:53:05

@math0: O igen, a szokasos pondro nepsegek mentegeto dumaja.
Ugyanaz, mint mikor a ciganyok szazszamra gyilkoljak a magyarokat egy szal cigiert vagy 20 forintert, de ha elokerul a tema, akkor mindig az a valasz, hogy jaj a mori gyilkossagok elkovetoje se cigany volt meg jajajaj megoltek 8(?) ciganyt azok a szemet rasszistakok.
Mintha barki azt mondta volna, hogy bunozok csak ciganyok lehetnek. Tudod, ez a szandekos felreertes, hogy aztan azt jol meg lehessen cafolni.
Nem, itt az aranyokrol van szo. Arrol, hogy egy cigany sokszoros aranyban lesz bunozo, mint egy nem cigany, ahogy egy feka is. Es ez teny, kar rajta vitatkozni.
Ezekre a kinos tenyekre szokott a fajtad egy-egy kiragadott feher bunozovel jonni, hogy lam lam az se cigany. Igy az alapfelvetes is rogton megdolt a fajtad szerint, hat qrvara nem.
Dehat ennyit tud egy vitakeptelen alomvilagban elo senkihazi. Aki nem azt mondja, amit hallani szeret, az hazudik. Nyilvan magadbol kiindulva.
Melle persze az alpari mocskolodas, mint az ervkeptelen nullajancsik legfobb ismerve.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:53:21

@Sir Galahad: amikor a Fideszes baromnak nincs igaza, nincs érve, akkor általában mocskolóló hangon kezd hisztizni a hangnem miatt.

a jó édes kurva anyádat baszogasd az ilyen önellentmondó, érv nélküli idiótaságaiddal, te büdös náci!

morph on deer 2018.12.10. 14:54:33

@morph on dear:
“és lusta vagyok átállítani”

Ez volt a helyes válasz!
Amúgy szerintem a lustaság erény, így még a végén azt is eléred, hogy büszke leszek rád!
Na mit sauce?

morph on dear 2018.12.10. 14:54:34

@math0: "a muszlimok nagy része ugyanolyan normális ember, mint a keresztények nagy része"

Loál, ez tök hiteles tőled, a harcos ateistától, hogy azért hogy ne tűnjön fel legalább magadnak a brutális kettős mércéd, hirtelen a "keresztények nagy része normális ember" kijelentést tetted :D

morph on dear 2018.12.10. 14:55:17

@morph on deer: Szeretnéd hogy átállítsam a nevem, pupák? Ne beszélj mellé, csak igen vagy nem.

2018.12.10. 14:55:49

A poszt stílusa és helyesírása egyaránt rohadtul siralmas, plusz jó eséllyel egy tehetségtelen, magát írásképes embernek valló önjelölt novellista gyenge, fikciós tákolmánya. Egyáltalán nem érdemel annyi szót, amennyit itt elpazaroltak rá sokan.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:56:26

@N. Barbie: "Nem, itt az aranyokrol van szo."

Aranyokról szó sincs. Az egy dolog, hogy te büdös, magyar fajvédő náci barom annyira idióta, görény fasz vagy, hogy még annyi sincs bened, hogy ékezetekkel írjál, e hazaáruló, geci baromarc!

Az meg egy másik dolog, hogy arányokról neked kurva fingod nincs. Az, hogy te láttál 3 drogdealert, az nem arány, te idióta náci!

A helyet meg mégis csak az, hogy Magyarországon az összes terrorista, aki elkezdett szisztematikusan, faji alapon embereket megölni, azok azok a cigánygyilkosok, akik a te büdös náci elvtársaid, te patkány, görény, úgyhogy menj innen a jó édes kurva anyádba a baromságaiddal, és baszd seggbe, te idióta, csótány!

N. Barbie 2018.12.10. 14:56:31

@math0: "az iszlám semmivel nem rosszabb a kereszténységnél. "
Tenyleg? Erdekes, a keresztenyseg neveben megsem szoktak atgazolni teherautoval par tucat jarokelon vagy koncerteken robbantgatni. De lehet tevedek es vannak ilyenek, ha mar szerinted ugyanolyanok, akkor biztos tudsz linkelni par keresztenyseg neveben elkovetett terrorcselekmenyt a kozelmultbol.
Kivancsian varom. :)
Ha meg nem, akkor novessz gerincet es ismerd be, hogy csak kinkeserves hazudozasra telik toled, hogy vedd az allaspontod.

2018.12.10. 14:57:13

@morph on dear: Matyival teljesen felesleges leállni vitatkozni, a csávó a szó eredeti értelmében komplett őrült, úgyse jutsz vele semmire. Az n betűs szó kényszeres és sokszoros leírásán kívül másra nem nagyon képes.

morph on dear 2018.12.10. 14:58:28

@math0: "Az meg egy másik dolog, hogy arányokról neked kurva fingod nincs. "

Ez meg mekkora védekezés már, hogy egyszerűen eltagadod a valóságot :D

- az ég kék
- én nem látom
- de nézz fel és nézd meg
- nem nézem, szerintem nem kék
- de ezeken a fotókon is kék
- nem érdekel, fotosopp
- de mindenki azt is mondja hogy kék
- akkor mind tévednek

Sir Galahad 2018.12.10. 14:58:34

@math0: Akinek nincs érve, az te vagy. A trágárkodás nem érv. A veled való kommunikációt ezzel befejeztem mindaddig, amíg nem tanulsz meg kultúrember módjára viselkedni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 14:58:36

@morph on dear: egy normális ateistától teljesen hiteles, hogy azt mondja, az iszlám ugyanolyan hülyeség, mint a kereszténység, se nem jobb, se nem rosszabb. Aki azt mondja, az iszlám rosszabb, az nem normális ateista, hanem csak iszlamofób idióta. Nem észből kritizálja a vallást, és nem a tények alapján.

BiG74 Bodri 2018.12.10. 14:59:16

@morph on dear:
Tudathasadásod van kolléga?

seol 2018.12.10. 14:59:27

@N. Barbie:

A "logikázó" félanalfabéták a legédesebbek. :-D Apropó, a 'sokszoros arányban lesz bűnöző' mit szeretne jelenteni a te nyelveden?

morph on dear 2018.12.10. 14:59:50

@Kolompár Magneto: abban reménykedem hogy amíg itt lefoglalom, addig se okoz kárt máshol :D Ilyen közösségi szolgálat ez :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:00:04

@morph on dear: egyáltalán, mitől lenne a kereszténység jobb az iszlámnál?! A szentháromság hülyesége miatt?! Vagy a szűznemzés agyrohasztó idiótasága miatt?! Vagy mitől?! Ugyanaz a monoteista bullshit mindkettő. Miért lenne az egyik jobb, mint a másik, te baromarc?!

morph on dear 2018.12.10. 15:01:11

@BiG74 Bodri: deer, dear, nem ugyanazok vagyunk, bár mondjuk a butábbaknak ez tényleg nem tűnik fel úgy látszik

BiG74 Bodri 2018.12.10. 15:01:52

@N. Barbie:
Az iszlám pont az mint a kereszténység, csak ötszáz év lemaradásban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:02:09

@Sir Galahad: ez az az ÉRV, amit letagadsz, és nem válaszoltál, büdös náci:

aki Londonban él, és tapasztal, és küszöbmajmozik, de Londonban él, az eleve NEM HITELES. érted, büdös, náci faszfej?! azzal cáfolja magát, hogy LONDONBAN ÉL.

ehelyett mocskolódtál, és hisztiztél a hangnem miatt, te utolsó, idióta, Down kóros selejt!

Etniez 2018.12.10. 15:03:16

@morph on dear: el kell keserítselek, de az emberek között a hülyék aránya nagyjából azonos, bőrszíntől, vallástól függetlenül. Területi kilengések vannak, de azok inkább a helyi kultúra miatt vannak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:03:53

@BiG74 Bodri: a kereszténység semmit nem fejlődött az utóbbi 500 évben. ami fejlődött, az NEM a kereszténység. ha elngedjük ezeket az idiótákat, pontosan ugyanolyanok, mint 500 évvel ezelőtt. csak nézz rá egy Breivikre, egy Semjén Csótira, egy Bayerre! ezek semmivel nem jobbak az Iszlám Államnál!

Thunder_th 2018.12.10. 15:04:09

Kedves Polgi! Ha egy ilyen témáról moderálás nélkül írsz blogbejegyzést, akkor a kommentek színvonal is ennek megfelelő lesz. A jövőre nézve egy jó tanács. Lehet, hogy nagyobb a kattintászám, de a normális embereket távoltartja a színvonaltalanság. Hosszú távon nem kifizetődő elüldözni az értelmes embereket a blogodról.

Etniez 2018.12.10. 15:04:21

@N. Barbie: nem, a kereszténység nevében elő embereket égették el régebben.

seol 2018.12.10. 15:04:36

@N. Barbie:

Bizony, a keresztények máshogy szeretnek gyilkolgatni.

BiG74 Bodri 2018.12.10. 15:04:44

@morph on dear:
Persze, sasszem kell hozzá.
Az is normális, hogy nicktolvajokkal frankón elvan az ember.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:04:56

@morph on dear: letagadod a valóságot, mert egy büdös náci vagy.

2018.12.10. 15:05:12

@Thunder_th: mondjuk előbb írjon színvonalas blogbejegyzést. Mert ez itt fönt max egy verbális szellentés.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:06:58

@math0:

1.: Én nem sértegettelek, hogy baszná meg 10 muszlim a kurva anyádat. Mármint, akkor menjünk a szintedre.

"de az a helyzet, hogy a muszlimok nagy része ugyanolyan normális ember, mint a keresztények nagy része. "

Bizonyítsd be kérlek, takarodj el pakisztánba a családdal, add az asszonyra, és gyerekre a burkát, és számíts rá, hogy ha esetleg le merik venni, megerőszakolják esetleg megölik mindkettőt.
A gyereked, neadjisten ha felnő, és meleg lesz, ugyancsak nem sok jóra számíthat, a te elfogadó és normális muszlim gecijeidtől.
Folytassam?
Azt ugye mondanom sem kell, hogy ha odaköltözöl a pereputtyoddal, felejtsd el hogy keresztény vagy/voltál, mert meg találnak ölni, esetleg felrobbantanak a templommal együtt.

Erre mi a válasz ? Kérlek üzenj majd pakisztánból, hogy vagytok.

seol 2018.12.10. 15:07:11

@BiG74 Bodri:

Hát nem tudom, ha megnézed a kereszténység 19. és 20. századi produkcióit, nincs az 500 év.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:08:22

@math0: Hoppá ELÉRKEZTÜNK A VÉGSŐ LIBSI ÉRVHEZ, A NÁCIZÁSHOZ

:d:d: szánalmas, és unalmas.

BiG74 Bodri 2018.12.10. 15:08:37

@math0:
Nem tudom, hogy mit "fejlődött". De a különbség valójában a környezetben van, a nem vallásos környezetben. A keresztények pont ugyanarra képesek, mint a muszlimok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:08:47

@N. Barbie:

"a keresztenyseg neveben megsem szoktak atgazolni teherautoval par tucat jarokelon vagy koncerteken robbantgatni."

a kereszténység nevében 30 ezer muszlimot irtottak ki, még az én életemben, Európában.

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

a hzzd hasonló nácik azzal szoktak jönni, hogy ez nem a kereszténység nevében volt, és nem a muszlimok ellen, de maga Mladic mondja, és videó van róla.

"keresztenyseg neveben elkovetett terrorcselekmenyt a kozelmultbol.
Kivancsian varom. :)"

ld fent

de Breiviket is említhetném:

ateistaklub.blog.hu/2012/04/09/ket_bornirt_keresztes_lovag_orban_viktor_es_andreas_breivik

sikerült pofán szarnod magad, hülye kis nácikám!

morph on dear 2018.12.10. 15:09:23

@BiG74 Bodri: Nemtom feltűnt-e, de most élünk, nem 500 éve.

N. Barbie 2018.12.10. 15:09:43

@math0: O igen, megjott menetrendszeruen a kovetkezo jellemzoje a vitakeptelen nimandoknak: a nyelvtannaciskodas/ekezetekbe belekotes.
Mint mar sok fajtabelidnek irtam, az angol munkahelyen oriasi meglepetesre angol nyelvkiosztas van, amibe valljuk meg nem sok ekezet van. :DD

A tobbi izzadtsagszagu szanalmas magyarazkodasodra: annyi a problema kicsi libsinaci, hogy amig Magyarorszagon anno el tudta erni a fajtad, hogy ne lehessen szarmazasi alapon statisztikakat vezetni bunelkovetokrol (igy teli pofaval rohogve kovetelhetnek bizonyitekot, mikor mondjuk azt irja valaki, hogy a bortonok tele vannak ciganyokkal, holott jol tudja a fajtad is, hogy igaz, es azt is hogy miattatok nem lehet bizonyitani), addig peldaul Angliaban lehet ilyen jellegu statisztikatkat vezetni. Sot, itt a bunelkovetokrol is rogton megjelenik fenykep is, ha van, es maris latod a sok negrot meg turbanos nyomorultat.
Igy aztan Angliabol jon neked par adat, csak, hogy lasd milyen ara`nyokra gondolok, rohogve varom, hogy probalod majd kimagyarazni (kerj meg valakit, hogy forditsa le neked):
"Figures from the Office for National Statistics showed that in 2007 an estimated 10.6 percent of London's population of 7,556,900 were black"
"In June 2010, through a Freedom of Information Act request, The Sunday Telegraph obtained statistics on accusations of crime broken down by race from the Metropolitan Police Service.[n 2] The figures showed that the majority of males who were accused of violent crimes in 2009–10 were black. Of the recorded 18,091 such accusations against males, 54 percent accused of street crimes were black; for robbery, 59 percent; and for gun crimes, 67 percent.[27] Robbery, drug use, and gang violence have been associated with black people since the 1960s.[28] In the 1980s and 1990s, the police associated robbery with black people. In 1995, the Metropolitan Police commissioner Paul Condon said that the majority of robberies in London were committed by black people.[29]

Street crimes include muggings, assault with intent to rob, and snatching property. Black males accounted for 29 percent of the male victims of gun crime and 24 percent of the male victims of knife crime.[27] On sex offences, black men made up 32 per cent of male suspects. Similar statistics were recorded for females. On knife crime, 45 percent of suspected female perpetrators were black; for gun crime, 58 percent; and for robberies, 52 percent"

Na ezeket a hivatalos statisztikakat probald kimagyarazni libsinacikam. :DD

seol 2018.12.10. 15:10:26

@erkölcsi hulla:

Van valami köze a pakisztáni problémáknak ahhoz, amit írt, vagy az "idióták logikáznak" sokezredik fejezete próbált lenni? (És pszt, a homoszexuálisok bizonyos vérkeresztény környékeken is egészen kényelmetlenül érzik magukat.)

Hungryhorse 2018.12.10. 15:11:09

@A Polgi: A távdiagnózisod nem csak szánalmas, hanem téves is.
Szerintem a cenzúrád szánalmas, mint minden cenzúra.
Szánalmasabb, mint a téged és az európai identitást elpusztítani ideérkezett küszöbmajmok iránti rajongásod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:12:14

@N. Barbie: megspórolom neked azt, hogy már megint az "aranyokrol" fecsegjél, az arányok is a keresztényeknél rosszabbak:

infographic.statista.com/normal/chartoftheday_4093_people_killed_by_terrorist_attacks_in_western_europe_since_1970_n.jpg

próbálj valami olyannal jönni, amit még nem lőtt el előtted másik idióta náci! mert nem csak idióta, de unalmas is vagy.

morph on dear 2018.12.10. 15:12:24

@math0: most attól hogy az ateistaklub blogról beidézgeted, hogy milyen szörnyűek a keresztények és rájuk kensz dolgokat, attól az emberek még különbséget tudnak tenni egy etnikai villongás, meg ALLAHAHBAR kiáltással robbantó fanatikusok közt.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:13:28

@seol: Amint belinkelsz 10 egymástól független hírt, hogy hányszor gyilkoltak melegeket a nyugati államokban, és az konvergálni fog az arab statisztikákkal(amik nyilván nincsenek, ott nem léteznek melegek, legalábbis sokáig bevallottan nem), reagálok a pszt-re. Az hogy valaki kirekesztve érzi magát, mert férfiként férfiakat kíván, nem ugyanaz amikor ledobják a háztetőről, egy többezres nézősereg előtt. Ebben egyetértesz, pszt?

morph on dear 2018.12.10. 15:14:29

@math0: Fú, egy nyugat-európai statisztika, ami szerint Nyugat-Európában több a terrorista keresztény, csak egy a gond pubi, Nyukat-Európában a keresztény úgy általában is sokkal több :D A statisztikád hasonlít a "tehenek veszélyesebbek mint a cápák, mert sokkal több embert ölnek meg" érvelésre.

Hungryhorse 2018.12.10. 15:14:42

@maxval balcán bircaman: a rasszizmus a normális reakció a világ történéseire évszázadok óta, ahol interraciális konfliktusok voltak és vannak.
Az emberi tapasztalaton alapul, mint minden tudás, melyet a nemzedékek örökítenek át.
Jelen van minden rasszban.
Aki ezt tagadja, az hülye és a valósággal van vitája nem velem.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:14:43

@math0: Ezzel a nácizással még a maradék méltóságodat és komolyan vehetőségedet is elinflálod, nagyon gyorsan.

bandiras2 2018.12.10. 15:15:19

@LebensraumamOsten:
Van egy ilyen sejtésem, semmi meglepőt nem mondtál. Olvastam a Turner naplókat, de olvastam Ayn Rand tól az Atlas shrugged (magyar címe veszett világ)-et is.
Inkább a nácik mint a niggerek.
Ha visszakutatsz, régóta riogatom a népet a faji polgárháború rémével. Nem történik semmi, akkor jönnek a nácik. Fehér vagyok, nekem úgy is jó lesz. Fehér kapitalizmus jobb lenne, de úgy tűnik az ellenoldal mindenképpen egy olyan polgárháborút akar kikényszeríteni, ahol az egyik oldal teljesen ki lesz irtva a kontinensről. A háború után vagy fehér férf nem marad a kontinensen(lányainkra majd a macho ahmed gondot visel ha ők győznek), vagy barna/közelkeleti nem marad egyáltalán.
Ha nem lehet békésen, akkor majd megy erővel
És a vicces az lesz, hogy ezt nem a fehérek fogják elkezdeni. Mert ha a fehérek mozdulnak először, akkor merkel katonái eltapossák őket, hogy aztán ellenállás nélkül kerüljön a lebensraum afrikai kézre.

seol 2018.12.10. 15:16:24

@N. Barbie:

Hát igen, egy félanalfabéta örül, ha rájön, szerepel a szövegben a 'nigger', aztán büszke és boldog, már csak értelmezni nem sikerült, na meg eltalálni a logikai levezetés irányát.
Apropó, akkor a billentyűzetedről a ragok és a vessző is hiányoznak? :-D

N. Barbie 2018.12.10. 15:17:21

@math0: Jahogy kuldesz egy szanalmas belemagyarazos irast a sajat blogodrol (!! :DDD), mint forrast meg egy hasonloan szanalmas felmondatot Breivikrol, es ezzel sajat magad szerint maris mekkora kiraly vagy. :DDD
Kar, hogy pont errol beszeltem, az aranyokrol es arrol, hogy a fajtad azt hiszi, hogy tud egyetlen peldat hozni arra, hogy mondjuk nem csak a muszlimok neveben gyilkolnak es ezzel maris nem igaz maga az alap allitas.. Hat dehogynem.
Akkor megfogalmazom mashogy, hatha igy megerted: az utobbi mondjuk 20 evben tobb tucat terrortamadas volt peldaul Europaban az iszlam neveben, sok szaz halottal.
Akkor varnek ugyanilyen merteku aldozatokkal jaro, keresztenyseg neveben elkovetett cselekmenyeket.
Mert szerinted a ket vallas nem kulonbozik ebben. Jol van, akkor nem okoz gondot belinkelni egyertelmuen ilyen eseteket, de ugy am, hogy elerje az aldozati szam a tobb szazat, mint az iszlam eseteben.
Ja, es nem terelsz, nem sunnyogsz, nem hiszed hogy alpari mocskolodassal helyettesitheted, hanem kussolsz es kuldod a linkeket. Amennyiben nem, ugy magad ismered be a szandekos, meretes csusztatasi probalkozasod. :) Sok sikert. :DD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:17:49

@N. Barbie: ti, idióta nácik mindig ugyanazt a faszságot nyomjátok. annyi eszetek nincs, hogy valami újjal jöjjetek elő. kurva unalmas idióták vagytok. Down kóros debilek. a magyar társadalom legalja, a selejt, a műveletlen, tanulatlan idióta, genetikai hibás csőcselék. ezek vagytok.

Hungryhorse 2018.12.10. 15:19:24

@Fülig José: te szerencsétlen hülye, mire érv a szar ami itt is ömlik belőled az értelmes válasz helyett?
Maximum arra, hogy egy magát mindenkinél okosabbnak képzelő, intoleráns libbant barom vagy.

morph on dear 2018.12.10. 15:19:53

@seol: "már csak értelmezni nem sikerült"

Segítsél már kicsit az értelmezésben, mert nekem tisztára úgy tűnik, hogy kb. 10%-os népességarány mellett kb. 30-50%-os a bűnözési arány.

de nyilván ez is a fehérek hibája, ezt már tudjuk. Lassan egyszerűbb lenne azt elmondani, hogy mi NEM a fehérek hibája.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:20:11

@N. Barbie: "Akkor megfogalmazom mashogy, hatha igy megerted: az utobbi mondjuk 20 evben tobb tucat terrortamadas volt peldaul Europaban az iszlam neveben, sok szaz halottal."

1) Én mondtam ilyet.

2) Te nem mondtál ilyet.

a dolgot azzal kezdjük, faszfejkém, hogy felsorolod, és bizonyítod, hogy melyik terrorcselekményt, mikor, ki követte el, minek a nevében, és hány áldozat volt!

amíg nincs meg ez a listád igazolásokkal, addig elmész a jó édes kurva anyádba a követelőzéseiddel, hogy én hozzak ilyet!

ha hozod a listát, akkor majd én is hozom, te idióta, náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:20:59

@N. Barbie: Ja, es nem terelsz, nem sunnyogsz, nem hiszed hogy alpari mocskolodassal helyettesitheted, hanem kussolsz es kuldod a linkeket!

morph on dear 2018.12.10. 15:22:19

@N. Barbie: Mellesleg egyelőre Európában azért még mindig jóval több a keresztény, tehát még ha ugyanannyit is öltek volna, akkor is sokkal jobban állna népességarányban a kereszténység. De tekintve hogy Breivik se DEUS VULT kiáltással lövöldözött, addig hadd ne higgyem el azt se hogy ez olyan mint allahahbározva szögesbombázni a tinikoncerten.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:22:47

@N. Barbie: Ratko Mladic ezen a felvételen, amikor elfoglalják Szrebrenicát, arról beszél, hogy: "eljött az idő, hogy bosszút álljunk a Muszlimokon". (1:29).

www.youtube.com/watch?v=Vh9pBkO3HHc

mondtam már neked, büdös náci, amit te nem akarsz látni, azt letagadod, akkor is, ha belenyomják a büdös pofádat a saját szarodba.

Hungryhorse 2018.12.10. 15:22:52

@kodacx: én nem tudom ki retteg itt a kommentelők közül, de szerintem senki.
Ti alig várjátok, hogy küszöbmajmokkal legyetek rokonok, barátok, mások pedig nem, mert nincsenek jó tapasztalataik, véleményük róluk.
Ez nem rettegés, hanem véleménykülönbség, tapasztalati különbség, eltérő ízlés.

N. Barbie 2018.12.10. 15:23:04

@seol: Sok a duma tevedhetetlen mester, nem nyilatkoztad ki, hogy te meg eletedben nem ertettel felre semmit. Vagy akkor megis es felanalfabeta vagy?
Mint mar irtam a haverodnak, a vitakeptelen nimandok orok "fegyvere" a nyelvtannaciskodas, ennyi maradt nektek, mikor ervek nincsenek. :DDD

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.12.10. 15:23:20

@N. Barbie: Vele felesleges vitatkozni. O úgy véli felsőbbrendű, mint a szerinte fröcsögő nácik...szerinte, aki még mocskosabban nacizik és egy kocsis szebben beszél nála. De neki lehet, mert ő a szemét vélt nácikat osztja, akkor megengedett ez a stílus. Egy mondatot nem tud leírni trágár szavak nélkül soha.

seol 2018.12.10. 15:23:41

@erkölcsi hulla:

Még mindig nincs közük érdemben a kérdéshez az egyik legproblémásabb muszlim állam állatságainak, de azért érthető, hogy próbálod erről eltereni a szót. Amúgy én azt mondanám, hogy Oroszországban, a Bible Beltben vagy Közép-Afrika egynémely államaiban a melegeknek valamivel több problémájuk akad a kirekesztettségérzésnél.

morph on dear 2018.12.10. 15:24:10

@math0: "a dolgot azzal kezdjük, faszfejkém, hogy felsorolod, és bizonyítod, hogy melyik terrorcselekményt, mikor, ki követte el, minek a nevében, és hány áldozat volt!"

Jaj de szánalmas, ha alulmaradnál, akkor kezdd el magyaráztatni magadnak részletesen a témát, értetlenkedj minden ékezethibán, és reménykedj hogy a másik megunja.

Így aztán triumfálhasz hogy "elmenekült, belátta hogy nincs igaza" :DD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:25:05

@N. Barbie: Breiviknek nem egy félmondata van, hanem egy ezer oldalas könyve a keresztes hadjáratáról. ebből egy csomót idéztem:

ateistaklub.blog.hu/2012/04/09/ket_bornirt_keresztes_lovag_orban_viktor_es_andreas_breivik

te ezzel szemben egyetlen kurva büdös bizonyítékot sem hoztál, csak baszod itt az anyádat szájba folyamatosan, büdös kis náci féreg!

morph on dear 2018.12.10. 15:26:08

@dorian gray: azért kell szóval tartani itt, addig sincs ideje máshol lenni :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:26:35

@morph on dear: Fidióta baromarcúkám, ti maradtatok alul, semmire semmi bizonyítékotok, sehol egy érv, csak hazudoztok orrba-szájba, mint a hülye kis csuti geci Führeretek.

bandiras2 2018.12.10. 15:27:14

@LebensraumamOsten:
Elismerem, rendesen működő kapitalizmusra csak akkor van esély, ha azt a fehér ember magának csinálja, közel keleti befolyás nélkül, valamint a teljes pénzügyi és bankszektor is mentes a külső nem fehér befolyástól.
És ehez lehet hogy a Turner naplók módszerén vezet az egyetlen út, mert úgy tűnik közel keleti nem barátaink mindent maguknak akarnak, és mindenki mást rabszolgának betörve akarnak látni maguk alatt. Nem tanulnak semmiből. A rabszolgák előbb utóbb mindig fellázadnak. Hány rabszolgalázadás volt eddig. Azt képzelik hogy majd a technológia lesz az ideális nyakörv, amivel a tömegeket pórázaon tarthatják. Akkor inkább az atomháború.
Szabadság vagy halál. Éljenek a zsidók! Messze innen izraelben!AZ ÖSSZES!!!

kodacx 2018.12.10. 15:27:23

@Ráérek:
"ja persze... minden a fehérek hibája...
LOL"

Már csak azt mondd meg, mutasd meg, hogy ÉN, ITT, HOL, MIKOR mondtam AKÁR KONKRÉTAN EZT, AKÁR EHHEZ HASONLÓ ÉRTELMŰT?!?!
:D
Ember, valószínűsítem, hogy veled ellentétben, ÉN évekig éltem iszlám/arab országban...nekem aztán senki nem magyarázza meg, hogy az arabokkal csak az a baj, amit a "fehér ember" művelt velük...viszont mivel tudok olyan dolgokról, amiket tényleg az állítólag kulturált fehér ember művelt Afrikában, így azt sem fogadom el, hogy a mi kultúránk bármiben felsőbb rendű, vagy különb lenne!

morph on dear 2018.12.10. 15:27:55

@math0: Ebből is látszik a magasabb intelligenciájuk a keresztényeknek, hogy jóval jobb kill/death aránnyal dolgoznak :D

Mondom, amíg nem a DEUS VULT hangzik fel egy szögesbombázós civiltámadásnál, hanem ALLAH AHBAR, addig hiába magyarázol, ember.

seol 2018.12.10. 15:28:38

@morph on dear:

Nem mondtam, hogy a fehérek hibája, de amíg nem sikerült találni egy statisztikát, amely 'súlyozza' az adatokat olyan hülyeségekkel, mint 'anyagi helyzet' és társai, addig szánalmas a vergődés -- persze annak, aki mindent egy biten tud csak khm, átgondolni, ez érthetetlen felvetés, tudom én. Tudtad, hogy Norvégiában a tömeggyilkosságok 100%-át fehérek követik el? (Na jó, 10 másodpercig is tré ezen a szinten létezni.)

N. Barbie 2018.12.10. 15:30:22

@math0: Ne gondold, hogy ennyivel meguszod. Hogy egy kis kodszurkalas es mar nem is kell bizonyitanod az allitasod.
Tessek, bevallottan az iszlam neveben gyilkolok, nem toltok tul sok idot elmebeteg libsinacik napnal vilagosabb hazudozasanak cafolatara:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

Osszesen tobb ezer halott, meg ha szeptember 11-et nem is szamolom.
Akkor johet a te listad. Nem sunnyogsz, nem terelsz, nem mocskolodsz, mert nem uszod meg te beteges hazudozo senkihazi. Csak a listat, ahol a keresztenyseg neveben gyilkoltak meg tobb ezer embert.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:30:37

@morph on dear: "Breivik se DEUS VULT kiáltással lövöldözött, addig hadd ne higgyem el azt se hogy ez olyan mint allahahbározva szögesbombázni a tinikoncerten. "

egy ezer oldalas könyv az sokkal többet jelent, mint egy allah akhbarozás valakitől, aki egyébként előző napon még vedelte az alkoholt. legalábbis értelmes embereknél. a náci idióta az allah akhbarozásra ugrik. igaz, az sincs bizonyítva, csak hallotta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:31:19

@morph on dear: "kb. 10%-os népességarány mellett kb. 30-50%-os a bűnözési arány. "

a náci csak hazudni tud.

morph on dear 2018.12.10. 15:31:41

@kodacx: jaja, apartheid volt, pl. bizonyos kórházakba, iskolákba nem engedtek be négereket. A fehér hódítások előtt bármelyik kórházba, iskolába bemehettek a négerek, nem volt ez a rohadt kirekesztés!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:32:38

@erkölcsi hulla: neked soha nem volt méltóságod és komolyan vehetőséged, mivel náci vagy. egyébként már a neveddel is elmondod, hogy mennyi a "méltóságod".

seol 2018.12.10. 15:32:57

@N. Barbie:

Ennyire faékegyszerűségű dolgokat még sosem értettem félre, ha már megkérdezted, kis kíváncsi. (Oké, lehet, hogy nagyon részegen mégis, de arra nem emlékszem.)

És engedd meg, hogy újfent segítsek: nem végső fegyver az, amit nyelvtannáciskodásnak nevezel, csak vicces, hogy amellett, hogy ömlenek belőled a buta rasszista közhelyek, még a magyar szövegekkel is durva gondjaid vannak. Persze érthető is valahol az árukapcsolás.

morph on dear 2018.12.10. 15:32:58

@math0: biztos sokat jelent egy ezer oldalas könyv egy embertől, kivéve mikor te egy jutúbos félmondattal akarsz bizonyítani valamit :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:34:47

@N. Barbie: "Osszesen tobb ezer halott,"

1) a keresztény népirtás áldozatainak száma Európában, csak az 1990-es években 30 ezer.
2) kérem egyenként a bizonyítását annak, hogy ezek a támadások iszlamisták voltak, mivel Mladic esetében ezt kétségbe vontad, miközben videófelvételen mondja el ő maga.

amg ez nincs meg, addig elmész, és baszod tovább a kurva anyádat!

morph on dear 2018.12.10. 15:35:55

@math0: "Mladic esetében ezt kétségbe vontad, miközben videófelvételen mondja el ő maga"

Igen itt ez hirtelen nagyon sokat jelent, de az allahakbározás meg semmit :D Mágikus dolgok ezek :D

Hungryhorse 2018.12.10. 15:36:00

@kodacx: Dél-afrikában nem vettek el a búrok (holland telepesek) földet senkitő, mert a területen olyan népek éltek, melyeknek fogalma nem volt sem a földművelésről, sem a bányászatról, sem a fémművességről, hanem kőkorszaki körülmények között ölték egymást és adták el rabszolgának a szomszéd törzs tagjait annak, aki adott értük pár üveggyöngyöt.
del-afrika.com/history/

A telepesek rabszolgákat vásároltak a fekete törzsfőnököktől a feltört föld megműveléséhez, a bányákban végzett munkához és létrehoztak egy kiváló országot, kultúrát, amit az angolok lenyúltak tőlük, feltalálva pár később dolfi által tökéletesített népirtó módszert.
Nem mellesleg a rabszolgatartás akkor igen divatban volt Kelettől, Nyugatig - leginkább azokban az országokban, ahol ma a valamikori kultúra teremtő fehér keresztény többség önként válik jogok nélküli kisebbséggé.
Nem mellesleg az usa is fenntartotta az apartheid rendszerét a hatvanas évek közepéig.
A bűnügyi statisztikákból látható miért.

Az csak a hab a fostortátokon, ahogy a világ egyik legfejlettebb országát ma tönkre teszik a küszöbmajmok (ahogy minden felszabadított gyarmatot tönkre tettek):
888.hu/article-elvett-foldjeik-utan-is-fizetniuk-kell-a-del-afrikai-farmereknek

seol 2018.12.10. 15:36:15

@N. Barbie:

Egy pillanat, akkor te konkrétan nem tudsz olyanról, hogy keresztény indíttatással-háttérrel több ezer embert megöltek volna?

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:38:03

@math0: :D:D Jaj hagyj már ezzel a nácizással, már itt nevetek miattad :D

Biztos nem vagy ennyire hülye, találj már ki valamit ehelyett légyszíves. Legalább az egyik állításomat cáfold meg :D:D:

A nácizás hiszti nem érvelés, és nem cáfolat :)

Félkegyelmű, feldobod a napomat :D:D:

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:38:19

@morph on dear:

"biztos sokat jelent egy ezer oldalas könyv egy embertől"

nálunk, értelmes embereknél többet jelent, mint egy egy másodperces kiáltás, aminek bizonyítéke sincs.

" kivéve mikor te egy jutúbos félmondattal akarsz bizonyítani valamit "
youtu.be/Vh9pBkO3HHc?t=70

persze, nyilván hamisítottam Mladicról a felvételt. szólj az ápolónődnek, mert be kell venned a gyógyszered!

idióta náci barom vagy. de tényleg, elmebeteg vagy, inkább lemész kutyába, mint, hogy elismerd, tévedtél.

kodacx 2018.12.10. 15:38:45

@morph on dear: @N. Barbie:
"Osszesen tobb ezer halott, meg ha szeptember 11-et nem is szamolom.
Akkor johet a te listad. Nem sunnyogsz, nem terelsz, nem mocskolodsz, mert nem uszod meg te beteges hazudozo senkihazi. Csak a listat, ahol a keresztenyseg neveben gyilkoltak meg tobb ezer embert."

Mondjuk ez meg részedről elég nagy terelés, az hogy a kereszténység nevében nem igazán gyilkoltak terroristák...az egy dolog!
Nem, az ő nevében EGÉSZ HADSEREGEK gyilkoltak. A gyarmatokon, volt gyarmatokon, gazdaságilag függésben tartott fejlődő országokban több ezer, több százezer ember halt meg, gyilkolódott meg a "keresztény fehér ember"nevében és által!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:39:16

@erkölcsi hulla: "Legalább az egyik állításomat cáfold meg"

nincsenek érveid, nincs mit megcáfolni, te csak egy fröcsögő náci vagy, érvek nélkül.

N. Barbie 2018.12.10. 15:40:10

@math0: Ja, es egy sort se irtal a hivatalos angol statisztikakra, amibol vilgaosan latszik, hogy peldaul a fekak bunozesi rataja ugy 5-6-szorosa a nepessegbeli aranyuk altal indokoltnak.
Nem uszod meg ezt sem, varom a magyarazatot ra.
Nem ugatsz, nem menekulsz, nem terelsz, megindoklod hihetoen, tenyekkel. Segitek, az nem az, hogy a csunya nacirasszistafasiszta feherek kenyszeritik ezeket a derek fekakat a bunozesre. :DDD

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.10. 15:40:44

@Hungryhorse:

Kevered a rasszizmust az önvédelemmel.

A rasszizmus az az elmélet, mely szerint az egyes emberi fajok nem egyenértékűek.

Szerinted az azzonos rasszú támadástól nem kellene védekeznünk?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:41:07

@Hungryhorse: uhh, 888, mint forrás. ennyi erővel az index fórumra is hivatkozhatnál. ha ott írták, biztos úgy van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:42:20

@maxval balcán bircaman:

"Kevered a rasszizmust az önvédelemmel.

A rasszizmus az az elmélet, mely szerint az egyes emberi fajok nem egyenértékűek."

miért kéne védeni magunkat egy "rassztól", ha semmivel sem rosszabbak nálunk?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:42:56

@N. Barbie: semmiféle ilyen statisztikád nincs.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:43:13

@math0: Aztán nehogy itt elsírd magad :) Brühühü

Érveltem, nem reagáltál rá, csak nácizással. Ez tény, és azért tény, mert fentebb le van írva.

Ez a különbség a tény, és az ultimate-érvként bevetett nácizás között.

Nácik már sajnos nem nagyon élnek, a legtöbb 70+ éves.

N. Barbie 2018.12.10. 15:43:18

@seol: Egy pillanat, akkor te konkrétan nem tudsz olyanról, hogy keresztény indíttatással-háttérrel több ezer embert megöltek volna? "

Nem, nem. Nem ezt mondom. Azt, hogy miota mondjuk a kereszteny feher ember kinotte a kozepkori ostobasagokat, es elerte a mai modern szemleletet, na sikerult e ugyanezt elerni a muszlimoknak is. A teny az, hogy nem.

seol 2018.12.10. 15:43:44

@N. Barbie:

És a szerencsétlen rájött, hogy a bűnözési statisztikákban egy releváns faktor létezik: a bőrszín. :-D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:46:03

@erkölcsi hulla: nem érveltél. bárki megnézheti. hazudsz, büdös náci! arról is hazudsz, ami itt visszanézhető. nálatok nincs lejjebb, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt. erkölcsi hulla vagy. jé, ezt mások is mondták már rád!

seol 2018.12.10. 15:46:07

@N. Barbie:

És mikor sikerült elérnie a Nagy Fehér Embernek a modern szemléletet? Valamivel a második világháború után? Várj, nem is, a délszláv népirtás után? Várj, nem, a csecsen tömegsírok után?

N. Barbie 2018.12.10. 15:46:17

@math0: " semmiféle ilyen statisztikád nincs"

:DDD Kesz, vegem, sirva rohogok mekkora ostoba hazug senkihazi vagy. :DD
Az elobb linkeltem be a hivatalos angol statisztikakat rola, de gondoltad meguszod. Hat nem, emberedre akadtal libsinaci.
Vagy nem tudsz statisztikat olvasni? Hat az mar nem az en bajom, ket beteges nacizas kozott inkabb azt kellett volna megtanulni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.10. 15:47:28

@math0:

Minden közösség egyik alapvető jellemzője, hogy megvédi önazonosságát.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:48:10

@N. Barbie: a kereszténység soha nem nőtte ki a középkori ostobaságot. a kereszténység ma is pontosan ugyanaz az ostobaság. Boszniában elszabadult, és megmutatták, hogy mit tudnak ma is.

a középkort nem a kereszténység nőtte ki, hanem az emberiség felvilágosult, modern, nem keresztény része. a kereszténység ellenében nőttük ki. a keresztények maradtak ugyanott. ők legfeljebb ellenőrzés alatt lévő állatok.

N. Barbie 2018.12.10. 15:49:12

@seol: "És a szerencsétlen rájött, hogy a bűnözési statisztikákban egy releváns faktor létezik: a bőrszín. :-D"

A meg szerencsetlenebb meg azt hiszi, hogy minden kinos statisztika alanyait mentegetni lehet szegenyseggel, iskolazatlansaggal, kirekesztes vizionalasaval meg hasonlo szanalmas hulyesegekkel.
Mintha ezek barmire is mentsegek lennenek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:49:33

@maxval balcán bircaman: ez a te korlátos világképedben van így. a homo sapiens abban különbözik az állatoktól, hogy képes tanulni, változni. te nem, te egy elmebeteg állat vagy.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:50:04

@maxval balcán bircaman:

Sosem értettem a libsiket.

Vannak kutyafajták, sokezer féle, kicsi, nagy, közepes, teljesen máshogy néznek ki, más az intelligencia szintjük, más a teherbírásuk, más betegségekre hajlamosak.
Ugyanez majmokkal, gorillákkal, minden állattal.

DE emberrel nem, minden ember és rassz egyenértékű. Kettős mérce, érvelési hiba, hazudozás.
@math0: Na ehhez mit szólsz , ateista fehérgyűlölő?

Íme a kérdésem: ateista vagy, nem hiszel istenben, hiszel darwin evolúciós elméletében.
Nem lehetséges hogy a különböző emberi fajták, másképpen fejlődtek az elmúlt sok 10 000 évben, pl. ahol mindig meleg volt, és termett a banán az év minden szakában, ott nem kellett fejlődni a túlélésért, azaz stagnált a társadalom sokezer éven keresztül.

Ahol meg jött a tél, és a fagy meg kellett tanulni előre tervezni, gondolkozni, újítani, hogy túléljék a fagyot, és azt, hogy a banán nem terem az év minden napján.

Magyarul, ha ateista vagy, akkor TUDNOD KELL, hogy máshogy fejlődtek az emberi törzsek, az egyik okosabb, a másik erősebb, a harmadik meg épphogy csak elérte egy okosabb gorilla szintjét.
Ez színtiszta logika.

Logikusan gondolkodva akkor te is egy rasszista náci vagy, VAGY nem vagy ateista és minden embert az isten egyszerre, ugyanolyannak teremtett.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:50:04

@N. Barbie: semmiféle ilyen statisztikád nincs

seol 2018.12.10. 15:52:17

@N. Barbie:

Én értem, hogy nem anyanyelved a magyar, de azért igazán kereshetnél valakit, aki lefordítja neked a dolgokat.
Éééés akkor feltaláltuk az egybites statisztikákat -- végre fellélegezhetnek a hülye szociológusok, eddig képesek voltak több száz szempontot vizsgálni, mekkora barmok. :-D

Hungryhorse 2018.12.10. 15:52:19

@math0: az eszement nácizásod téged minősít nem engem.
A beteg fajtádnak náci volt itt Csurka, Torgyán, Hóbagoly, Zétényi, Kónya, Für, Budaházy, Molnár, Hegedűs, Morvai, Gaudi, Grespik, Vona, Orbán, Kövér, hogy csak a hazai élvonalat említsem, mellttük újságírók tucatjai, mint pl. Lovas, Bencsik, no meg a zindex beteg blogszférájának a fele minimum.
Elegáns társaság.
A primitív náci címkétek mára már nem jelent semmit, mert rányálaztátok mindenkire, aki az eszement kultúrmarxista mocskotokra nem volt vevő.

Jó köztük lenni.
De ettől még nem lesz náci senki, mert pár dolgot nem ártana tisztázni, mielőtt bárki elhiszi amit ideokádtál ezredszerre is ész nélkül:

A nácikat a "demokratikus" "szövetségesek" leverték, mint a vak a poharat 45 tavaszára.
Ez nem volt valami nagy truváj, tekintettel arra, hogy a teljes világ harcolt egy + pár csatlós ország ellen.
A náci és fasiszta vezetők elmenekültek, eltűntek, öngyilkosok lettek, kivégezték őket.

A háborút elvesztő németek és csatlósaik lakosságát megtizedelték, katonáit legyilkolták, lányaikat, anyáikat, asszonyaikat megerőszakolták, rabszolgamunkára hurcolták. múzeumaikat, bankjaikat, könyvtáraikat, polgáraikat kifosztották és a jaltai aljas alkujuk keretében a nyakukba hazaáruló kommunistákat ültettek (a sztálin és mao kezére adott országokban, a bolgároktól a baltiakig, a kínaaiaktól a németekig vesztesnél, "győztesnél", ellenfélnél és "szövetségesnél" egyaránt).

45 év kommunista terrort szenvedtek el ezek a népek, hála a "demokratikus" "szövetségeseknek".
Nem tartozunk érte köszönettel.
Nagyon nem.
A "szövetségesek" és a "győztesek" pedig, akik azt kapták jutalmul, amit mi büntetésül, még kevésbé.

A háború után a náci és a fasiszta pártok minden vagyonát elkobozták, könyveiket, filmjeiket, újságaikat, szobraikat, festményeiket, zászlóikat, jelképeiket elégették, bezúzták, párttagjaikat, támogatóikat B listázták, ha nem a börtönben rohadtak.
Ellenük, az eszméik és a jelképeik ellen törvényeket hoztak, melyek máig hatályosak.

A kommunisták pedig tort ültek a nekik alávetett népeken, százmilliókat öltek meg, fosztottak ki, börtönöztek be, borítottak szellemi és anyagi nyomorba, majd 45 év elteltével megbuktak, mert eszementek, aljasak és véreskezű - egymást is legyilkoló gazemberek - voltak.
Ágyban, párnák között haltak meg, egyet sem lógattak fel az elkövetett rémtetteikért.
Börtönbe se került egy sem közülük.
A zászlóik itt lengenek, vezetőik emlékművei állnak, könyveikből világszerte egyetemek ezrein tanítanak, pártjaik vezetőik a terrorjuk során lopott vagyonukat átmentve legálisan működnek még a terrorjukkal lezüllesztett, kifosztott országokban is.
Kommunista eszméikkel máig fertőzik a társadalmakat és aljasságuk ha lehet még nagyobb, akkor is, ha ma nem gyilkolhatnak szabadon.
Ezek közül vagy te, egy különösen aljas és eszement alak.
Minden sarokban nácit orrontasz, minden veled vitába szállót nácizol ész nélkül.
De gyilkolnál ma is, ha tehetnéd, amint azt az antifa mozgalmak naponta demonstrálják.

Takarodj a fenébe!

kodacx 2018.12.10. 15:53:24

@Hungryhorse: Nagy valószínűséggel TROLL vagy, és tudatosan gerjesztesz, mert ennyire, ilyen nyelvezettel nem lehetsz erkölcsi fax!
Na haladjunk sorba!

"Dél-afrikában nem vettek el a búrok (holland telepesek) földet senkitő, mert a területen olyan népek éltek, melyeknek fogalma nem volt sem a földművelésről, sem a bányászatról, sem a fémművességről, hanem kőkorszaki körülmények között ölték egymást és adták el rabszolgának a szomszéd törzs tagjait annak, aki adott értük pár üveggyöngyöt."
IGEN a saját földrészükön, a saját földjükön tették ezt. Ahová bement a fehér ember és ezt a földet elvette tőlük, az addigi - AKÁRMILYEN SZARNAK TŰNŐ - életformájukat erőszakkal megváltoztatta!
Szóval ezt a "nem vettek el tőlük földet" ez qrvára felejtős.
Amúgy voltak ott fejlett kulturájó és szrvezett társadalmú törzsek, pld. Zulu birodalom...csak hát AZOKAT IS szétverték!

"Nem mellesleg a rabszolgatartás akkor igen divatban volt Kelettől, Nyugatig - leginkább azokban az országokban, ahol ma a valamikori kultúra teremtő fehér keresztény többség önként válik jogok nélküli kisebbséggé."
Igen, a rabszolgaság MINDENÜTT létezett a földön...az nem mindegy, hogy hol meddig állt fenn!
Igen, az USA-ban is volt a hatvanas évek közepéig. Aztán meg eltörölték...és volt már fekete hadsereg tábornokuk, szenátoruk, milliárdosuk, elnökük.
Dél-Afrikában meg ez eltartott 1994-ig! És most csap vissza!

"Az csak a hab a fostortátokon, ahogy a világ egyik legfejlettebb országát ma tönkre teszik a küszöbmajmok (ahogy minden felszabadított gyarmatot tönkre tettek)"
Ha te az 1994-ig a totalitárius erőszakra és szegregációra alapuló társadalmú és gazdaságú Dél-Afrikát a világ egyik legfejlettebb országának tartod, akkor tényleg komoly gázok vannak, buksiban! De ok, viszont akkor had kérdezzek már valamit: azok a NAGYON OKOS, és SZORGALMAS BÚROK, amikor bementek és fekákra lövöldöztek, elüldözték őket, elvették és megművelték a földjeiket, börtönbe zárták őket, nyomorban tartották őket, szegregálták őket, majd 200 évig, NEM GONDOLTÁK, hogy ezt egyszer majd meg fogják esetleg szívni?!?!

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:54:59

@Hungryhorse: Nálad a pont, jó hozzászólás ! Respect.

seol 2018.12.10. 15:55:46

@erkölcsi hulla:

"Színtiszta logika". :-D Kb. általánosban láttál utoljára biológiát, ugye? Apropó, akkor Afrika en bloc úgy néz ki, hogy ülnek a niggerek a pálmafák alatt, és várják, hogy leessen a banán?

Hungryhorse 2018.12.10. 15:56:48

@LebensraumamOsten: a beteg vágyaidat ne keverd össze a valósággal.
Ha el is hiszed, amit ide hánytál, akkor majd úgy esel ismét és ismét pofára, mint 2006 ősze óta, minden országos választáson.
Tanulnod kellene a bukásaidból.
De szemmel láthatóan nem sikerül.
Ez jó jel.
Maradsz, ami voltál: trágár, beteg vágyaktól gyötört barom.

seol 2018.12.10. 15:57:42

@Hungryhorse:

A kényszeres náci elmebeteg a legszórakoztatóbb. :-D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 15:58:20

@erkölcsi hulla:

" hiszel darwin evolúciós elméletében."

nem hiszem, az evolúcióelmélet igazolt tudás, nem hit.

"Nem lehetséges hogy a különböző emberi fajták, másképpen fejlődtek az elmúlt sok 10 000 évben"

1) nem valószínű. az emberi rasszok nem különültek el az utóbbi 10000 évben sem, és az evolúció sebessége lassabb. az arabokkal például ki-be járkáltunk egymás területébe az utóbbi ezer évben is. Spanyolország arab terület volt 1500-ig. Magyarországon itt voltak a törökök az ország közepén. a keresztesek ott állomásoztak Palesztinában a középkorban vagy száz évig. hogy a jó édes kurva anyádban volna ez evolúciós szintű elkülönülés, te idióta majom?!

egy konkrét példa: zsidók és palesztinok között genetikailag gyakorlatilag nulla különbség van.

www.sciencedaily.com/releases/2000/05/000509003653.htm

2) tény, hogy nem. nincsenek az emberi rasszok között alapvető különbségek olyan kis pár génes részletkérdéseken túl, mint bőrszín, meg szemszín, meg hajszín, meg laktózintolerancia, de ezekben is csak tendenciák vannak. ha sok génes emberi képességekről beszélünk, akkor nyilván incs, és nem is várható különbség.

a szellemi "képességeidet" mutatja, hogy egyáltalán ilyen hülyeségeket vetsz fel.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 15:58:23

@seol: Szerintem sok, nagyon sok helyen igen, annyi különbséggel, hogy a legtöbben városi gettókban várják, hogy leessen a banán, vagy eljönnek európába ingyen banánért, és fehér nőket erőszakolni.

seol 2018.12.10. 16:00:24

@erkölcsi hulla:

Nehéz eldönteni, melyik itteni ügyeletes náci a legbutább, de egyelőre dobogós vagy, sz'al húzz bele!

kodacx 2018.12.10. 16:01:34

@Hungryhorse: @Hungryhorse: Nagy valószínűséggel TROLL vagy, és tudatosan gerjesztesz, mert ennyire, ilyen nyelvezettel nem lehetsz erkölcsi fax!
Na haladjunk sorba!

"Dél-afrikában nem vettek el a búrok (holland telepesek) földet senkitő, mert a területen olyan népek éltek, melyeknek fogalma nem volt sem a földművelésről, sem a bányászatról, sem a fémművességről, hanem kőkorszaki körülmények között ölték egymást és adták el rabszolgának a szomszéd törzs tagjait annak, aki adott értük pár üveggyöngyöt."
IGEN a saját földrészükön, a saját földjükön tették ezt. Ahová bement a fehér ember és ezt a földet elvette tőlük, az addigi - AKÁRMILYEN SZARNAK TŰNŐ - életformájukat erőszakkal megváltoztatta!
Szóval ezt a "nem vettek el tőlük földet" ez qrvára felejtős.
Amúgy voltak ott fejlett kulturájó és szrvezett társadalmú törzsek, pld. Zulu birodalom...csak hát AZOKAT IS szétverték!

"Nem mellesleg a rabszolgatartás akkor igen divatban volt Kelettől, Nyugatig - leginkább azokban az országokban, ahol ma a valamikori kultúra teremtő fehér keresztény többség önként válik jogok nélküli kisebbséggé."
Igen, a rabszolgaság MINDENÜTT létezett a földön...az nem mindegy, hogy hol meddig állt fenn!
Igen, az USA-ban is volt a hatvanas évek közepéig. Aztán meg eltörölték...és volt már fekete hadsereg tábornokuk, szenátoruk, milliárdosuk, elnökük.
Dél-Afrikában meg ez eltartott 1994-ig! És most csap vissza!

"Az csak a hab a fostortátokon, ahogy a világ egyik legfejlettebb országát ma tönkre teszik a küszöbmajmok (ahogy minden felszabadított gyarmatot tönkre tettek)"
Ha te az 1994-ig a totalitárius erőszakra és szegregációra alapuló társadalmú és gazdaságú Dél-Afrikát a világ egyik legfejlettebb országának tartod, akkor tényleg komoly gázok vannak, buksiban! De ok, viszont akkor had kérdezzek már valamit: azok a NAGYON OKOS, és SZORGALMAS BÚROK, amikor bementek és fekákra lövöldöztek, elüldözték őket, elvették és megművelték a földjeiket, börtönbe zárták őket, nyomorban tartották őket, szegregálták őket, majd 200 évig, NEM GONDOLTÁK, hogy ezt egyszer majd meg fogják esetleg szívni?!?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:01:38

@erkölcsi hulla: ja még valamit. ha te azt hiszed, hogy a rasszok különféleképpen fejlődtek, és vannak közöttük alacsonyabbrendűségi különbségek, akkor a magyarok ugyebár a ázsiai rasszhoz tartoznak. tehát a magyaroknak kurávra semmi alapjuk nincsen ázsiai barátaikat kirekezsteni, mert pontosan ugyanolyan alacsonyabb rendűek lennének, mint más türkök. ha igazad lenne.

emlékszünk, ugye Orbán vezéretek mondta, hogy a kazahsztániak rokonaink, és Brüsszelben nincsenek rokonaink:

hvg.hu/itthon/20150401_Kazinform_Orban_ellentetben_az_EU_Kazahsz

úgyhogy kövesd a Führered, és dugd fel magadnak, te idióta náci!

Hungryhorse 2018.12.10. 16:01:39

@sityak: a véleményünk egymásról nem különbözik.
Képes vagy még ennél többre is, vagy az önismétléssel kimerült a trágár szókincsed a személyeskedésben?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:02:52

@erkölcsi hulla: ez egy weboldal, aminek nincs bizonyító ereje,bárki fel tud rakni egy weboldalra bármilyen adatot.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:03:10

@math0: Hiszed hogy minden fajta egyenlő az emberi fajnál, de más állatoknál durva különbségek vannak fajták között. És hiszed hogy mivel NEM isten teremtette az embert, az ember is egy állat, akinek öntudata van. Ezek szerint hiszed, hogy egy csivava ugyanolyan okos, ugyanaddig él, mint egy bernáthegyi, és ugyanakkora, de egy öntudatra ébredt majom, vagy ember már teljesen homogén fajtáilag.
Congrats u played yourself.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:04:41

@math0: a tied is egy weboldal, aminek nincs semmiféle bizonyító ereje, bárki fel tud rakni egy weboldalra bármiféle adatot.

Kettős mérce, és a libsik. Kéz a kézben.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:05:58

@erkölcsi hulla:

brainstats.com/average-iq-by-country.html

eszerint Szingapurban nagy az átlag IQ. tudod, hogy Szingapurban nagyon sok cigány él?

seol 2018.12.10. 16:06:24

@erkölcsi hulla:

Hát eléggé meg fognak húzni biológáiból, attól tartok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:07:43

@erkölcsi hulla: az én weboldalamon egy videó volt, amin Mladic maga beszél. mikor fogod már fel, te idióta, náci büdös patkány, hogy ez közvetlen bizonyíték?! hacsak nem hiszed azt, hogy én öltöztem be Mladicnak.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:08:16

@seol: Na te okosabbnak tűnsz, cáfolj meg, kérlek. Személyeskedést hanyagolva, azt a kollegádól kapjuk, elég uncsi.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:09:09

@math0: ne haragudj, egy weboldalra bárki bármit felpakolhat, nincs bizonyító ereje :D de mondom, fejezd be a náculást, mert már röhögök rajtad

morph on dear 2018.12.10. 16:09:12

@kodacx: "Igen, a rabszolgaság MINDENÜTT létezett a földön...az nem mindegy, hogy hol meddig állt fenn!
Igen, az USA-ban is volt a hatvanas évek közepéig."

wut, rabszolgaság, a 60-as években? :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:09:52

@erkölcsi hulla: " hiszed, hogy egy csivava ugyanolyan okos, ugyanaddig él, mint egy bernáthegyi, és ugyanakkora"

a csivava és bernáthyegyi okosságáról nem hiszek semmit.

azt nem állítottam, hogy az indiaiak ugyanakkorák, és ugyanaddig élnek, mint a svédek.

mellé lőttél.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:11:40

@erkölcsi hulla: ok, rakjál fel egy videót Mladicról, amelyben azt mondja, hogy nem azért mészároltak Srebrenicában, mert muszlimok voltak!

ha nincs ilyen videód, akkor pofád fegogod, és kúrjad tovább a seggébe anyádat!

morph on dear 2018.12.10. 16:11:45

@seol: szerinted egy csivava, egy vizsla meg egy pitbull jellemzően mind tökugyanolyan viselkedésűek? Persze sokat számít a nevelés. De úgy önmagukban, genetikailag nem hordoznak valami csírákat?

Mert hogy a külsejük nem ugyanolyan, azt látjuk jól. De az agyuk, a viselkedésük, maguktól, az biztosan ugyanolyan?

És ezek mind kutyák. Egy faj. Adott esetben kevesebb különbség van köztük mint fehér és néger közt.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:11:51

@math0: Nem, az iq-ról nem esett szó, sem a fizikai állóképességről, sőt az átlagmagasságról sem. Nem lőttem mellé. A kulturát és erkölcsi normákat ne is említsük, sem azt, hogy hol erőszakolnak napi szinten nőket. Bár most,hogy a svédek fő-iszlám befogadók lettek, gyanítom, mindkettőben .

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:12:11

@erkölcsi hulla: ok, rakjál fel egy videót Mladicról, amelyben azt mondja, hogy nem azért mészároltak Srebrenicában, mert muszlimok voltak!

ha nincs ilyen videód, akkor pofád befogod, és kúrjad tovább a seggébe anyádat!

kodacx 2018.12.10. 16:12:46

@morph on dear: Egyfelől mind a ketten tudjuk, hogy most belekötöttél valamibe, de igen, a szegregáció kimondja, hogy egyes embereknek kevesebb joga van, mint a többieknek, nincs joguk bizonyos dolgokhoz, szolgáltatásokhoz...hát ez pedig a (rab)szolgaság egy formája!

seol 2018.12.10. 16:13:16

@erkölcsi hulla:

Mit cáfoljak? Az emberi evolúció és a kutyafélék jóval gyorsabb és irányított evolúciója összehasonlításának létjogosultságát? Kihagynám, ha nem gond.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:13:25

@erkölcsi hulla:

"az iq-ról nem esett szó"

de:

"ugyanolyan okos"

hazudsz, náci, erkölcsi hulla vagy

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:13:28

@math0:
"a nincs ilyen videód, akkor pofád fegogod, és kúrjad tovább a seggébe anyádat!"

Kibújt a szög a zsákból

Tudod mit, van ilyen videóm, de fölösleges feltenni, mert ami a weben van, azt bárki felpakolhatja, nincs bizonyító ereje. :D

seol 2018.12.10. 16:14:14

@morph on dear:

Uramatyám, még egy biológiai analfabéta.

teéjesenmindegy 2018.12.10. 16:14:37

@math0:
De még mindig különbet szarunk mit te Mátyás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:15:17

@erkölcsi hulla: "kulturát és erkölcsi normákat ne is említsük"

A kultúra(sic!) és erkölcsi norma tanulható. Bár, ha rád nézek, akkor kétségeim vannak erről, mindenesetre, inkább fogadnám de a legutolsó, műveletlen indiait, mint téged, az idióta nácit. Ti sokkal nehezebb eset vagytok.

seol 2018.12.10. 16:16:09

@erkölcsi hulla:

Magyarországon évente 1000+ nőt erőszakolnak meg ún. fehérek. Hogy érzed, az 'napi szint'? Várj, kitalálom, ha fehér csinálja, akkor nem erőszak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:17:11

@erkölcsi hulla: "kulturát és erkölcsi normákat ne is említsük"

Ne is! Nálatok, náciknál nincs ebben lejjebb. Ahogy a neved is mutatja. Nomen est omen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:18:24

@erkölcsi hulla: "hol erőszakolnak napi szinten nőket."

Magyarországon. Magyarok.Olyan erkölcsi nullák, mint te is.

morph on dear 2018.12.10. 16:18:28

@seol: ja mert 10000 év evolúció egy másik kontinensen nyilván nulla hatással jár. Félsz a választól, azért hülyézel.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:19:08

@math0: Btw sosem szavaztam a fideszre, mielőtt agyvérzést kapsz.

N. Barbie 2018.12.10. 16:19:44

@seol: Leszarom a szociologusaid mentegeteseit. A statisztika feketen feheren megmutatja, jelen esetben peldaul azt, hogy hanyszoros aranyban bunozik a feka. Persze, lehet probalkozni vele, hogy szanalmas mentegetessel eltereljuk a vilagos tenyrol a figyelmet, csak ez nem mukodik.
Mert az atlagember magas ivbol szarik ra, hogy szegeny Lakatos Marlonbrandonak nehez gyerekkora volt, meg haromszor le is ciganyoztak, ez nem jogositja fel, hogy 14 eves korara tisztessegben megoszult oreg neniket eroszakoljon es gyilkoljon meg.
Ahogy a szegenyseg sem mentseg semmire. Erdekes, a szegeny nyugdijasok nem verodnek bandakba es fosztogatjak a kornyeket, terrorizaljak a lakossagot, nem gyilkolnak szorakozasbol es a tobbi. A ciganyok meg igen.
Szoval lehet kinkeserves mentegetesekkel probalkozni a cociologusoknak, csak felesleges, senki nem veszi be ezeket. marmint par szelliben kivul, akik mindenkeppen azt akarjak hinni, hogy nem azert bunozik tobbet, mert cigany es ott ez a divat, hanem mert bruhuhuhu szegenyke hatranyos helyzetu vagy hasonlo.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:19:59

@erkölcsi hulla: "kulturát és erkölcsi normákat ne is említsük"

Amikor a büdös, patkány náci beszél kulturáról (sic!) meg erkölcsi normáról, bazdmeg! Ha a kulturálatlan patkányokat ki kéne toloncolni, akkor veletek kezdenénk, ti félkegyelmű, görény patkányok, nálatok nincs ebben lejjebb!

morph on dear 2018.12.10. 16:20:12

@seol: "Magyarországon évente 1000+ nőt erőszakolnak meg ún. fehérek"

Igen, ahol szinte kizárólag fehérek élnek, ott jórészt fehérek erőszakolnak. Mágia.

Csak tudnám, hogy arányaiban miért nem vizsgálod. Itt fan a fentebbi angol statisztika a feketékről. Brutális, milyen erővel próbálod meg magad előtt is eltagadni az igazat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:22:37

@morph on dear: ha már statisztikát nézünk:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

akárhogy is nézem, de a muszlim országokat szinte kivétel nélkül megelőzi mindegyik "keresztény" ország.

magyarul, a büdös keresztények erőszakolják a nőket, a muszlimok nem. ez van. statisztika.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:22:48

@seol: "Magyarországon évente 1000+ nőt erőszakolnak meg ún. fehérek. Hogy érzed, az 'napi szint'? Várj, kitalálom, ha fehér csinálja, akkor nem erőszak."

Amíg a muszlim kecskebaszóknál 100x ennyit, addig nem tartom akkora problémának. Nekünk büntető törvénykönyvünk van, sújtson le rájuk a törvény keze, ahogy megérdemlik. Én nem rögtönítélő bíróságot hörögve követelő libsináci vagyok.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:23:54

@seol: Egyébként kíváncsi lennék ennek az évente 1000 elkövetőnek a RASSZÁRA. Érdekes dolgok derülnének ki, de tudom, náci vagyok, ne is említsd.

morph on dear 2018.12.10. 16:27:04

@math0: én leginkább úgy látom hogy ahol sok a néger, az kerül előre.

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:27:33

@math0: akárhogy is nézem, de a muszlim országokat szinte kivétel nélkül megelőzi mindegyik "keresztény" ország.

1.: a netre bárki bármit feltehet, nem bizonyító erejű, Te mondtad.

2. nem lehet, hogy az iszlám gecik nem vezetnek statiszikát, annyira mindennapos az erőszak? Ááánem nem nem.

Miért is erőszakolnának többet egy olyan országban, ahol a nőknek alig van joga, és szabadsága, és ahol kecskékért lehet feleséget szerezni, a kedves feleség beleegyezése nélkül. Igazad van , nonszensz.

Retkedék.

morph on dear 2018.12.10. 16:28:24

@math0: ott idézte be feljebb, ember :D Nevetséges vagy.

N. Barbie 2018.12.10. 16:28:52

@seol: "Magyarországon évente 1000+ nőt erőszakolnak meg ún. fehérek. Hogy érzed, az 'napi szint'? Várj, kitalálom, ha fehér csinálja, akkor nem erőszak. "

Es ki mondta, hogy feher csinalja? Mint mar emlitettem, otthon tilos szarmazasi alapon bunugyi statisztikat vezetni, biztos tok veletlenul. Akkor honnan tudod, hogy feher csinalja es nem 999-et cigany, 1-et meg feher (amugy a valos arany szerintem nem all messze ettol ).
O jaj, mikor visszanyal a libsi PC terror. :DD

seol 2018.12.10. 16:29:01

@morph on dear:

Á, egy másik kontinens. Emlékszem én is, mekkora szenzáció volt, amikor a múlt héten felfedezték Afrikát.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:30:08

@erkölcsi hulla:

"a netre bárki bármit feltehet, nem bizonyító erejű,"

próbálj meg a wikipédiára feltenni bármit! pláne hivatkozással!

" nem lehet, hogy az iszlám gecik nem vezetnek statiszikát, annyira mindennapos az erőszak? Ááánem nem nem."

magyarázod a bizonyítványt?! a náci barátod mondta, hogy nem érdeklik az ilyen szociológiai spekulációk.

seol 2018.12.10. 16:31:17

@N. Barbie:

Sosem vitattam, hogy sokkal kényelmesebb a "gondolkodás" egy hozzád hasonló egybites félanalfabétának.

morph on dear 2018.12.10. 16:31:50

@seol: mondom, erősen igyekszel, nehogy észre kelljen venned a különbséget.

N. Barbie 2018.12.10. 16:31:51

@math0: "nincsenek statisztikáid hazudsz. "

AAhhahahaha de szanalmas vagy. DD
HIVATALOS statisztikakat linkeltem be, majd egyszer probalkoztal letagadni, helyretetettelek, majd megint letagadod. Hogy lehetsz ekkora szanalom nulla? :DDD
Ird azt, hogy hulye vagy a statisztikahoz, hogy nem tudod megindokolni es azt mondom jol van, hat ennyi tellett szegeny libsinacitol, mikor pofanvagta az elet a tenyekkel. De hogy mar masodjara tagadod le az qrva gaz oreg. :DDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:32:06

@N. Barbie: "otthon tilos szarmazasi alapon bunugyi statisztikat vezetni"

hmmm. de azért neked megvannak a pontos előítéleteid a származási alapról, amelyről bevallod, hogy nem a valóságon alapuló előítéletek, nem is alapulhatnak a valóságon.

a hülye náci már megint pofán szarta magát, de telibe, és két centiről. takonygerinccel, ezt is meg tudod csinálni.

seol 2018.12.10. 16:32:34

@erkölcsi hulla:

Tényleg, 100x annyi, mint nálatok, disznóbaszóknál? A gondos kutatások, eltaláltam? :-D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:32:55

@N. Barbie: nem lineltél be semmit.

továbbra is ott tartunk, hogy még soha semmire semmiféle bizonyítékot nem hoztál, eddig még mindig mi hoztuk a bizonyítékot, és te estél pofára, te büdös náci!

morph on dear 2018.12.10. 16:33:18

@math0: matyika, eddig a négerekről volt szó, és a rape statistics-et erősen vezetik a néger országok, most mi van?

seol 2018.12.10. 16:33:52

@morph on dear:

Mármint nehogy észrevegyem azt, ahogy egy intenetes idióta egy mondatban cáfol pár ezer oldalnyi kutatást?
:-D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:34:45

@N. Barbie: "statisztikakat linkeltem be,"

"otthon tilos szarmazasi alapon bunugyi statisztikat vezetni"

beszéld meg magaddal, te skizofrén, náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:35:38

@morph on dear: akkor az arabokat be kell fogadni, ugye?! mert azok meg erősen a végén vannak.

morph on dear 2018.12.10. 16:35:50

@math0: jaj ez de szar, a libsi vonyít hogy nem szabad faji profilozni, aztán a libsi vonyít, hogy jaj hát semmi nem igazolja a feltevésedet a faji profilról :D

Azért vannak szerencsére dokufilmek, ahol jól látszódnak az arányok, meg hát mitől lenne nálunk más mint azokban az országokban ahol lehet faji profilozni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:36:40

@morph on dear: a feketék a terrorista statisztikákban nagyon hátul vannak. a fehér keresztények sokkal veszélyesebbek.

N. Barbie 2018.12.10. 16:37:28

@seol: Nem kell terelni libsikem, szar ugy mikor visszanyal a PC, mi? Szoval ne tereljel, honnan veszed, hogy 1000+ not eroszakolnak meg feherek? Csak tan nem hazudtal, vagy rasszista vagy es annyira utalod a fehereket, hogy rajuk akarod kenni, mikor hivatalosan nem is tudhatod?
Ajjaj nacikam, lebuktal. :DD
Az ertelmi kepessegeken rugozasd hanyagolnam a helyedben, szemmel lathatoan belegabalyodtal a sajat halodba, es erveles helyett hasznalod a magas lorol lenezest, Kar, hogy nincs ra alapod. :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:37:31

@morph on dear: a "dokufilmjeidet" titokban nézegesd, és ne tedd közhírré, hogy mire maszturbálsz!

morph on dear 2018.12.10. 16:38:04

@math0: bocs de ez megint a "mi számít erőszaknak" kérdése, ott ahol megkövezik a nőt ha megerőszakolták, ott nyilván nem fog annyit pattogni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:40:20

@morph on dear: nők erőszakolásából és terrorizmusból egyetlen rassz van, amelyik mindkettőből jó: ezek a fehérek, és ráadásul keresztények. őket kéne kitoloncolni Európából, hiszen ők duplán veszélyesek, nem , kis büdös náci?!

erkölcsi hulla 2018.12.10. 16:40:35

Áhh mindegy is.
Lezárom annyival ezt az élvezetes társalgást, hogy hála Istennek, a PC libsinácik kora leáldozóban van világszerte.
Sírjatok !

Math0- tényleg nulla vagy matekból és logikából, még mindig javaslom költözz pakisztánba, utána legyél Pc. Nem leszel, de sose tudjuk meg, mert itthon rontod a levegőt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:41:29

@morph on dear: magyarázod a bizonyítványt?! ugyan még nem láttunk feketékről szóló statisztikát tőletek, meg cigányokról sem, de ha lenne is, akkor még mi is jöhetnénk ilyen magyarázatokkal. úgyhogy egyelőre 2:0 ide.

morph on dear 2018.12.10. 16:42:11

@math0: Ha ennyire brutálisan szar világot hoztak létre a fehér keresztények, akkor érthetetlen miért akar fél Afrika meg az arab világ idejönni. Hát nem tudják, hogy a fehérek ilyen gonoszok és veszélyesek? :D

N. Barbie 2018.12.10. 16:42:46

@math0: Es harmadjara is letagadja, a pofam leszakad. :DD Igazi mintapeldanya vagy a szemellenzos nacilibsi fajtadnak, ami kenyes tema es megdonti a rozsaszin libsi almokat, azt siman ignoralod. :DDD

Es ne probalj maszatolni, angol, hivatalos statisztikakat linkeltem be.
A magyar resz a haverodnak szolt, aki akkora naci fajgyulolo, hogy a feherekre akar kenni 1000+ nemi eroszakot, mikor nem tudhatja, hogy valojaban mennyit kovettek el.

Hat akkor ennyi, nem varom meg, mig negyedszerre is letagadod. A kinos tenyekre egy szot sem tudtal irni. Ennyi a libsinaci erveles, Koszonjuk, hogy bemutattad es kirohogtetted magad. :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:42:56

@erkölcsi hulla:

X={x_1,x_2,...,x_n: sum{i=1}^{n}x_i=50 \and x_i \in {1,2} }, |X|=?

ha küldöd a megoldást, akkor nyertél egy belépőt a ki a jobb matematikából versenyre, addig te egy makimajom vagy, aki hülyébb az utolsó pakisztáninál is.

morph on dear 2018.12.10. 16:43:34

@math0: "ugyan még nem láttunk feketékről szóló statisztikát tőletek"

Fentebb idéztek párat, meg te is idézted a rape statisztikát, most meg szánalmasan hazudsz öreg :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:43:51

@N. Barbie: hazudsz, náci geci, nem linkeltél be statisztikákat. ennyit tud a büdös náci, ismételten, sorozatban csak hazudik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:44:25

@morph on dear: hazudsz, nem linkeltek statisztikákat.

Cycmen 2018.12.10. 16:44:26

@A Polgi: "Rasszista vagy, Igazi keleteurópai surmó."+

Az megvan, hogy a keleteurópai surmózás ugyanolyan raszizmus mint a küszöbmajmozás?
Hoppácska!
És hogy a felvilágosult fejecskédbe még egy kis fényt gyújtsak elmondom, hogy nyugateurópai találmány a rasszizmus,ők mívelték gyarmatosítás és rabszolgatartás közben, keleteurópában ennek nincsenek ekkora "hagyománya".

N. Barbie 2018.12.10. 16:44:37

@math0: "nők erőszakolásából és terrorizmusból egyetlen rassz van, amelyik mindkettőből jó: ezek a fehérek, és ráadásul keresztények"

Kar, hogy megint csak a pofad jar es bizonyitani semmit nem tudsz belole. Kizarolag a feherek elleni gyuloleted es nacisagod beszel beloled. Szegyelld magad naci! :DDD

seol 2018.12.10. 16:44:59

@N. Barbie:

Persze, persze, mindenhol niggerek és cigányok erőszakolnak, ott is, ahol nem élnek. (Plusz ugye a náci csürhe ráugrik minden nem fehér által elkövetett erőszakra, érdekes, hogy pár százaléka az összesnek, nemde?)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:45:44

@Cycmen: "a keleteurópai surmózás ugyanolyan raszizmus mint a küszöbmajmozás"

nem mivel az adott kelet-európai surmót egyedül surmózták le, és erre konkrétan okot adott. a küszöbmajmozás meg sorozatban volt, ok nélkül.

de ezt egy idióta náci nem fogja fel.

seol 2018.12.10. 16:48:17

@N. Barbie:

Onnan, te nagyon hülye, hogy össze tudom hozni a bejelentett nemi erőszakok számából és a becslésből, hogy mekkora hányadukat jelentik be azt, hogy kb. hány lehet. Matek, ne törődj vele, nagy varázslat. (Amúgy összesen 2000+ nem erőszak lehet évente Magyarországon.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:48:30

@N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci agy.

seol 2018.12.10. 16:49:23

@Cycmen:

Hát igen, Kelet-Európában nincs hagyománya a rasszizmusnak. :-D

morph on dear 2018.12.10. 16:50:04

@seol: "Persze, persze, mindenhol niggerek és cigányok erőszakolnak, ott is, ahol nem élnek. "

Nem, ott ahol nem élnek, ott nem.

"érdekes, hogy pár százaléka az összesnek, nemde?"

mint a matyika által beidézett statokból is látszik, a néger országokban jóval több az erőszak. Ahol meg keverten élnek, ott is arányaiban jóval több a néger bűnöző mint a fehér. Ja és ez persze a fehérek hibája valahogy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:50:11

@N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:50:43

@N. Barbie: @N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:51:17

@N. Barbie: @N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:51:49

@N. Barbie: @N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

morph on dear 2018.12.10. 16:52:12

@math0: "nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak"

Azért első három South Africa, Botswana meg Lesotho, ezekre gondol az ember először mikor a fehér keresztény országokra gondol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:52:40

@N. Barbie: @N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:53:23

@N. Barbie: @N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

seol 2018.12.10. 16:53:26

@morph on dear:

Jogos, ezek 'csak' keresztény országok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:53:53

@morph on dear: @N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:54:40

@morph on dear: hány dél afrikai, botswanai és leshotói terroistát ismersz?!

@N. Barbie: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

David Bowman 2018.12.10. 16:55:08

Pár ilyen kedves paki családot a szomszédodba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:55:11

@morph on dear: nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

N. Barbie 2018.12.10. 16:55:38

@math0: otodszorre is letagadja :DDD

Na figyelj fehergyulolo rasszista allat, erre mit lepsz, hatodszorra is letagadod? :DDD
en.wikipedia.org/wiki/Race_and_crime_in_the_United_Kingdom
Az idezett resz a "Race and Crime in London" cimszo alatt, ugy a cikk felenel talalhato. Referenciak a lap aljan, meg mielott azzal a szanalmas mentegetozessel jonnel, hogy wikire azt irhatnak amit akarnak (amugy meg nem, mert rovid uton torlik, de mindegy).

Na, akkor varom a magyarazkodast. Mutasd meg milyen a libsinaci becsulet, legalabb probald meg. Ne csak siman letagadd, mint eddig. :D

morph on dear 2018.12.10. 16:55:50

"terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/
"

Egy népességarányos stat is kéne mellé, hiszen ha 2x annyi "keresztény terrortámadás" (ez gyakorlatilag az IRA volt, és ennyi) is van mint muszlim, de közben a keresztények meg 10x annyian vannak, akkor de, a muszlimok a veszélyesebbek.

Hihetetlen milyen mentális gimasztikát mutattok itt be, csak be ne kelljen látni a nyilvánvalót.

morph on dear 2018.12.10. 16:57:03

@seol: de azért mikor a keresztény család szó elhangzik, biztos hogy egy botswanai családra gondolsz elsőnek? :D

seol 2018.12.10. 16:57:05

@morph on dear:

Tényleg? Érdekes, abból a statisztikából nekem az látszott, hogy vannak afrikai országok, ahol magasabb az arány, más afrikai országokban meg nagyjából a magyarnak megfelelő. (Ami nagyon fura, hiszen tudjuk, hogy Afrikában niggerül beszélő niggerek élnek.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 16:57:30

@morph on dear: az arabokat azért nem akarjátok beengedi, mert szerintetek terroristák, a feketéket azért nem, mert szerintetek nőket erőszakolnak.

ha viszont összedobjuk a kettőt és nem váltogatjuk a mércéket, mint ti, büdös nácik, akkor kiderül, hogy összességében azért a fehér keresztény ember az összesített sportágban tutira vezet.

nők erőszakolásában a fehér, "keresztény" országok elég jól állnak:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

terrorizmusból az európai fehér keresztények elkövetőként elég jól állnak:

www.statista.com/chart/4554/terrorist-attack-victims-in-western-europe/

ennyikeh, büdös náci, mindkettő szerepelt már, csak hazudozni tudsz, mert egy görény náci vagy.

morph on dear 2018.12.10. 16:57:49

fú látom a floodolás lett az új fegyver.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:00:02

@morph on dear: van népességarányos terrorista statisztikád Botswvanából, te náci seggfej?! nincs?! bazdmeg, akkor kúrjad továbbra is seggbe a kurva anyádat, és ne pofázz!

seol 2018.12.10. 17:00:09

@morph on dear:

Nem, a lányát évekig -- a felesége tudtával -- erőszakoló széljobbos magyaremberre és gyönyörű családjára.

David Bowman 2018.12.10. 17:00:11

@math0: "tény, hogy nem. nincsenek az emberi rasszok között alapvető különbségek olyan kis pár génes részletkérdéseken túl, mint bőrszín, meg szemszín, meg hajszín, meg laktózintolerancia, de ezekben is csak tendenciák vannak. ha sok génes emberi képességekről beszélünk, akkor nyilván incs, és nem is várható különbség. "
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/IQ_by_Country.png/471px-IQ_by_Country.png

morph on dear 2018.12.10. 17:00:37

@seol: Leginkább az látszik, hogy ugyan vannak olyan országok, ahol nem annyira rossz a helyzet, de azért elég szar. És ha SA-ban 100 erőszak jut 100k emberre évente, MO-n meg ugyanez 2.5, akkor az nem "kicsit rosszabb" hanem összevethetetlenül brutálisan szar. MO egyébként még Ausztriát is előzi.

seol 2018.12.10. 17:01:48

@morph on dear:

Ne feledd, hogy a szőke norvég férfiak a legveszélyesebbek!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:02:06

@morph on dear: várom a botswanai terroristák népességarányos statisztikáját, te náci seggfej!

erkölcsi hulla 2018.12.10. 17:02:57

@David Bowman: Ezt nem fogja elhinni, mert wikipédiára, bárki bármit feltehet. _D

morph on dear 2018.12.10. 17:03:20

@seol: de érted, eddig azon pattogtál hogy jáj a csúnya nácik mindig bezzeg azt a pár százalék feketét találják meg, akik erőszakolnak, most eg te pont ugyanezt csinálod.

Nem látod, hogy a statok alapján a náciknak kurvára igazuk van? Dehogynem látod, csak mindent elkövetsz,hogy ne kelljen látnod, mert annyira az értékrended ellen van. Ezt még valahol becsülöm is, de legalább magadnak valld be, hogy igazunk van. Nekem nem kell, én tudom anélkül is :D

David Bowman 2018.12.10. 17:03:53

Azt olvastam, de még nem néztem utána, hogy amerikában szín szerint is nyilvántartják az elkövetőket. Eszerint fekék egy évben 20E fehér nőt erőszakolnak meg. Visszafelé meg nullát.
Ez is alátámasztja azt a mért adatot, hogy minden szinű férfi szerint a fehér nők a legszebbek.

morph on dear 2018.12.10. 17:04:25

@seol: hát a kill/death arányuk valóban nekik a legjobb, ebből is látszódik hogy intelligensebbek :D

De ha tényleg ennyire veszélyesek a norvégok, akkor miért az afrikaiak mennek norvégiába, miért nem fordítva?

erkölcsi hulla 2018.12.10. 17:04:50

@math0:

MATH0, TE VAGY A KEDVENC LIBSINÁCIM ! <3 <3

Ha lenne egy nagy terráriumom, megtartanálak háziállatnak. :)

morph on dear 2018.12.10. 17:06:04

@math0: matyika vedd már észre hogy totál leépültél, csak zajt generálsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:06:45

@erkölcsi hulla: a dolog nem kölcsönös, te nem vagy a kedvenc büdös nácim, nem is tartok számon ilyet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:08:01

@morph on dear: "De ha tényleg ennyire veszélyesek a norvégok, akkor miért az afrikaiak mennek norvégiába, miért nem fordítva? "

De ha ilyen veszélyesek a migránsok, akkor miért a magyarok menekülnek migránsbefogadó országba százezrével, miért nem fordítva?!

seol 2018.12.10. 17:08:21

@morph on dear:

Tudom, leírom 100x, hogy ne gúnyolódjak idiótákkal.

Egyébként az említett ügyben nem a konkrét dolog volt a legfélelmetesebb (mert mindenhol vannak ilyen állatok), hanem az, hogy a széljobbos csürhének -- amely, ha barna bőrű lett volna az elkövető, gyűlt volna lincselni -- nemcsak nem volt különösebb baja a dologgal, de az áldozat még kapta is a fenyegetéseket, amiért felnyomta apucit. De más ügyekben is kiderült már, hogy van a jó erőszak és van a rossz azon a környéken.

N. Barbie 2018.12.10. 17:08:44

@N. Barbie: @math0: Jellemzo a beteges hazudozo aljadek fajtadra, hogy telepakoljak az orszagokat szinesekkel, majd az altaluk elkovetett, jelen esetben nemi eroszakokat meg a befogado nemzet nyakaba varrod te gusztustalan senkihazi.

A bizonyitek a sajat linkedben van.
Magyarorszag, Romania, Bulgaria 100e fore 2-4 eroszak (es ebbol is a nagy resze ciganyok)
Finnorszag, Svedorszag, Norvegia (telepakolva negrokkal, muszlimokkal) 20 es 60 kozott.
Akkor hogy is van ez, a feherek egyik orszagban alig eroszakolnak, a masikban meg tomegsport? Na ne nevettesd ki magad.
Vilagosan latszik az is, hogy meredeken emelkedett ezen orszagokban a szam 2004-ota, tehat mikor megjobban felgyorsult a migrik beengedese. mert azt meg ne probald nekem bemeselni, hogy a feher svedek 2004-ben 100e fore 25 not eroszakoltak, ropke 6 ev mulva meg mar 63-at es, hogy ennek nincs koze a kozben szazezerszam beengedett migrikhez inkabb.

Hat ennyi lebuktatni a beteges hazudozo libsit. :DDDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:09:05

@morph on dear: "De ha tényleg ennyire veszélyesek a norvégok, akkor miért az afrikaiak mennek norvégiába, miért nem fordítva? "

De ha ilyen veszélyesek a migránsok, akkor miért a magyarok menekülnek migránsbefogadó országba százezrével, miért nem fordítva?!

Már megint sikerült két centiről pofán fosnod magad, te büdös náci, debil!

seol 2018.12.10. 17:10:22

@morph on dear:

Á, ha fehérek gyilkolásznak az kicsit(?) még imponál is, ugyi? És akkor azt kéred számon, más miért nem a te idióta logikádat használja? :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:10:46

@David Bowman: "In the 2002 book IQ and the Wealth of Nations, and IQ and Global Inequality in 2006, Richard Lynn and Tatu Vanhanen created ESTIMATES of average IQs for 113 nations. "

en.wikipedia.org/wiki/Nations_and_intelligence#Lynn_and_Vanhanen

tehát nem, ezek nem IQ mérések!

dehát az analfabéta, náci idióta nem tud olvasni, ezért náci.

David Bowman 2018.12.10. 17:10:47

@math0: Fordítva is mennek, csak nem élősködni, még csak nem is dolgozni, hanem napozni. Kenyában pl egész olasz és angol városrészek vannak.

morph on dear 2018.12.10. 17:11:11

@math0: Hát mert a nyugati országok még mindig jobbak, a migrik ellenére is, mint MO. És ez egy darabig így is marad. A trend viszont az, hogy a különbség egyre kisebb, többek közt azért is mert a nyugati országok egy része lábon lőtte magát a migrikkel.

David Bowman 2018.12.10. 17:12:25

@math0: Milyen jól eldöntötted két perc alatt. Keresd csak meg az eredeti cikket, és olvasd el a módszertant.

N. Barbie 2018.12.10. 17:14:24

@seol: "Nem, a lányát évekig -- a felesége tudtával -- erőszakoló széljobbos magyaremberre és gyönyörű családjára."

Jaj mar megint a szanalmas tereles, tudok 1 darab (vagy 5, tokmindegy) peldat arra, hogy feher "szeljobbos magyarember" is eroszakolt, akkor az maris megdonti az altalanos aranyokat.
Hat hogyne. Eskuszom mar nekem kellemetlen ez a szanalmas mentegetozesed az elmebeteg haveroddal egyutt.
Amikor csak mocskos hazudozasokkal, ferditesekkel meg csusztatasokkal tudtok operalni az allaspontotok vedelmeben, akkor talan nem az allaspontod a rossz, nem pedig mindenki mas naci? Esetleg?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:14:49

@N. Barbie: aha, tehát azokban az országokban, ahol van 0-7% muszlim vagy arab, ott őket okolod az erőszakért. emellett azokban az országokban, ahol 100% a muszlim/arab, ott kb nulla a nemi erőszakok aránya. logikus.

mindegyik náci azért náci, mert olyan idióta, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:15:50

@N. Barbie: az általános arány, hogy muszlim/arab országokba nagyjából nulla a nemi erőszakok aránya. ennyikeh, hazudós náci. ne ugrálj általános arányokról!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:16:31

@David Bowman: "In the 2002 book IQ and the Wealth of Nations, and IQ and Global Inequality in 2006, Richard Lynn and Tatu Vanhanen created ESTIMATES of average IQs for 113 nations. "

en.wikipedia.org/wiki/Nations_and_intelligence#Lynn_and_Vanhanen

tehát nem, ezek nem IQ mérések!

dehát az analfabéta, náci idióta nem tud olvasni, ezért náci.

morph on dear 2018.12.10. 17:16:50

@seol: igen, a fehérek valóban több ésszel gyilkolnak, emiatt veszélyesebbek, ha bekattannak. Ez eddig sem volt titok. De mégis a négeres országok a szarok, nem a fehérek. Ezt meg képtelen vagy belátni, vagy felhozol szélsőséges példákat, mindent elkövetsz hogy ne kelljen a nagy képet meglátni.

Hungryhorse 2018.12.10. 17:18:09

@maxval balcán bircaman: nem keverem.

A rasszizmus is egyfajta általánosítás, mely jelen van minden rassznál és olyan tulajdonságok alapján különböztet meg rasszokat, melyek nyilvánvalóak (bőrszín, fizikai antropológiai jellemzők stb.), és/vagy nem nyilvánvalóak, de nemzedékek tapasztalatain alapulnak (kultúrantropológiai jellemzők).

Emberi faj pedig egy van a tudomány szerint (bár én néha kétlem amikor feltűnik itt a nácizó ballibbant kommandó).

Önvédelem pedig valóban lehetséges rasszon belül is, de a rasszon belüliekkel kapcsolatos rasszizmus már sajátos újmarxista probléma...

Sőt.
Családon belül is lehetséges önvédelem, rasszizmus azonban csak rasszkeveredés (rontás) esetében szokott felmerülni, mint most a brit királyi család halott ágánál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:18:23

@morph on dear: "Hát mert a nyugati országok még mindig jobbak, a migrik ellenére is, mint MO. "

köszönjük. mondom, pofán fostad magad. akkor ennyit Orbnisztánról, és ennyit a kérdésedről, hogy miért mennek a migrik Norvégiába. máskor ne tegyél fel buta kérdéseket, illetve meg tudod te azokat válaszolni magad is, ne engem fárassz azzal, hogy kitapossam belőled, büdös náci!

David Bowman 2018.12.10. 17:19:00

A liberátorok vagy száz éve dolgoznak olyan IQ TESZTEN, amin a fekák megközelítenék a fehéreket. Vagy mondjuk a mongolokat. Eddig ez nem járt eredménnyel.
Azt hiszem, ez áll a vágyaikhoz a legközelebb:
notpoliticallycorrect.me/2017/09/05/worldwide-iq-estimates-based-on-education-data/
Sok kedves néger szomszédot.

morph on dear 2018.12.10. 17:19:04

" az általános arány, hogy muszlim/arab országokba nagyjából nulla a nemi erőszakok aránya."

priceless

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:20:02

@Hungryhorse: "nemzedékek tapasztalatain alapulnak"

a nemzedékek tapasztalata igen sok esetben hülyeség, ezért soha nem érdemes megbízni benne, ha nincs tudományos igazolása! például nemzedékek tapasztalata volt az, hogy a mosakodás egészségtelen. hülye, kerestény nemzedékek tapasztalata.

David Bowman 2018.12.10. 17:20:06

A rasszizmus évezredek tapasztalata.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:21:14

@David Bowman: ott van a linked nevében is, hogy "ESTIMATES". de te, az idióta náci nem fogod fel, hogy az ESTIMATES azt jelenti, hogy NEM MÉRÉS. nem tényleges adat. nem tény.

morph on dear 2018.12.10. 17:22:08

@math0: Már bocs, de ez hol pofán fosás? Mindenki tudja, hogy Németo vagy Norvégia jelenleg gazdagabb mint MO. Ezért is szeretnek odamenni a magyarok. Én ugyan azt is gondolom, hogy pár tíz éven belül inkább ilyen francia/spanyol szint lesz ott is, de most még nincs az.

Te viszont azzal érveltél, hogy a keresztények, fehérek nagyon veszélyesek, viszont ez egyáltalán nem magyarázza, hogy akkor miért szeret fél Afrika ott héderelni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:22:24

@David Bowman: "A rasszizmus évezredek tapasztalata. "

a pottyantós wc is. hazsnálj pottyantós vécét! megérdemled, te náci idióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 17:25:14

@morph on dear: "Mindenki tudja, hogy Németo vagy Norvégia jelenleg gazdagabb mint MO. Ezért is szeretnek odamenni a magyarok."

"Te viszont azzal érveltél, hogy a keresztények, fehérek nagyon veszélyesek, viszont ez egyáltalán nem magyarázza, hogy akkor miért szeret fél Afrika ott héderelni. "

ugyanazért, mint a magyarok.

de most komolyan, leírod a hozzászólásban a magyarázat arra, amire kéred és hiányolod a magyarázatot.

te egy olyan elmebeteg debil, Down kóros idióta vagy, aki két bekezdést nem tud összetenni a saját kommentjében. ezért vagy náci,. mert ti ilyen idióták vagytok. mind. egytől egyig. a magyar társadalom leghülyébb alja vagytok.

seol 2018.12.10. 17:28:28

@N. Barbie:

Hát igen, milyen meglepő, hogy a félanalfabéta idióta még a gúnyt se tudja felismerni.

David Bowman 2018.12.10. 17:29:13

@math0: Keresd meg a cikkben a mért adatokat. Az egész lakosságot amúgy elég nehéz lenne letesztelni, úgyhogy muszáj a mért adatokból extrapolálni.

Cycmen 2018.12.10. 17:30:05

@seol: @math0: Látom ha az ember ír valamit, akkor beindul a libbant hülyeségspirál érdemi érvek nélkül. Ez a rasszizmus a nyugat problémája, hiába próbálják exportálni keletre, hiába tesznek vezető pozíciókba disznégereket, díszpakisztániakat, ez csak politika, az egyszerű polgárok másképp látják ezt, csak esetleg nem vallják be. A legjobb példa a buzi németek, fosnak a zsidóktól, a migránsoktól, hogy nehogy rasszistáknak tűnjenek, de a kelet európai jövevényekkel a lábukat törlik.

seol 2018.12.10. 17:30:42

@morph on dear:

Bizonyos "négeres" országok szarok. Máshol meg "fehéres" országok szarok. Szintén máshol meg "sárgás" országok szarok.

David Bowman 2018.12.10. 17:31:03

@math0: Volt, de összedőlt. Kell is egy újat csinálnom, vész esetére. Addig se legyél kirekesztő a tigrisekkel, és simogasd meg őket. Vagy csak költözz Nagybörzsönybe.

seol 2018.12.10. 17:32:15

@Cycmen:

Elnézést, komolyan érveket szerettél volna arra, hogy "Kelet-Európában nincs hagyománya a rasszizmusnak"? :-D Hát ezt mondd a vergődés helyett!

David Bowman 2018.12.10. 17:32:42

@morph on dear: A Tunéziai éjszaka c. filmet ajánlanám.

morph on deer 2018.12.10. 17:34:04

@David Bowman:
“Tegyük be a szándékos emberölések térképét?”

De tudod, mi a legszebb?
Öngyilkosságból meg verjük a legtövbb egyéb nációt, tehát a “gyilkosság” általi halál nem hiszem, hogy sokkal kevesebb.
:(
Csak mi előzékenyen és nagyvonalúan saját hatáskörünkben ”megoldjuk”.

A lényeg az, hogy igaz, hogy fogyunk, de legalább nem szinesbőrű muszlimok ölnek bennünket, hanem igazi magyar kéz által halunk..!
Mindjárt más, hát nem?

Cycmen 2018.12.10. 17:38:41

@seol: Nem várok semmit, pláne tőled meg a matyitól, már beáraztalak benneteket.

N. Barbie 2018.12.10. 17:38:56

@math0: Nem libsinacikam, en nem okolok senkit, en vilagos kovetkezteteseket vonok le statisztikakbol. Merthogy tudok ilyet, nem nehez. te is fogjal ossze ugy 20-30 hasonlo ertelmi kepessegu libsinaci haveroddal es osszesen talan kepesek lesztek statisztikai adatokat olvasni.
Az meg, hogy full arab diktaturakbol mennyire hiteles adatok is jonnek, na ne nevettesd ki magad meg jobban. :)
Vagy az is tok hiheto, hogy Kenyaban vagy Ugandaban kb. a magyar szint, ketto korul van, ket orszaggal odebb, ugyanolyan muveletlen afrikai orszag Botswanaban meg mar 93. hat tenyleg tok hiteles adatok lehetnek, olyan, mint az arab orszagokbol.

seol 2018.12.10. 17:40:28

@Cycmen:

Seggfájós vergődés it is then. :-D A sértődős barmok a legjobbak.

David Bowman 2018.12.10. 17:41:53

@morph on deer: Cigók által halunk, ha már itt tartunk. Az öngyilkosság meg hogy jön ide?

seol 2018.12.10. 17:44:13

@N. Barbie:

Nagyon bájos ám, amikor félanalfabéta kelet-európai retardáltak műveletleneznek... :)

(És ne mondd el senkinek, de lehet, hogy két ország nem lesz teljesen egyforma attól, hogy mindkettőben négerek/fehérek laknak. Jó, neked jó lesz így is, még a végén megerőlteteted magad.)

seol 2018.12.10. 17:45:35

@David Bowman:

Idén már kiirtottak minket megint, vagy csak karácsonyra lesznek készen?

N. Barbie 2018.12.10. 17:46:58

@math0: "a nemzedékek tapasztalata igen sok esetben hülyeség, ezért soha nem érdemes megbízni benne, ha nincs tudományos igazolása! például nemzedékek tapasztalata volt az, hogy a mosakodás egészségtelen. hülye, kerestény nemzedékek tapasztalata. "

Aha, mar megint a szanalmas osszemosasi kiserlet. Tehat nemzedekek tapasztalata, hogy ne probalj pitbullal vagy merges kigyoval jatszadozni, mert konnyen beledoglesz, az hulyeseg. Nem pedig tapasztalaton alapulo teny. Ugyanigy sok szaz ev tapasztalata minden orszagban, hogy ne allj meg ha cigany vagy feka ker egy kis aprot vagy tuzet, mert konnyen az ertekeidtol megszabaditva, kessel a gyomrodban talalod magad, az is hulyeseg, nem pedig tapasztalat.
Hogyne, az elborult libsinaci elmekben, esetleg.

seol 2018.12.10. 17:50:24

@N. Barbie:

Hát igen, már a 17. században tudták, hogy ha nigger tüzet kér, akkor csak a telefonod akarja.

N. Barbie 2018.12.10. 17:52:27

@seol: "hogy a félanalfabéta idióta még a gúnyt se tudja felismerni. "
Ez lennel te? Tudjuk, nem kell reklamoznod.

seol 2018.12.10. 17:54:20

@N. Barbie:

Látom, nem csak értelmileg rekedtél meg a 12 évesek szintjén. :-D

Hungryhorse 2018.12.10. 17:54:25

@kodacx: a niggerek földje pontosan ugyan olyan szabad préda volt a középkor végétől, mint bárki másé, az indiánoktól, inuitoktól a karibi őslakosokon át a délamerikai népeken át Afrika és Ausztrália kőkorszakbéli törzseiig.

Senkit nem érdekelt egy alacsony rendű, primitív nép egészen az újmarxista tombolásotokig.

Olyannyira nem, hogy vagy kipusztították őket, hirmondó nélkül, vagy átnevelésnek és eugenikai beavatkozásoknak vetették alá őket, Ausztráliától, Kanadáig, egészen a hetvenes évek elejéig.

A feltöretlen dél-afrikai szűzföldek senkié nem voltak, leginkább nem azoké a niggereké nem, akik se szántani, se aratni nem tudtak. Mellesleg nem is akartak évezredeken át, mert azt ették, amit találtak, vagy amit elejtettek.

Tehát hazudozhatsz itt bármit, a fel nem fedezett bányák, meg nem művelt földek, erdők nem a retardált niggerek tulajdonában voltak.
Dél-afrikában, Zimbabwéban, Namíbiában jórészt ma sincsenek, mert, nincs bíróság a Földön, ami a nigger rablást, erőszakot és tömeggyilkosságokat elismerje jogalapnak, hiába gyilkolták le, üldözték el a fehér farmereket.

A primitív afrikai erőszak eredménye jól ismert: éhezés, nyomor, aids, fegyveres erőszak, káosz, anarchia.
Erre képesek 400 évnyi "tanulás" után is.

Te pedig ennek örülsz és azt okádod ide:
"NEM GONDOLTÁK, hogy ezt egyszer majd meg fogják esetleg szívni?!?!"
Nem.
Nem gondolták, Afrika legfejlettebb legszervezettebb gazdaságát hozták létre kemény munkával.
Azt gondolták, hogy a magadfajták gazdasági és politikai embargójával kikényszerített demokratikus változások egy új békés korszakot nyitnak a hazájukban.
Nem jött össze.
Lecsúszás van és törvénytelenség:
24.hu/kulfold/2015/09/29/del-afrika-haborus-ovezette-valt-annyi-a-gyilkossag/

N. Barbie 2018.12.10. 17:56:23

@seol: Az meg bajosabb, mikor a libsinaci mentegeti a muveletlen afrikajat, ahonnan mas nem jott eddig, max. AIDS, de az emberiseg szamara hasznosithato talalmany, na az egy darab se.
Szoval igen, egesz afrika egy muveletlen terroristakepzo es migribolcso. Ez teny. Lehet rajta megsertodni, de akkor is az marad. Igy meg teljes joggal furcsalhatom, ha az egyik kokorszakba elo muveletlen afrikai orszagba 95/100e a megeroszakoltak szama, ket kokorszaki muveletlen orszaggal odebb meg 2. Bocs, hogy mesekben nem hiszek.

Hungryhorse 2018.12.10. 17:57:09

@seol: A távdiagnózisod nem csak szánalmas, hanem téves is.
Összekeversz apáddal.
Ez hiba.
Nem is kicsi.

seol 2018.12.10. 18:02:37

@N. Barbie:

Hát igen, ki hitte volna, hogy egy szót se fogsz fel abból, amit írok. :-D Vagy bármiből -- de az, ahogy fitogtatod végtelen műveletlenséged és ostobaságod, már-már lenyűgöző.

Mondjuk azt sosem értettem, hogy a náci csürhe, amelyet még egy kőkorszaki törzs is kiröhögne, annyira buta, miért érzi fontosnak, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy _szigorúan más_ 'fehér emberek' milyen sokat értek el. Nem épphogy sokkal kínosabb így retardált véglénynek lenni?

seol 2018.12.10. 18:03:36

@Hungryhorse:

Ésbazmeg, a szerencsétlen jólmegmondta. Jól van, fekszik, csendben hörög.

N. Barbie 2018.12.10. 18:03:47

@seol: "Hát igen, már a 17. században tudták, hogy ha nigger tüzet kér, akkor csak a telefonod akarja. "

Hogy klasszikust idezzek: Látom, nem csak értelmileg rekedtél meg a 12 évesek szintjén. :-D
Oriasi ervelest futottal megint, ja, csak a szokasos semmitmondo trollkodas. De azert te osztod az eszt szellemi kepessegekbol. :D

A haverodnak @math0: masodjara is belinkeltem a hivatalos angol statisztikakat a niggerbunozesrol. Eloszor 5x letagadta hogy beirtam volna, majd a masodikra mar nem is reagalt. Ennyit tud a libsinacija.
Felolem te is megmagyarazhatod, mint oriasi szellemi kepessegu libsinaci, hogy akkor hogy is van ez a dolog. Angliaban is elnyomjak szegenykeket meg szegregaljak, igy kenyszeritve oket fegyveres bunozesre meg eroszakra? Hmm? Naluk is beveted a szanalmas deviansmentegeteseidet? Nem lenne szep, ha a fejlett nyugaton is a magyar mentegetozesekkel jonnel. Tehat?

seol 2018.12.10. 18:05:34

@N. Barbie:

Hát igen, azt sem fogod fel, hogy miért gúnyolnak éppen, nemde? :-D Van pár hívószó, azok mindenhova jók.

N. Barbie 2018.12.10. 18:05:41

@seol: Mondtam mar oreg, szallj le a magas lorol, mert nincs semmi alapod okosabbnak kepzelni magad is barkinel is. Egy epkezlab magyarazatod nem volt eddig semmire, ami elhangzott itt az utobbi orakban. Csak a ketszavas ontelteskedesek. Mert az aztan valami.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:07:25

@Hungryhorse:

"A primitív afrikai erőszak eredménye jól ismert: éhezés, nyomor, aids, fegyveres erőszak, káosz, anarchia."

amikor az idióta, náci agyhalott az afrikaiak primitív erőszakáról beszél, de ugyanabban a kommentben, előtte maga ismerte el a fehér gyarmatosítók sokkal durvább, primitív erőszakát:

"Olyannyira nem, hogy vagy kipusztították őket, hirmondó nélkül, vagy átnevelésnek és eugenikai beavatkozásoknak vetették alá őket, Ausztráliától, Kanadáig, egészen a hetvenes évek elejéig."

te hülyébb vagy a leghülyébb afrikainál. pontosan ezért vagy náci.

seol 2018.12.10. 18:08:28

@N. Barbie:

Egyértelműen az én hibám (és a niggereké értelemszerűen), hogy képtelen vagy magyar mondatokat értelmezni. Egyébként meg szó szerint ugyanazokat a baromságokat hajtogatod, mint a többi szintén egyéniség retardnáci, szóval biztos nagy szükség van a százötvenezredik cáfolatra is.

Hungryhorse 2018.12.10. 18:09:20

@math0: ezt pottyanntós WC technológiát propagáld a paki és indiai barátaidnak (összefoglaló néven küszöbmajmok), ott még az utcára szarás dívik, bár atommal alaposan fel vannak fegyverkezve az usa és a demokraikus világ kettősmércéjének nagy győzelmeként.
www.life.hu/drlife/20130422-uj-noi-mozgalom-jott-letre-indiaban-az-elheto-es-higienikus.html

A pottyantósra van állami akció, de kicsi a penetráció, mert az utcára szarni arrafelé kényelmesebb.
Sok sikert!

Cycmen 2018.12.10. 18:09:47

@seol: A sértődős barmok a legjobbak.

Húúúú bazzmeg, nagyon megsértettél, tiszta idegbe jöttem, bár nem láthatod, de hidd el hogy most nagyon csúnyán nézek!

Hungryhorse 2018.12.10. 18:10:42

@seol: nem otthon vagy majom, anyádnak vezényelj te barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:10:54

@N. Barbie: "ha, mar megint a szanalmas osszemosasi kiserlet. Tehat nemzedekek tapasztalata, hogy ne probalj pitbullal vagy merges kigyoval jatszadozni, mert konnyen beledoglesz"

ott volt, hogy amennyiben a tudomány nem igazolja vissza. a mérges kígyók tudományos cáfolatát tudnád linkelni, te náci idóta fasz?!

és neked is: te akkor használj pottyantós vécét, te nemzedékek tapasztalata, idióta, náci fasz!

N. Barbie 2018.12.10. 18:11:27

@seol: Kik gunyolnak?Ket vitakeptelen libsinaci? Na ne rohogtess mar, hol erdekel ez engem, hol szamit az, hogy ket libsi orak ota nem tud kiizzadni magabol 2 ertelmes mondatot a qrva kellemetlen es kinos, a rozsaszin alomvilagukat pofan csapo tenyek aradatara, es az ertelmes valaszok helyett csak az egyiknel beakadt a nacizo lemez, a masiknal meg az ontelt felsobbrendut eljatszo lemez? Jo vicc.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:14:19

@N. Barbie: te a statisztikákat úgy magyarázod félre, ahogy a náci előítéleted akarja. az egyik adatot elhiszed, a másikat nem, az egyiket az arabokkal "magyarázod", de a full araboknál más "magyarázatot" találsz.

ennyi erővel azzal is jöhetnék, hogy minden országban a magyarok erőszakolnak meg minden nőt. és kivétel nélkül keresztények. egyes adatokat persze elferdítenek, de a valós erőszakolásokat mind magyarok követik el.

N. Barbie 2018.12.10. 18:15:00

@seol: "Egyébként meg szó szerint ugyanazokat a baromságokat hajtogatod, mint a többi szintén egyéniség retardnáci"

Ha ugyanazokkal az alap tenyekkel, adatokkal, statisztikakkal is a foldbe dongolhetem a libsinaci fajtad legbolkapott meseit, akkor minek is kene masikat keresnem, mikor meg ezeket a regi "baromsagokat" (ertsd. a libsi alomvilagot nagyon csunyan erinto tenyeket) se tudtad megcafolni?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:16:17

@David Bowman: "Volt, de összedőlt. Kell is egy újat csinálnom"

akkor maradjunk is ennél! te csak építsd a pottyantós vécédet, amíg nem pofázol, és nem okozol kárt, addig így vagy a táradalomnak leghasznosabb! másra nem vagy jó!

Hungryhorse 2018.12.10. 18:17:05

@math0: a két cselekvéssor között eltelt párszáz év.
Van akiknek sikerült ez alatt az idő alatt fejlődniük, van akiknek nem.
Találd ki melyik nép lépett előre az űrkorszakba és melyik maradt a korai középkor szintjén társadalmilag.
Nyertél: a küszöbmajmoké.

Az eugenika és a szaporodásuk kordában tartása, a nevelésük nem hozott sok eredményt, ha ugyan azt nem számítjuk eredménynek, hogy olyan szaporák, mint a nyulak és az oxbridzsben képzett "elitjük" ugyan úgy leszarja őket, mint a déd- és üknagyapáik, amikor eladták őket rabszolgának, vagy ünnepnapokon agyonverték őket és megették vacsorára.

A nácizást pedig nyugodtan befejezheted, mert leszarom.
Veled együtt te szerencsétlen agyhalott.

N. Barbie 2018.12.10. 18:18:47

@math0: "ott volt, hogy amennyiben a tudomány nem igazolja vissza. a mérges kígyók tudományos cáfolatát tudnád linkelni"

En irtam olyat, hogy annak van tudomanyos cafolata? Ja, nem, csak a szokasos libsinaci szalmabab erveles, megcafolom, amit a masik nem is mondott. jellemzo az ostoba fajtadra.

De ha mar ugy, akkor kerhetnem az altalam linkelt hivatalos angol rendorsegi statisztikak tudomanyos cafolatat, vagy amennyiben nincs ilyened, akkor vegre elismered, hogy nem tudod megcafolni oket, igy a kb. tizedik ilyen iranyu kerdesem, es ugyanilyen szamu menekulesi/terelesi kiserleted utan te szerencsetlen nimand libsinaci?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:22:28

@Cycmen: neked nincsenek érveid. a rasszizmus, a homofóbia és az abortuszellenesség is Kelet-Európa problémája. ahogy írtad, az EGYSZERŰBB emberek problémája. nyugaton a emberek valóban toleránsabbak.

mandiner.hu/cikk/20181030_kutatas_toleransabb_europa_nyugati_resze

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:23:34

@N. Barbie: "En irtam olyat, hogy annak van tudomanyos cafolata? "

ha nincs, akkor nem ellenpélda, mert én írtam ilyen kikötést. akkor te nem érveltél, mellébeszéltél, idióta nácikám!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:24:23

@N. Barbie: "altalam linkelt hivatalos angol rendorsegi statisztikak"

nem linkeltél, hazudsz náci! 23. esetben hazudsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:26:24

@Hungryhorse:

"a két cselekvéssor között eltelt párszáz év.
Van akiknek sikerült ez alatt az idő alatt fejlődniük, van akiknek nem."

I VH, II VH. Észak-Írországi terrorizmus, boszniai népirtás. tényleg sikerült felnőni?! mikor, te náci idióta?!

Willkommenskultur 2018.12.10. 18:30:34

@math0: "a rasszizmus, a homofóbia és az abortuszellenesség is Kelet-Európa problémája"

kinek problema hogy nincs eleg feka a sarkon aki melegseget felvallalja? nekem nem

N. Barbie 2018.12.10. 18:31:42

@math0: Jahogy meg mindig ott jarsz, hogy letagadod, ketszeri belinkeles utan is. Ennyi vagy ostoba libsinaci. A fajtad tipikus peldanya vagy. :D

na mentem haza, nem vesztegetek tobb idot rad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:34:19

@N. Barbie:

1) Hallottunk tőletek sok náci előítéletet. Hogy A országban, vagy A népnél, vagy A vallásban ez és ez van.
2) Igazoló statisztikát erre tőletek nem kaptunk.
3) Mi hoztunk statisztikákat, az számotokra lesújtó olt.
4) Erre persze megcsináltátok azt a görénységet, hogy úgy magyaráztátok, hogy a statisztika egyik feléért az arabok felelősek, a másik, ellenkező előjelű része meg hamis. Ja, hát így mindent ki lehet "magyarázni".

de végül, a legfontosabb:

5) Tegyük fel, hogy te magyar állampolgárként elmész mondjuk A országba, ott akarsz nyaralni, vagy oda akarsz költözni. És A ország azt mondja, hogy A országban az X statisztika 2-3%-kal magasabb, vagy alacsonyabb, ezért nem mehetsz nyaralni, illetve nem költözhetsz oda.

Ugye milyen náci görénység?!

Na, ilyen náci görények vagytok ti. Illetve ti még ennél is görényebbek vagytok, mert még statisztikátok sincs.

Én remélem, hogy lesz még ilyen görénységben részetek az életben, sok, mert megérdemlitek. Ti iszonyatosan idióták és görények vagytok ugyanis.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:34:52

@N. Barbie: 23-szor hazudtál erről, görény náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:35:26

@Hungryhorse :

1) Hallottunk tőletek sok náci előítéletet. Hogy A országban, vagy A népnél, vagy A vallásban ez és ez van.
2) Igazoló statisztikát erre tőletek nem kaptunk.
3) Mi hoztunk statisztikákat, az számotokra lesújtó olt.
4) Erre persze megcsináltátok azt a görénységet, hogy úgy magyaráztátok, hogy a statisztika egyik feléért az arabok felelősek, a másik, ellenkező előjelű része meg hamis. Ja, hát így mindent ki lehet "magyarázni".

de végül, a legfontosabb:

5) Tegyük fel, hogy te magyar állampolgárként elmész mondjuk A országba, ott akarsz nyaralni, vagy oda akarsz költözni. És A ország azt mondja, hogy A országban az X statisztika 2-3%-kal magasabb, vagy alacsonyabb, ezért nem mehetsz nyaralni, illetve nem költözhetsz oda.

Ugye milyen náci görénység?!

Na, ilyen náci görények vagytok ti. Illetve ti még ennél is görényebbek vagytok, mert még statisztikátok sincs.

Én remélem, hogy lesz még ilyen görénységben részetek az életben, sok, mert megérdemlitek. Ti iszonyatosan idióták és görények vagytok ugyanis.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:35:55

@morph on dear: 1) Hallottunk tőletek sok náci előítéletet. Hogy A országban, vagy A népnél, vagy A vallásban ez és ez van.
2) Igazoló statisztikát erre tőletek nem kaptunk.
3) Mi hoztunk statisztikákat, az számotokra lesújtó olt.
4) Erre persze megcsináltátok azt a görénységet, hogy úgy magyaráztátok, hogy a statisztika egyik feléért az arabok felelősek, a másik, ellenkező előjelű része meg hamis. Ja, hát így mindent ki lehet "magyarázni".

de végül, a legfontosabb:

5) Tegyük fel, hogy te magyar állampolgárként elmész mondjuk A országba, ott akarsz nyaralni, vagy oda akarsz költözni. És A ország azt mondja, hogy A országban az X statisztika 2-3%-kal magasabb, vagy alacsonyabb, ezért nem mehetsz nyaralni, illetve nem költözhetsz oda.

Ugye milyen náci görénység?!

Na, ilyen náci görények vagytok ti. Illetve ti még ennél is görényebbek vagytok, mert még statisztikátok sincs.

Én remélem, hogy lesz még ilyen görénységben részetek az életben, sok, mert megérdemlitek. Ti iszonyatosan idióták és görények vagytok ugyanis.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 18:41:09

@David Bowman: 1) Hallottunk tőletek sok náci előítéletet. Hogy A országban, vagy A népnél, vagy A vallásban ez és ez van.
2) Igazoló statisztikát erre tőletek nem kaptunk.
3) Mi hoztunk statisztikákat, az számotokra lesújtó olt.
4) Erre persze megcsináltátok azt a görénységet, hogy úgy magyaráztátok, hogy a statisztika egyik feléért az arabok felelősek, a másik, ellenkező előjelű része meg hamis. Ja, hát így mindent ki lehet "magyarázni".

de végül, a legfontosabb:

5) Tegyük fel, hogy te magyar állampolgárként elmész mondjuk A országba, ott akarsz nyaralni, vagy oda akarsz költözni. És A ország azt mondja, hogy A országban az X statisztika 2-3%-kal magasabb, vagy alacsonyabb, ezért nem mehetsz nyaralni, illetve nem költözhetsz oda.

Ugye milyen náci görénység?!

Na, ilyen náci görények vagytok ti. Illetve ti még ennél is görényebbek vagytok, mert még statisztikátok sincs.

Én remélem, hogy lesz még ilyen görénységben részetek az életben, sok, mert megérdemlitek. Ti iszonyatosan idióták és görények vagytok ugyanis.

kodacx 2018.12.10. 18:57:00

@Hungryhorse:
Mi van az én ÚJMARXISTA TOMBOLÁSOMMAL?!?!
MEG MIT HÁNYOK ÉN?!?!
MEG MINEK ÖRÜLÖK?!?!
MEG MILYEN A MAGAMFAJTA?!?!?

Mit tudsz te rólam, te, , te mattban álló sötét paraszt?!?!
ISMERJÜK EGYMÁST?! Nem!
Tudod, hogy én megjártam Afrikát?!?
Több tapasztalatom van az arabokról, iszlámról, primitív népekről, mint neked, te agyhalott zombisperma!
Arról nem is beszélve, hogy nyilvánvalóan hülye vagy, mint a segg, vagy egy tudatosan ferdítő náci, mert pld. Afrikában VOLTAK szervezett királyságok, birodalmak, fejlett törzsek...akiknek a nagy része éppen hogy a fehér gyarmatosítás, vagy az azáltal előidézett népességmozgásoknak esett áldozatul.
Ebből kettőt, a Szvázik és a Zuluk maradékát éppen hogy a búrok és az angolok verték szét...
Na pás, te hypermagyar díszjunhumhabfoszlány!

Hungryhorse 2018.12.10. 19:12:54

@kodacx: higgadj le seggfej.
Leszarom, hogy a világ melyik kloakájában merültél alá, a primitív személyeskedéseddel együtt.
Ez téged minősít, nem engem.
Azt cáfold, amit leírtam, ne a marhaságaidat told ide a kőkorszakbéli nigger birodalmakról, amiket szintén magasról leszarok.

Miért?
Mert:
Primitívek voltak.
Gyengék voltak.
Nem szerettek és nem is tudtak dolgozni.
Nem tudtak harcolni.
Elbuktak, aki arra járt, portugál, belga, francia, holland, angol, arab, német, olasz, az leverte őket, mint a vak a poharat.

Mi változott?
Semmi.
Nem tudnak és nem is szeretnek dolgozni.
Harcolni csak a saját népük ellen tudnak, két századnyi légiós, vagy zsoldos lever egész országokat.
Primitívek ma is, nem tanultak semmit, nem fejlődtek semmit.
Éheznek, szaporodnak, mint a nyulak, gyilkolják egymást, meglopják egymást.

Olyan primitívek pont, mint te, akinek a nácizásig terjed a két agysejtje, miközben eszét veszti a küszöbmajmok iránti rajongástól.
Takarodj közéjük.
Ez itt nem az ő országuk és nem is a rajongóiké.
Szerencsére.

Hungryhorse 2018.12.10. 19:13:40

@math0: ne floodolj elmegyenge.
Nácizz csak, az ami neked való.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.10. 19:33:25

@Hungryhorse: "Elbuktak, aki arra járt, portugál, belga, francia, holland, angol, arab, német, olasz, az leverte őket, mint a vak a poharat."

remélem, téged is lever valaki, mint a poharat. mert primitív és gyenge vagy, de ráadásul nagyképű, náci fasz is. megérdemled!

Sandor Szajcz 2018.12.10. 19:50:51

Ejnye, mindenki leállt a gyógyszerével?
Ennél alpáribb comment-eket még nem láttam.
Moderátor nincs?

kodacx 2018.12.10. 19:58:26

@Hungryhorse:
Ha majd esetleg, a nem is olyan távoli jövőben, bejön ide megint az orosz, olyan, az Uralból öszeibrantott srácokkal, akik alig tudnak írni-olvasni és otthon deszkán szarnak, de modern tankokkal, modern repülőgépekkel, modern tüzérséggel, rakétákkal, helikopterekkel, és téged, aki ugye nagy hungaroáriaként tudsz keményen dolgozni is, meg keményen harcolni is, mégis úgy lenyom, meg úgy az egész országot, mint vak a poharat, akkor majd ez, ez a "ez primitívebb, az fejlettebb, ezért az legyőzi ezt" azért jusson az eszedbe...mielőtt majd megdöglesz!

Fülig José 2018.12.10. 20:01:07

@Hungryhorse: te vagy a mai náci megmondóember, elmeroggyant? Eszed mint egy marék krumplinak, szemüge 20 dopo de játszod a terminátort? Szemtelenkedsz, uszítasz?! A kisszobából?! Oszt anyád nem szól be hogy vigyázz a pofádra?! Ej-ej, haver, nehogy találkozzunk...egy ilyen hös, nemzethhhhy büszke..patkánnyal

Sandor Szajcz 2018.12.10. 20:05:10

@Hungryhorse:
Lássa,

Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:
Kihívón: „Én nem járnék ám vele!
Sebészt hivatnék, hogy metélje le!”
Barátilag: „Hisz findzsájába ér!
Igyék vederből, abba belefér!”
Leírón: „Csúcs, mely veri az eget!
Hegyfok! Mit hegyfok? Roppant félsziget!”
Kíváncsian: „Mit rejt e hosszú tok?
Tollszár van benne, vagy gyaníthatok
Papírvágó kést, ollót is talán?”
Kecsteljesen: „Ön nagy barátja, lám,
A madaraknak! Póznát tart nekik,
Hol magukat jól kipihenhetik!”
Kötődve: „Kérem, ha pipázik ön,
S a füst orrán át gomolyogva jön,
Kéménytüzet szomszédja nem jelez?”
Intőn: „Vigyázzon túlsúlyára! Ez
Lehúzza önt s fejjel bukik előre!”
Gyöngéden: „Lássa, megfakul a bőre
Színét a napfény durván szívja ki
Egy kis napernyőt venne tán neki!”
Pedánsul: „Hallott az Arisztofánesz
Nagy állatjáról uraságod? Tán ez:
A Hippokampelefantokamelosz,
Hordott ilyen hús-díszt elől... e rossz
Hangzású lényen volt ily hosszu csont!”
Gavallér módon: „A manóba, mondd,
Ez a fogas jött most divatba? Ej,
Kalap számára pompás kicsi hely!”
Föllengzően: „Hatalmas, büszke orr,
Egy teljes náthát csak a bősz, komor
Mistráltól kapsz! Más szél ott meg sem érzik!”
Tragikusan: „Vörös tenger, ha vérzik!”
Bámulva: „Ó, eszembe jut, ha nézlek:
Micsoda cégér egy illatszerésznek!”
Lírailag: „Kagyló ez, s ön Triton?”
Naivul: „Mondja, mert én nem tudom,
Mikortájt nézik ezt a műemléket?”
Mély tisztelettel: „Gratulálunk néked
Tornyos házadhoz, nagyságos barátom!”
Parasztosan: „Hékás, a számat tátom!
Orr az? Fenét orr! Ördögadta dolga:
Kis dinnye jaz, vagy óriás iborka!”
Hadászilag: „Szuronyszegezve áll!
Lovas-roham ilyet készen talál!”
Üzletszerűn: „Tán lutrit rendez? Én
Sejtem, hogy ez lesz a főnyeremény!”
Végül, torzítva Pyramus kriáját:
„Ez dúlta szét az arc harmóniáját,
E szörnyeteg!... Pirul az áruló!”
Így ömlött volna szájából a szó,
Ha volna önben szellem és tudás.
De szellemet, boldogtalan dudás,
Ön sose látott s tán azt tudja csak,
Hogy hülye fráter is lehet lovag!

Grafschaft Glatz 2018.12.10. 20:12:41

Engem őszintén lenyűgöz azoknak a kitartása, akik válaszolgatnak math0-nak. Én már a kommentjeit is simán átgörgetem. A csávó úgy használja minden mondatában a "náci" szót, hogy láthatóan fogalma sincs, mit jelent. Ez amúgy a kisebb baj, sokan használnak olyan szavakat, amikről nem tudják mit jelent. A nagyobb gond az, hogy a stílusa olyan szinten minősíthetetlen, hogy még akkor sem érné meg elolvasni, ha írna bármi értelmeset. Állítólag dolgozik, de azért ráér dél óta ideírni a trágárkodását. Biztosan felelősségteljes, komoly munkája lehet. Egy pszichiáter szakorvosnak bizonyára érdekes kihívás lenne kideríteni, mitől lett ilyen, de mi, egyszerű fórumozók akkor járunk el a legjobban, ha egyszerűen nem reagálunk a hozzászólásaira. Az ignorálás egyrészt büntetés az ilyen trolloknak, másrészt hamarabb abbahagyja az írogatást, ha látja, hogy semmi értelme. Szóval erre biztatnék minden fórumozó társat.

Hungryhorse 2018.12.10. 20:17:38

@math0: gyere próbáld meg nácizó majom.

Hungryhorse 2018.12.10. 20:18:40

@kodacx: ne álmodozz te szerencsétlen hülye.
Tedd meg, ha mered, ne másoktól várd, hogy helyetted megtegyék.

Hungryhorse 2018.12.10. 20:20:02

@Fülig José: nagyon erős vagy ma.
Birkózó szart csúzlizott anyád a retkes pofádba?

teéjesenmindegy 2018.12.10. 20:20:36

Az a jó, hogy a pógi a termékeny agyával kitalálja ezt a faszságot, itt meg mindjárt legyilkoljátok egymást.
Tényleg így mennek a dolgok ott Gödön, hogy vesznek 3 repjegyet azt elviszik a gyereket? Nem névre szól a repjegy?
Aztán, szóval elengeded a gyereket egy olyan emberrel akit nem is ismersz? Ejj, pógi, ki a fasz hiszi el ezt neked. Juliból a wizzair járaton lett rasszista náci, soha az életben egyszer sem nyilatkozott még semmi hasonlót?
Aztán ugye a küszöbmajom kifejezés a shop stopban volt egyedül. Se előtte, se utána sehol. Egészen kizártnak tartom, hogy valakinek ennyire bejött a film, hogy 10 év után hirtelen előszedi. A magyar szleng ugyanis ezt kurvára nem használja. Használ száz mást a négerekre, de ezt nem. Arról nem is beszélve, hogy pakisztánira arabra pedig senki nem használja.
Az is kevéssé elképzelhető, hogy valaki annyit se tudjon Londonról, hogy nincs olyan busz amin ne lenne 1-2 színes, szóval a "nem szállok néger mellé a buszra' egyenlő gyalog mész.
A lányod meg tényleg attól rettegett, hogy egy néger érti a magyar kifejezést? Ahhoz azért ML King reinkarnációjának kell lennie, nem? Vagy tényleg attól, hogy egy magyar meghallja, és odafut és bemószerolja Julit egy négernél? Szép nevelés, mindenki magából indul ki.

Na, Pógi, kamuztál egy jó nagyot, valld be. Remélem a Gödiek elzavarnak jövőre, aztán mehetsz ahonnan előmásztál.

Hungryhorse 2018.12.10. 20:21:12

@Sandor Szajcz: gondolom a nácizó trágár seggfejeknek toltad ide ezeket a veretes sorokat.
Igaz?

Fülig José 2018.12.10. 20:21:19

@Grafschaft Glatz: nem láttalak még erre haver, hát válaszolok: megtekintettes esetleg éhes lófaszvanaszájában nyitó kommentjét? Vagy ezt az elmeháborodott lovacskát? A cicalány hozzáböfögéseit? Esetleg tisztában vagy a retkes cigány és tettestársai kommunkiációs bravúrjának? Segítek: mindenki ellenség. Pont. Te csak addig nem amíg az indexen értetlenkedsz. Ha nem leszel elég hatékony (mint 69sexmachine, fültő, 6.vlagyimir, a szakállas picsa, bernike, stb) mész te is a kukába. Üdv 2018 orbánisztánjában...

Fülig José 2018.12.10. 20:26:19

@Hungryhorse: jujjjj, mindenkinek beszóltál, kisköcsög? Interneten? Apppám...! MEKKORA ISTENKIRÁLY BÁTOR CSÁVÓ VAGY!! IGAZI HUN, ATTILA EGYENESÁGI LESZÁRMAZOTTJA!! ja, dehogy. Csak egy fasszopó fideSSpatkány. Kár a szóért...

Sandor Szajcz 2018.12.10. 20:32:47

@Hungryhorse: Nos, mindenkinek szólt, aki kultúrálatlan hangot ütött meg, függetlenül attól, hogy épp mit próbált mondani.
Olvasva a hozzászólásaidat, sajnos azt kell mondjam, neked is szólt.

kodacx 2018.12.10. 20:43:40

@Hungryhorse:
"Tedd meg, ha mered, ne másoktól várd, hogy helyetted megtegyék."

te miről beszélsz, gyalogpóniló?!?
Mit nem merek én, mit várok én másoktól, agyviharjelzés?!?

David Bowman 2018.12.10. 20:45:02

@seol: A mi falunkban tíz évente van gyilkosság. Most egy cigó ölt meg két nyugdíjast. Az unokaöcséim iskolatársa volt. Azt mondják, már az iskolában agyon kellett volna verni. Az újságban egy szó se volt se arról, hogy elkapták, se az itéletről.

Hungryhorse 2018.12.10. 21:13:01

@math0: rögtön utánad nácizó barom.

@kodacx: te ezt okádtad ide:
"kodacx 2018.12.10. 19:58:26
@Hungryhorse: Ha majd esetleg, a nem is olyan távoli jövőben, bejön ide megint az orosz, olyan, az Uralból öszeibrantott srácokkal, akik alig tudnak írni-olvasni és otthon deszkán szarnak, de modern tankokkal, modern repülőgépekkel, modern tüzérséggel, rakétákkal, helikopterekkel, és téged, aki ugye nagy hungaroáriaként tudsz keményen dolgozni is, meg keményen harcolni is, mégis úgy lenyom, meg úgy az egész országot, mint vak a poharat, akkor majd ez, ez a "ez primitívebb, az fejlettebb, ezért az legyőzi ezt" azért jusson az eszedbe...mielőtt majd megdöglesz! "

Erre válaszoltam: ne álmodozz te szerencsétlen hülye. Tedd meg, ha mered, ne másoktól várd, hogy helyetted megtegyék.
Ha nem érted, kérdezd bátran a rabbit.
Vagy valami küszöbmajmot.

@Sandor Szajcz: akkor miért nekem címezted?
Olvashatod az első hozzászólásomat.
Mi volt abban ami nem tetszik, kinek a személyével foglalkoztam abban a sok sok trágár barom közül, beleértve a cenzorkodó személyeskedő posztert is?
A többi pedig: mosdó=törölköző.

@Fülig José: hazudsz ismét.
Itt trágárkodsz nekem címezve órák óta, úgy, hogy hozzád se szóltam te szerencsétlen nácizó barom.
Apádat köcsögözd, aki anyádba verte a kutyátok vagy a nővéred helyett.

Fülig José 2018.12.10. 21:25:44

@Hungryhorse: csak nyugodj meg fityeSSrerek, nem venném a lelkemre ha megütne a guta mielőtt megtalállak...megkapod a magadét te szutyok kurva, ne aggódj..! Majd személyesen kiskancsó, megmutatod, mekkora istencsászár vagy...

Hungryhorse 2018.12.10. 21:29:13

@Fülig José: nagyon erős vagy ma.
Birkózó szart csúzlizott anyád a retkes pofádba?

Fülig José 2018.12.10. 21:33:12

@Hungryhorse: á, közel sem annyira mint az újhullámos 50 kilós bitvadász fityeSSköcsög a kisszobából... de sebaj, öcsi, jön kutyára kamion..csak türelem!

ese1985 2018.12.10. 21:59:49

@kodacx: szerintem te nagyon messze laksz ettől a kérdéstől. Tudod, az egyik választás előtt mondta azt a Miskolci polgi a győrinek, hogy messziről ő is nagyon hasznos tanácsokat tud adni, miként kell a másik helyében megoldani ezeket a problémákat.
Szóval költözz melléjük.

kodacx 2018.12.10. 22:04:52

@ese1985: Igen, én, most, hál istennek messze lakom tőlük...ellenben meg évekig sokkal közelebb laktam, NÁLUK ROSSZABAKHOZ!
Ezért elsősorban nem is az én érdekem lenne, hogy DRÁGA JÓ KORMÁNYUNK ÉS DICSŐ ADMIRÁLISUNK esetleg, 50 év után, végre hathatósan foglalkozna ezzel a problémával, az erre a célra adott és szánt források lenyúlásáról már nem is szólva!

erkölcsi hulla 2018.12.10. 23:27:43

Nem semmi hogy ezek a geciarcúak kb este 4 óta verik magukat, nem tudják abbahagyni, hajtja őket a marxista tűz.

Kanyarfúró 2018.12.11. 00:58:43

Kedves Üzemeltető,
El tudna gondolkozni, hogy legalább a legalapvetőbb moderációt alkalmazza a lapon. Ez egy szennyáradat ami itt van. Ezzel keresni a kattintást igazán a legalja munka.

BiG74 Bodri 2018.12.11. 06:49:02

Tényleg felcsúszott a bélsár az agytekervények közé, oldaltól, érveléstől függetlenül.
Nagyon szép művet alkotott itt néhány jóember. Nincs mit kommentelni. Azt hittem az elején lemegy a post tartalmától függően kötelező megjelenésű jobber megmondóemberek rohama, aztán lehet egy normálisabb hangnemű vitát folytatni. Na, erre semmi esély sem volt.

midnightcoder2 2018.12.11. 07:36:10

@math0: "az általános arány, hogy muszlim/arab országokba nagyjából nulla a nemi erőszakok aránya. ennyikeh, hazudós náci. ne ugrálj általános arányokról! "

Na ne viccelj. faktor.hu/faktor-iszlamellenesnek-talaltak-a-noket-vedo-torvenyt

BiG74 Bodri 2018.12.11. 08:17:46

@midnightcoder2:
A sarija vagy mi a tököm szerint a nemi erőszak halállal büntetendő.
Viszont az a benyomásom, hogy csak azért, hogy az egyik fontos árut ne rongálja illetéktelen.
Tény, hogy szépen hangzik, hogy nincs sok nemi erőszak (dokumentálva) viszont a családon belüli erőszak megengedett, elnézett. A hitetlenekkel szembeni ( még a másfajta muzulmánnal szembeni is) erőszak is elfogadott. A hatalommal bíró erőszaktétele, nem erőszak.
Az is tény, hogy vannak muzulmánok akik a vallásuk gyakorlása közben odáig jutottak, hogy a vallási tételeikből az ilyen erőszakos részeket ki kell gyomlálni. Kár, hogy az iszlám világ még nem tart ott, hogy ezt nyugodtan megtehessék. A kereszténység és az ateizmus ezért nem csapott még össze, mert a kereszténység már le tudta vetkőzni ezt a mindenbe beleavatkozó, dogmatikus, erőszakos részét.
Az iszlám is nagyon jól tudja, hogy a legnagyobb veszély rá az ateizmus, nem a kereszténység.

erkölcsi hulla 2018.12.11. 09:00:26

@BiG74 Bodri: Mindjárt jön math0 és a többi agyhalott libbant ès elmagyarázza hogy hazudsz. Aztán az x-edik rèszcáfolata és hazudozásanután elkezd floodolni. Btw ezeknek a kecskebaszó csótányok nak semmi helye a nyugati posztkeresztèny kultúrában.

erkölcsi hulla 2018.12.11. 09:07:35

@BiG74 Bodri: Ilyenkor a kedvencem amikor elkezdenek a keresztènysèg 500 èvvel ezelőtti erőszakossá fára hivatkozni, ès azt hasonlítják a mostani iszlámhoz. Mindenfajta logikai kètely nèlkül. Fogyatèkosok.

erkölcsi hulla 2018.12.11. 09:09:14

A pedofilja mindjárt jön nácizni, hogy feldobja a napunkat :D

Jakab.gipsz 2018.12.11. 09:14:59

@math0:

1. Napjainkig bezárólag, minden civilizációt a saját értelmisége tett tönkre, még a hódító birodalom építőket is.

2, hasonló sors vár az ateista jog-állami civilizációra is.

3. A kommunista jog-állam már elbukott, mint ahogyan a nemzeti szocialista is.

4, Most az ateista globalista nyitott társadalom bukdácsolását figyelhetjük meg.

Jakab.gipsz 2018.12.11. 09:23:48

@erkölcsi hulla: Így igaz ahogyan mondod.

Brendel a "harcos ateista" blogger azért anyázik és nácizik, mert egyetlen egy épkézláb gondolata sincs, rendszerint más ateistákra hivatkozik, (szeretik egymás valagát körbe nyalni, meg-szak-érteni).

Lélektelen bio-robotok oktatják ki a keresztény demokratákat, arról hogy hogyan tolerálják a keresztények, a szemen szedett hazugságaikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 09:34:10

@midnightcoder2: ha megnézed az 1. táblázatot, akkor kiderül, hogy nemi erőszakot Pakisztánban 1515 esetben jelentettek 2014-ben. Tekintve, hogy Pakisztán egy 200 milliós ország, ez 100 ezer főre levetítve 0,75 körül van. Magyarországon 2 felett. megjegyzés: a magyar adatokból látszik, hogy a 100 ezer főre vetítést egyszerűen a teljes népességre veszik, nem szűkítik azt.

megint csak koppantál, nácikám! azért vagytok nácik, mert idióták vagytok. ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 09:36:43

@Jakab.gipsz: "minden civilizációt a saját értelmisége tett tönkre"

az olyan parasztok, mint ti, ezt megoldják egy "kulturális forradalommal", kinyírják az értelmiséget, és akkor meg van mentve a civilizáció. ugye?:)

CleanYourRoom 2018.12.11. 10:08:16

@math0: PFFFFFHAHAHAHAHA!

en.wikipedia.org/wiki/Mass_sexual_assault_in_Egypt
Az egyiptomi arab tavasz idején igen fínom dolgok történtek ám, és nem nyugati turisták voltak ám a résztvevők...

en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_New_Year%27s_Eve_sexual_assaults_in_Germany
Hát Kölni Szilveszterkor se éppen a tősgyökeres német férfiak engedték el magukat...

Ami a feketéket illeti, hát, őket se nevezném éppen ideális bevándorlónak, legalábbis a náci Guardian azt írja, hogy csúnya dolgokat csinálnak otthon...
www.theguardian.com/world/2010/nov/25/south-african-rape-survey

sas70 2018.12.11. 10:19:04

Én tiszta magyar vagyok, úgyhogy mindenki kinyalhatja a ruszin-jász-kun-szász-sváb-magyar seggemet!

David Bowman 2018.12.11. 10:29:35

@math0: Pfffh.. Ti lennétek a kinyírt értelmiség?
Az összes magyar párt közül a MIÉPnek volt a legmagasabb az iskolai végzettsége.

Kelly és a szexi dög 2018.12.11. 11:14:04

Én meg nem hiszem, hogy magyarként a küszöbmajom kifejezést használná bárki - persze ha nagy Shop-stop film rajongó, akkor esetleg, de erre kevés az esély.

Kamu a poszt!

erkölcsi hulla 2018.12.11. 11:49:16

@CleanYourRoom: Erre nem fog reagálni, vagy relativizál, hogy a keresztények sokkal többet erőszakolnak, NA MEG: A NETRE BÁRKI FELTEHET BÁRMIT, NEM BEGBÍZHATÓ, kivéve, ha ő linkel bármit is.

ugye, @math0: , te patkány ?:D

erkölcsi hulla 2018.12.11. 11:52:18

@math0: "Pakisztánban 1515 esetben jelentettek 2014-ben. Tekintve, hogy Pakisztán egy 200 milliós ország, ez 100 ezer főre levetítve 0,75 körül van. Magyarországon 2 felett"

Ha ezt tényleg elhiszed, hogy egy muszlim országban, ahol a nőket a tehenekkel együtt kezelik kb, és tárgyként viszik adják őket, ott KEVESEBB az erőszak ???

Te KOMOLYAN ENNYIRE AGYHALOTT VAGY? Pedofil gyökér.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 12:50:53

@erkölcsi hulla: ha te azt HISZED, hogy az érv, hogy te mit HISZEL, akkor te elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 12:51:58

@David Bowman: az összes itteni kommentelőnél nekem nagyobb iskolai végzettségem van.

N. Barbie 2018.12.11. 12:53:04

@erkölcsi hulla: Igen, o tenyleg elhiszi, hogy egy pakisztanbol, ahol nemzeti sport a nemi eroszak, a valosaghoz barmi jellegu koze lehet annak az adatnak, amit a paki kormany kozol es pont ugyanolyan megbizhato adat lehet, mint amit mondjuk az europai orszagok tesznek kozze. Ennyi esze van.

Meg annyi, hogy ugy tizedszerre tagadta le a belinkelt hivatalos statisztikakat, csak mert nem illenek a rozsaszin libsinaci alomvilag dogmaiba. :D

erkölcsi hulla 2018.12.11. 13:37:28

@math0: Ja, most hozol 3 példát, versus Pakisztán, ahol kulturális szinten természetes a nemi erőszak.
Libsináci.

erkölcsi hulla 2018.12.11. 13:54:04

Egyébként mehetett volna itt normális vita is, ha ez a gyökér nem kezd AZONNAL nácizni. Keressetek vissza, ő kezdte, ő folytatta. Ennyit erről.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 14:11:12

@erkölcsi hulla: midnightcoder statisztikái szerint Pakisztánban nem magas a nemi erőszak aránya. saját náci elvtársad adatai cáfolnak téged. nem 3 példa, hanem statisztika cáfol téged.

David Bowman 2018.12.11. 15:08:31

@math0: Nem látszik. Azért drukkolok neked.

erkölcsi hulla 2018.12.11. 15:21:02

@math0: Annyit kérek tőled, jelentsd ki, hogy igen, te teljes mellszélességgel elhiszed, sőt, igazolod a tények alapján, hogy pakisztánban kevesebb nőt erőszakolnak meg, mint európában.

Ha ezt kijelented, igaz embernek bélyegezlek, és békén hagylak, mert menthetetlen vagy.

BiG74 Bodri 2018.12.11. 15:22:22

@erkölcsi hulla:
Akkor fogyatékos vagyok szerinted, de nem baj.
A kereszténységnek nevezett államvallás erőszakosan lépett fel egy rakat helyen. Gyilkolt, kiírtott, tiltott ezelőtt néhány száz évvel. A nevében tudatlan emberek gyilkoltak, védték a hitet. Ezen a helyzeten pedig nem a vallásosok lökték át a világot. Lásd a mai iszlám.

N. Barbie 2018.12.11. 15:37:53

@math0: Esetleg osszefugghet ez az alacsony paki szam azzal libsinacikam, hogy ott a sajat csaladod gyilkol meg, ha kiderul, hogy megeroszakoltak, a csalad jo hirenek vedelme erdekeben. Igy aztan biztos jo sok megeroszakolt no megy be a rendorsegre (ahol szinten megprobaljak lebeszelni a feljelentesrol, mint szamos ilyen hir es cikk bizonyitja) feljelentest tenni, tudva, hogy a masnap reggelt nem valoszinu, hogy megeri, ha megteszi.
Gondolom megvannak az elmult par ev hirei az indiaban kezelhetetlen mereteket oltott (csoportos) nemi eroszakokrol, oriasi tuntetesekkel, ami hatasara a kormany kenytelen volt beemelni a nemi eroszakot is a halalbuntetessel sulytando buncselekmenyek koze? Ha nincs, olvass utana.
Na, tudva ezt, annyira eletszeru, hogy indiaban nemzeti sport a megeroszakolas, de a szomszedos pakisztanban, ahol ugyanaz a nepseg el, raadasul meg muszlim tobbsegu is, ahol meg annyiba se nezik a noket, mint indiaban, na ott meg meg a Magyar atlagnal is alacsonyabb az ilyen fajta buncselekmeny. Igen, annyira eletszeru.
Na, azert a valosagtol ne rugaszkodjal mar el ennyire.

Jo kerdes, hogy miert pazaroltam rad az idom megint, mikor ezt is ugyanugy le fogod tagadni/terelni, mint minden mast, ami nem fer bele a libsi alomvilagodba
Es akkor nacizas indul, 3,2,1 :DD

BiG74 Bodri 2018.12.11. 15:41:09

@N. Barbie:
Speciel ezekől még lehetsz náci :)

erkölcsi hulla 2018.12.11. 16:09:11

@BiG74 Bodri: Pontosan, minden szavad igaz. Nem vitatom.

De szerinted, ez miért érv? Mármint szerinted mennyire logikus felhozni egy többszáz éves történetet a MAI események cáfolatára, érvként?

Száz éve az ősöm afrikába indiánokat gyilkolt, ezért én egy gyilkos vagyok? Érzed a bukkanót, vagy szerinted ez teljesen jó érvelés?

Ne hozz fel érvként középkori, vagy sok 100 éves dolgokat. Vélemény?

BiG74 Bodri 2018.12.11. 16:32:44

Hogy a tökömben gyilkolt az ősöd Afrikában indiánokat?

Az iszlám elmaradottsága egy szimpla érv, nekem ateistának, hogy ha nem akarom a régi keresztény világot visszahozni, akkor az iszlámot még annyira se akarjam. Tömegekben semmiképpen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 17:16:03

@David Bowman: Dunning-Kruger effektusod van. Szomorú lennék, ha te látnád.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 17:20:11

@erkölcsi hulla: én ateista vagyok, én nem hiszek, tehát ha a statisztikák ezt mutatják, akkor nem kezdek el náci előítéletek alapján mást hinni.

ha te náci előítéleteid alapján, rendes bizonyíték nélkül azt hiszed, hogy Pakisztánban több nőt erőszakolnak meg, akkor a nácizmusod alapján a hited a nemi erőszakról, és a nemi erőszakon alapul a hited a nácizmusról. akkor te csak egy körben forgó, hitekbe gabalyodott hülye vagy.

továbbá megismétlem neked, hogy minden általam ismert bizonyíték alapján azt gondolom, hogy az iszlám vallás nem rosszabb a kereszténynél, mindkettő ugyanolyan rossz. érdekes, hogy ezt a véleményemet nem veszed komolyan, csak a nemi erőszakról faggatsz. pedig ha adnál a puszta véleményemre, akkor kapásból is elfogadhatnád. ha meg nem, akkor mi a faszomért kérdezgeted?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 17:27:44

@N. Barbie:

"Esetleg osszefugghet"

Az ilyen "esetleg", érvnek nulla.

"Gondolom megvannak az elmult par ev hirei az indiaban kezelhetetlen mereteket oltott (csoportos) nemi eroszakokrol"

Többet tudok Indiáról, mint te, faszfejkém, bejártam. Tudod, India nem muszlim ország. Ezt mondjuk egy 80-as IQ-val is tudhatnád. De egyébként ezek is egyedi esetek.

Nekem megvannak a magyarországi nemi erőszakos esetek is. neked megvannak, nácikám?!

"Na, tudva ezt, annyira eletszeru, hogy indiaban nemzeti sport a megeroszakolas, de a szomszedos pakisztanban, ahol ugyanaz a nepseg el, raadasul meg muszlim tobbsegu is"

Aha, tehát abból indulsz ki, hogy a muszlimok biztosan többet erőszakolnak meg nőket, és ezáltal akarod igazolni, hogy a muszlimok többet erőszakolnak meg nőket. Lehet, hogy ezzel az elmegyógyintézetben sikereid vannak, de idekint a világban az ilyeneket, mint te, csak elmebetegeknek mondjuk.

Még mindig ott tartunk, te mélymagyar, hogy nem tudsz ékezetes betűkkel írni, mert egy kurva, büdös, hazaáruló fasz vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 17:34:25

@N. Barbie: most postolt egy indiai barátom egy fényképet, túrázni volt valahol, és a fényképen vagy egy tucat férfival volt. nem erőszakolták meg. rendszeresen megy túrázni. még mielőtt megint "esetlegeznél", szép csaj.

Indiában is alacsony a nemi erőszakok aránya:

en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#By_country

tudod, veled ellentétben nekem vannak tapasztalataim a világról, és nem bulvárhírekből akarom megismerni a világot, mint te, amilyen kis korlátolt, náci fasz vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 17:35:26

@N. Barbie: Még mindig ott tartunk, te mélymagyar, hogy nem tudsz ékezetes betűkkel írni, mert egy kurva, büdös, hazaáruló fasz vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 17:52:11

@BiG74 Bodri: a keresztények itt vannak. tömegével. ha velük megbirkózunk, akkor pár muszlim már nem számít.

sőt, előnyei vannak

ateistaklub.blog.hu/2016/08/30/hogyan_kuzdjunk_az_iszlam_ellen_a_migracios_helyzetben

N. Barbie 2018.12.11. 18:04:30

@math0: Mert en mondtam olyat, hogy indiaban minden not megeroszakolnak? Szalmabab erveles megint te szerencsetlen?
En az aranyokat mondtam, amit ismet nem fogsz fel. Persze, hogy ott is alacsony, akkor biztos azert vannak rendszeresen tomegtuntetesek a nemi eroszak ellen, mert a resztvevok imadnak maguknak krealni temakat. Na ne farassz a nyilvanvalo hazudozasaiddal.

Igen, igen, neked aztan vannak tapasztalataid a vilagrol, mert voltal 2x horvatba nyaralni meg 1x meg 20 eve befizettel egy inusz utazasra. :DD
Aranyos ahogy ezzel jossz, es ezt el is kene hinni, meg tenynek elfogadni. De mikor en irtam, hogy 10 eve Angliaban elek, nem kell bemutatni a szineseket, akkor en meg csak kitalalom es nem is lattam semmit, nem is ott elek stb. :DDD

Nem libsinacikam, meg mindig ott tartunk, hogy ervek hianyaban az ekezetek hianyaba van csak ertelmi szinted belekotni, a kinosabb reszeket, mint a hivatalos angol niggerbunozesi statisztika meg ugy 10x tagadtad le, hogy belinkeltem volna. Meg mindig ennyit tudsz,

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 19:00:50

@N. Barbie: "En az aranyokat mondtam, amit ismet nem fogsz fel. Persze, hogy ott is alacsony"

Ennyi, és itt vége van, nácikám! Ha az arányok alacsonyak, márpedig igazoltam, hogy alacsonyak, akkor hiába erőlködsz itt!

"Igen, igen, neked aztan vannak tapasztalataid a vilagrol, mert voltal 2x horvatba nyaralni meg 1x meg 20 eve befizettel egy inusz utazasra. :DD"

Több, mint 30 országban voltam már, és 3 idegen országban éltem. Te meg ki se mozdultál Hajdúbazdmegről, te kis náci paraszt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.11. 19:10:48

@N. Barbie: beraktam neked egy tripadvisoros térkép screenshotot.

ateistaklub.blog.hu/2018/12/11/utazas_indiaban

de majd te, náci paraszt megmagyarázod Hajdúbazdmegről, a putriból, hogy ez se igaz, mert az indiaik tüntetnek.

David Bowman 2018.12.12. 09:07:16

@math0: Gondolom egész mást jelent a "nemi erőszak" Indiában, és Svédországban. Ha az előbbiben jelented, még a rendőrök is megbasznak. Ha Svédországban rámosolyogsz egy nőre, már a sitten is vagy. Már, ha nem vagy afgán. Akkor kultúrális sajátosság.

David Bowman 2018.12.12. 09:11:50

@math0: Aligha. Értem én amit mondasz, csak nem értek vele egyet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 10:21:00

@David Bowman: " Gondolom egész mást jelent a "nemi erőszak" Indiában, és Svédországban. "

lehet ilyenen is spekulálni, de amikor a svédországi statisztikákról van szó, akkor ti nácik kapásból ráfogjátok a migránsokra, és akkor nem jut eszetekbe, hogy lehet, hogy Svédországban megváltozott a "nemi erőszak" definíciója. ez utóbbi egyébként tényleg így van, és igazolható, ennek ellenére, ti náci ezt nem fogadjátok el. Indiáról, bizonyíték nélkül azonban spekuláltok.

ezek vagytok ti, ti náci véglények, a társadalom selejtjei!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 10:21:49

@David Bowman: le se szarom, hogy egy idióta mivel ért egyet.

David Bowman 2018.12.12. 10:33:51

@math0: Dehogynem. Említettem is a kurucon. kb olyan szinvonalú válaszokat kaptam, mint tőled.
tessék, egy fajtajelleges randi svédisztánból:
thedailymisanthropy.wordpress.com/2017/12/20/the-ruthless-murder-of-elin-krantz-graphic-images/
A brutális cselekedet után a néger a holttest mellé végezte a dolgát, köveket dobált áldozatára, majd elment reggelizni. Szemtanúk látták, ahogy a szendvicse majszolgatása közben elégedetten nevetgélt.
Forrás: kuruc.info/r/59/185190/

David Bowman 2018.12.12. 10:34:56

Akkor minek írogatsz ide?

Cycmen 2018.12.12. 10:36:41

@math0: : "az összes itteni kommentelőnél nekem nagyobb iskolai végzettségem van."

És az szerinted jó jel hogy ezt állandóan bizonygatnod kell? :DDDDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 10:40:09

@Cycmen: az jó jel, hogy te állandóan a magasabb iskolai végzettségemmel foglalkozol?! láthatóan téged nagyon nyomaszt az alacsonyabb-rendűség érzése.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 10:48:31

@David Bowman: te elmebeteg barom, meddig futod még ugyanazokat a köröket?! nem fogtad még fel, hogy ha beidézel 2 hírt, az semmi, én is be tudok idézni 2 hírt, de 200 hírt is arról, hogy magyarok hogyan erőszakolnak, meg ölnek, meg ilyenek?! ez csak az olyan elmebeteg, idióta náciknak "érv", mint amilyen te vagy. értelmes ember átlátja, hogy hírek szemezgetése nem érv, és nem mond semmit a valóságról. minden országban, minden nép között vannak bűnözők.

a statisztikákat tekintve meg megszívtátok, mert az arab/iszlám országokban alacsonyak a nemi erőszak statisztikák. ennyikeh, idióta, náci faszok!

David Bowman 2018.12.12. 10:49:00

@math0: Úgy érted, nem is történt meg, vagy nem tudod használni a guglit?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 10:49:16

@David Bowman: a helyzet az, hogy Magyarországon az összes tömeges népirtó gyilkosságot az utóbbi 30 évben olyan idióta nácik követték el, mint te.

David Bowman 2018.12.12. 10:50:50

@math0: Ez csak egy ilusztráció volt. Az viszont statisztika, hogy a berlini fiatalkorúak börtönében az étel 92 %a halal.

David Bowman 2018.12.12. 10:51:25

@math0: Péter Gábor is náci volt?

CSOKKI MÁLNA 2018.12.12. 10:54:42

@math0: Ezek a statisztikák már csak azért sem érnek sokat, mert egy fejletlen, harmadikvilágbeli országban sokkal alacsonyabb a bejelentési arány. A nők sokkal iskolázatlanabbak, és félállati sorban élnek európai társaikhoz képest. És a rendőrség sem feltétlenül olyan protokollok mentén működik, mint Európában. Javaslom Churchill véleményét elolvasni a statisztikákkal kapcsolatban..

Cycmen 2018.12.12. 10:55:52

@math0: : "az jó jel, hogy te állandóan a magasabb iskolai végzettségemmel foglalkozol?! láthatóan téged nagyon nyomaszt az alacsonyabb-rendűség érzése."

Mindet tőled idézem, mindig te hozod szóba, ergo neked van alacsonyabb rendűségi érzésed.
Joggal.

CSOKKI MÁLNA 2018.12.12. 10:58:51

@math0: Milyen tömeges népirtás volt Magyarországon az utóbbi 30 évben?

David Bowman 2018.12.12. 10:59:05

@math0: Ajánlom neked ezt a kiváló összehasonlító oldalt.
www.numbeo.com/crime/compare_cities.jsp?country1=Hungary&country2=Pakistan&city1=Budapest&city2=Karachi
Pakiban ki se engedik egyedül a nőket az utcára. Így elég nehéz megerőszakolni őket. Nemsokára Svédisztánban sem.
Ha előásnál egy fátyol nélkül utcán töltött idő / orvbaszás arányt, az engem is érdekelne.

CSOKKI MÁLNA 2018.12.12. 11:03:06

@erkölcsi hulla: Pakisztánban ha egy nőt megerőszakolnak, akkor nem a rendőrséghez fordul, hanem a férfi családtagjaihoz. Ha nincsenek ilyenek, kénytelen eltűrni, hogy rendszeresen megerőszakolják, mert a rendőrök kiröhögik.

David Bowman 2018.12.12. 11:07:47

@pina noir: Ezt már említették az előttem szólók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:10:36

@David Bowman: de, megtörtént, hogy magyarok erőszakoltak meg magyar nőket, és öltek meg magyarokat. ki kéne toloncolni ezeket a magyarokat Európából, mert veszélyesek!

David Bowman 2018.12.12. 11:11:00

@math0: na látod. Van itt is elég barom, nem szorulunk importra.

David Bowman 2018.12.12. 11:12:33

@math0: Nem toloncolhatjuk ki őket, mert hova?. A likvidálásukban viszont benne lennék.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:12:55

@David Bowman: Karachi egy 15 milliós város. az oldaladon bemutatott bűnesetek száma hasonló. azaz összességében Karachi kurvára biztonságosabb Budapestnél.

pofán szartad magad, nácikám, már megint.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:16:10

@David Bowman: de egyébként ez egy olyan weboldal, amelyre feldobtak valami számokat, és semmi hitelessége nincs annak, hogy ezek a számok mik, és mit tükröznek, és honnan vannak. ilyen weboldalt bárki csinálhat, bármit hazudhat rajta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:17:07

@David Bowman: a magyarok Szibériából jöttek, tehát Szibériába kéne őket kitoloncolni. bűnöző népség.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:18:52

@David Bowman: " Van itt is elég barom, nem szorulunk importra. "

a szokásos, náci idiótaság. a "logikád" mentén meg kéne tiltani a magyaroknak a szülést, mert lesz köztük barom. a nulla bűnözési rátát csak akkor érjük el Magyarországon, ha kihal az összes magyar, vagy kitoloncolunk mindenkit Szibériába.

David Bowman 2018.12.12. 11:19:33

@pina noir: Részletkérdés. Nácik vagyunk, ez a lényeg.

David Bowman 2018.12.12. 11:20:31

@math0: A cigók aljának tényleg meg kéne. Általában az emberiség aljának is.

erkölcsi hulla 2018.12.12. 11:26:01

@math0: amelyre feldobtak valami számokat, és semmi hitelessége nincs annak, hogy ezek a számok mik, és mit tükröznek, és honnan vannak. ilyen weboldalt bárki csinálhat, bármit hazudhat rajta"

Kivéve, ha te linkeled. Mert akkor szentírás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:32:38

@erkölcsi hulla: én nem valami oldalt linkeltem, hanem a wikipédia oldalát, amelyre eleve nem rakhat fel bárki bármiféle hazugságot, és még a források is meg vannak adva.

tudom, ezt egy olyan elmebeteg nácinak, mint neked, nehéz felfogni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:33:21

@David Bowman: "Általában az emberiség aljának is. "

leginkább nektek, náciknak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 11:35:31

@David Bowman: ti nácik ölitek az embereket, ti csináljátok a népirtást. ki kéne titeket toloncolni Szibériába, és megtiltani nektek a gyerekszülést (kötelező abortuszt az asszonyállataitoknak). sokat javulna a bűnözési statisztika a világon.

David Bowman 2018.12.12. 11:38:33

@math0: Nem is tudom. Maó, lenin, polpot sztálin ....

CSOKKI MÁLNA 2018.12.12. 11:40:13

@math0: Gondolom szted Mao Ce Tung , Pol Pot , és Idi Amin is náci volt..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 12:36:25

@pina noir: nem vagyok benne biztos, lehet, hogy voltak náci nézeteik. de, hogy te idióta vagy, hogy most meg egy ilyen idiótasággal jössz, az biztos.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 12:37:31

@David Bowman: nem bánom, ők is mehetnek veletek Szibériába, ha ennyire ragaszkodsz hozzájuk!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 12:38:13

@David Bowman: ha jól emlékszem, ezek közül Sztálin és Lenin volt is Szibériában, tehát jó helyen lesztek ti is ott!

erkölcsi hulla 2018.12.12. 13:15:31

@math0: "én nem valami oldalt linkeltem, hanem a wikipédia oldalát, amelyre eleve nem rakhat fel bárki bármiféle hazugságot, és még a források is meg vannak adva. "

Neked is lett linkelve wikipédia, amit teljesen figyelmen kívül hagytál.

" ti nácik ölitek az embereket, ti csináljátok a népirtást. ki kéne titeket toloncolni Szibériába, és megtiltani nektek a gyerekszülést (kötelező abortuszt az asszonyállataitoknak). sokat javulna a bűnözési statisztika a világon."

na ez még tőled is egybites volt, nem hittem hogy mélyebbre tudsz süllyedni...kezdesz olyan lenni mint valami flamer 10 éves kisgyerek az online játéktérben.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 15:02:03

@erkölcsi hulla: "Neked is lett linkelve wikipédia, amit teljesen figyelmen kívül hagytál."

hazudsz.

"na ez még tőled is egybites volt, nem hittem hogy mélyebbre tudsz süllyedni...kezdesz olyan lenni mint valami flamer 10 éves kisgyerek az online játéktérben. "

látom, amikor tükört tartok eléd, akkor felismered, hogy mi az embertelen , és egybites, csak akkor nem, amikor te csinálod.

elmebetegek vagytok.

erkölcsi hulla 2018.12.12. 15:38:49

@math0: Elmebetegek vagyunk, amiért nem akarunk muszlimokat és feketéket az európai társadalmakba. Meg hogy biztosak vagyunk benne, hogy pakisztánban vagy indiában vagy afrikában nagyságrendekkel több nőt erőszakolnak meg, mint európában, dacára az általad linkelt szarokra, miszerint pakisztán BIZTONSÁGOSABB a nők számára mint magyarország.
Meg hogy a fekete , és egyéb faji bűnözési statisztikák léteznek, és ezek a rasszok nagyságrendekkel több gyilkosságot követnek el mint a fehérek. Ja meg létezik globális iq-chart, és arról az derül ki hogy afrikában a feketék kb olyan intelligensek mint egy okosabb gorilla, vagy egy fehér enyhébb fogyatékos. Na meg abban is volt összetűzés, hogy szerintünk a nácik nem léteznek a világháború lezárta óta. Szólja ha kihagytam valamit.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 15:42:36

@erkölcsi hulla: így van. elmebetegek vagytok. gyűlöltök népeket, mert sok rosszat hisztek róluk, és ezt a hiteteket nem tényekre alapozzátok, hanem, mert a tényeket nem hiszitek el, mert gyűlölitek ezeket a népeket.

az elmebetegségetek körben forog. az előítéletek alapján hisztek téves dolgot a valóságról, e téves hittel akarjátok igazolni az előítéleteiteket.

nektek mindegy, milyenek az indiaiak, a statisztikát elutasítjátok, mert az előítéletetek "jobban tudja".

ez elmebetegség.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.12. 15:45:33

@erkölcsi hulla: mint ahogy mondtam, én bejártam fél Indiát, több tucat indiai közeli ismerősöm van, ismerem, milyenek. ők is csak olyan emberek, mint a fehérek. biztos ugyanolyan náci is van köztük, mit ti, ugyanolyan arányban. és jó emberek is. ugyanolyan arányban.

van olyan indiai kollégám, aki meg tud csinálni egy deep learning modell tanítását önállóan, ehhez képest te a 4 elemis, analfabéta szinteddel elmész a jó édes kurva anyádba!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.13. 14:01:19

@erkölcsi hulla: utáljad csak a kis szaros tyúkóladból a világot, amelyet nem ismersz, és közöd nincs hozzá!

David Bowman 2018.12.13. 21:04:27

@math0: Én nem megyek senki más országába.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.13. 21:09:21

@David Bowman: 1956 után mentek a magyarok. remélem, mész még te is, megérdemled!
süti beállítások módosítása